KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Nego, jeste li citali interviju Filipovskog.
Ono sto sam ja jos saznao, a to je da pola sezone medju igracima ne vlada nikakva komunikacija. Bukvalno ih bolE ona stvar. Redovna i dobra plata.
Za mene su svi oni momci (mimo ovih novo prikljucenih juniora) obicna govna koja su osramotila i sebe i klub. I to ogromna govna, koja treba satrati na narednoj konferenciji kao sto je to uradio Zeljko Obradovic sa famoznim reprezentativcima.
Ono sto sam ja jos saznao, a to je da pola sezone medju igracima ne vlada nikakva komunikacija. Bukvalno ih bolE ona stvar. Redovna i dobra plata.
Za mene su svi oni momci (mimo ovih novo prikljucenih juniora) obicna govna koja su osramotila i sebe i klub. I to ogromna govna, koja treba satrati na narednoj konferenciji kao sto je to uradio Zeljko Obradovic sa famoznim reprezentativcima.
-
Dragan Mance
U zdrav mozak j*be intervju Limara iz Prigravice.
Njemu je sve ovo normalno. Hoće li se Korona kriviti još godina sto...
Njemu je sve ovo normalno. Hoće li se Korona kriviti još godina sto...
Ajde sto sebe sramote to njima na cast nego sto i Klub. Bas me zanima koga ce naci da bude sportski direktor i da uzme da zamaze oci opet delu javnosti.
Valjda ce Pavlovic da bude sportski.
Mozzasrtsport prenosi da je Zoran Savic novi sportski direktor. Veliko ima svakako ali da li je to samo opet veliko zamazivanje zakulisanih radnji videcemo.
- Tajler Darden
On beše na krv i nož sa Čovićem?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Znam da je u ono vreme kritikovao i Vujosevica i Covica.Za mene totalno neocekivano ako je istina.Koliko znam,izjasnjavao se da navija za zvezdu,a ocekivao sam neko grobarsko ime kako bi zamazali oci navijacima.
Boli ih ona stvar da više zamazuju oči, jebu i dalje.
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
kopa jos Ostoja, zna da moze i dublje..
- Radena14th
Da zbog Voje Stojanovića kad je ovaj odveo Voju u Italiju.
Kontroverzan izbor, em zbog njegovog odnosa sa Čovom, em zbog njegovih ranijih izjava, mada se nismo ni sa pravom grobarskom ekipom nešto usrećili.
Sa jedne strane, sportski direktor bi trebalo da je sposoban, da ima kontakte, da bude spona vrhuške kluba i sportskog dela, sa druge strane je ova pozicija osmišljena za menadžerske talove sa upravama i predsednicima klubova na Balkanu. Savić ima svoju menadžersku agenciju, miriše mi na priču sjaši Kurta da uzjaši Murta.
Za početak će biti dovoljno da ne dovodi oldtajmere koji nemaju gde da igraju sem u Partizanu, sumnjive strance i matore muzare i ove što neće da igraju za trenera...
Ostojiću i ekipi ništa ne verujem, sve i da dovedu Gerardinija za GMa i trenersku komisiju Žoc-Kari-Dule.
Kljuc je u ovom zadnjem pasusu,da u stvari trenutno mozda nije ni bitno ko je sportski direktor.
- Radena14th
Ako je iko ispratio "derbi", malo jača KLS utakmica, bez Superlige otprilike... Žali Bože bačenih para u obe ekipe, mali Radovanović hrabro odigrao, ok dobio 2-3 rampe, ali nije se zentao, išao je na skok, odbranio nekako Davidovca na postu, nešto što naše vedete nisu uspele da urade cele sezone, napadački repertoar Dangubića služi za uveseljavanje publike, Perkins 1 min, on je bivši uskoro sudeći po minutaži u ovih par utakmica, ovako raskantani izgubili samo -9, sa par puta prilaska na -3, to mnogo govori o Zvezdinoj "igri", ne bih bio optimista što se njih tiče, a ovde je sve jasno... Remont je malo šta treba da se učini sa ovom ekipom.
Njih vadi to što je Miloje u Budućnosti, tako da praktično ne postoji niko ko bi ih ugrozio u ovoj tužnoj ligi. Što se nas tiče, ne znam da li smo ikada bili ovako jadni i bedni. Ovo treba da se izučava na fakultetima, kako razvaliti jednu ekipu za manje od godinu dana i od jednog od favorita za osvajanje evropskog trofeja doći do borbe za opstanak u regionalnoj ligi.Radena14th wrote: ↑Sun Mar 14, 2021. 11:30 pmAko je iko ispratio "derbi", malo jača KLS utakmica, bez Superlige otprilike... Žali Bože bačenih para u obe ekipe, mali Radovanović hrabro odigrao, ok dobio 2-3 rampe, ali nije se zentao, išao je na skok, odbranio nekako Davidovca na postu, nešto što naše vedete nisu uspele da urade cele sezone, napadački repertoar Dangubića služi za uveseljavanje publike, Perkins 1 min, on je bivši uskoro sudeći po minutaži u ovih par utakmica, ovako raskantani izgubili samo -9, sa par puta prilaska na -3, to mnogo govori o Zvezdinoj "igri", ne bih bio optimista što se njih tiče, a ovde je sve jasno... Remont je malo šta treba da se učini sa ovom ekipom.
Poslednji kos na 4 sekunde do kraja pri minusu govori o nasem timu, mentalitetu igraca i kvalitetu istih.
- Radena14th
I onda se čudimo što jedni glat ispadnu iz bedne grupe u EC gde ti favorit ništa ne odigra, a preostale dve ekipe su težak prosek, čak i gore, da si izašao prvi, opet bi imao otvoren žreb do finala, a drugi drže fenjer u EL uz raspali Himki... Eto šta nam je naša borba dala...bata mare wrote: ↑Mon Mar 15, 2021. 12:04 amNjih vadi to što je Miloje u Budućnosti, tako da praktično ne postoji niko ko bi ih ugrozio u ovoj tužnoj ligi. Što se nas tiče, ne znam da li smo ikada bili ovako jadni i bedni. Ovo treba da se izučava na fakultetima, kako razvaliti jednu ekipu za manje od godinu dana i od jednog od favorita za osvajanje evropskog trofeja doći do borbe za opstanak u regionalnoj ligi.Radena14th wrote: ↑Sun Mar 14, 2021. 11:30 pmAko je iko ispratio "derbi", malo jača KLS utakmica, bez Superlige otprilike... Žali Bože bačenih para u obe ekipe, mali Radovanović hrabro odigrao, ok dobio 2-3 rampe, ali nije se zentao, išao je na skok, odbranio nekako Davidovca na postu, nešto što naše vedete nisu uspele da urade cele sezone, napadački repertoar Dangubića služi za uveseljavanje publike, Perkins 1 min, on je bivši uskoro sudeći po minutaži u ovih par utakmica, ovako raskantani izgubili samo -9, sa par puta prilaska na -3, to mnogo govori o Zvezdinoj "igri", ne bih bio optimista što se njih tiče, a ovde je sve jasno... Remont je malo šta treba da se učini sa ovom ekipom.
Još je veća tema za istraživanje kako uspeti da u ovako tužnoj konkurenciji u regionu biti ekipa koja se ljuto bori za opstanak.