KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: KK Partizan 2020/21
Nije da mi je stalo do odavanja priznanja, ali pošto je u pitanju izuzetno dobra stvar za KKP, moram da napomenem da je nepravedno izostavljen onaj koji je prvi napisao da zlo odlazi 
non mollare mai
Tacno tako, uljepsao si mnogima dan brateIrriducibili wrote: ↑Tue Dec 29, 2020. 2:50 pmNije da mi je stalo do odavanja priznanja, ali pošto je u pitanju izuzetno dobra stvar za KKP, moram da napomenem da je nepravedno izostavljen onaj koji je prvi napisao da zlo odlazi![]()
- Tajler Darden
Irra ako se sete, sete se...
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Imam osjecaj da ce ta 2 pojacanja koja se najavljuju doci kad vec pocne top16 EC ili dan, dva prije.
Ili se ceka da izgubimo i od Splita pa da se odustane jer ne zele dodatno da se zaduzuju..... Totalni amaterizam, prvo velika sramota sto se ovo nije posle zvijezde napravilo dobilo bi se u Bar vjerovatno bi bili u ritam pa se ne bi desila ni Krka i bili bi u daleko boljoj poziciji, a oni i ovo odugovlace, pojacaju konkurenta a onda ne znaju dje udaraju
Bilo ko > Zagorac
Kad nema Zagorca, Dangubica i Mike na terenu , licimo na malo ozbiljniju ekipu.
Dobro drugo poluvreme. Raduje fina partija Trifunovica. Tomas odlican, osim standarna dva glupa faula u startu utakmice.
10 skokova vise.
Zagorac jako los.
10 skokova vise.
Zagorac jako los.
Bravo. Smatram da nam pojacanja ne trebaju, uprava treba da razmisli dobro ali smatram da je prezivetu ovu, nikad speceficniju sezonu samo po sebi uspeh.
Nisam gledao utakmicu pa nesto i ne mogu da je komentarisem. Pobeda zbog samopouzdanja.
Nego Angola prosek 21 poen po mecu i skoro 10 skokova. A on nije imao mesta (uzimao mu ga Trifunovic, Zagorac i Dangubic)....
Nego Angola prosek 21 poen po mecu i skoro 10 skokova. A on nije imao mesta (uzimao mu ga Trifunovic, Zagorac i Dangubic)....
Nadam se da je Filipovski ukapirao da ova skupina kamenjara mora imati 3 niska igraca u petorci da bi to na nesto licilo. Cim su izasli Dangubic i Zagorac proigrala je ekipa.
Neka dovedu sad tu cetvorku i pleja, pa da se proba iznenadjenje neko... Metropolitans nece imati u top 16 fazi Mareia i Greya, dva ponajbolja igraca.
Neka dovedu sad tu cetvorku i pleja, pa da se proba iznenadjenje neko... Metropolitans nece imati u top 16 fazi Mareia i Greya, dva ponajbolja igraca.
Partizan je uglavnom tokom cele svoje istorije prezivljavao, osim par izuzetaka poput onog posle F4 sezone. Partizan moze dovesti 2 igraca, bez nekih finasijskih akrobacija i proba da iznenadi, problem je sto u klubu skauting i ne postoji. A imas brdo jeftinih, a dobrih. Ja stvarno ne znam sta ti ljudi rade i kako ih nije sramota. Mada, da znaju za sramotu ne bi bili u SNS.
Sprdam se tebraZaDuleta wrote: ↑Wed Dec 30, 2020. 11:40 amPartizan je uglavnom tokom cele svoje istorije prezivljavao, osim par izuzetaka poput onog posle F4 sezone. Partizan moze dovesti 2 igraca, bez nekih finasijskih akrobacija i proba da iznenadi, problem je sto u klubu skauting i ne postoji. A imas brdo jeftinih, a dobrih. Ja stvarno ne znam sta ti ljudi rade i kako ih nije sramota. Mada, da znaju za sramotu ne bi bili u SNS.
Zaduziti se za 3 igraca i katanac na leto ako ne udjemo u finale EC
Dovesti Zagoru bekap trojku , cisto da ga odmijeni na desetak minuta.