KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Skola za Ostoju da vise ne stavlja karte od 600 dinara
- Tajler Darden
Problem je što bi promena cena bila ponižavanje ljudi koji su kupili sezonske karte.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Pa 600 dinara za prijateljsku je sramota.... Ali da stavi recimo 500 za aba i 700 za ek to je ok cijena.
- Tajler Darden
Saglasan sam.
Selimo se na live. Komentarisaće ljudi koji su u hali.
Selimo se na live. Komentarisaće ljudi koji su u hali.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Ko je bio u Areni, neka napiše neki utisak.
VPJTS
VPJTS
Skrpismo 3500 ljudi na kraju, atmosfera kls klasicna. Ekipa na -18 pokazala da ima karakter, borbenosti nije izostalo. Jare strahovito napredovao, Rade lici na sebe, Parahuski igrao svoju igru. Sve u svemu lepo je bilo gledati nas KKP, kao i uvek.
Ajde da priupitam drustvo, jel ima neko u planu put za Veneciju? Iz Kotora ide autobus sa navijacima a ja cu sa zenom u sopstvenom aranzmanu. Zanima me posto mi rekose da im klub trazi karte, jer ce sve tri frakcije put Venecije, dal ima u Bg neko organizovano kupovanje karti ili mi je pametnije da kupim online i kamufliram se medju talijanima?
- Hamato_YoSHi
Mala je hala i bice velika frka za karte. Veliki pozdrav za Grobare iz Kotora. Svake godine sam u Boki.Andrej wrote: ↑Thu Sep 19, 2019. 9:58 pmAjde da priupitam drustvo, jel ima neko u planu put za Veneciju? Iz Kotora ide autobus sa navijacima a ja cu sa zenom u sopstvenom aranzmanu. Zanima me posto mi rekose da im klub trazi karte, jer ce sve tri frakcije put Venecije, dal ima u Bg neko organizovano kupovanje karti ili mi je pametnije da kupim online i kamufliram se medju talijanima?
Sto se tice tekme protiv AEK-a, veliki promasaj uprave je cena karte od 600 dinara. Ovakve tekme se igraju za dzabe, a ne ciganisanje i da pri tom nista nisu zaradili. Pustis dzabe, dodju decica koja su isla na fudbal, studenti, djaci...milicajci
私は1つの名前しか知りません
Vec sam krenuo da trazim kartu po Venetu, nesto ce se naci, verovatno cemo da sedimo medju njihovima ali ko ih jebe, dovoljno je blizu da mora da se ide. Gledao sam i za Bursu i Limoz, ali jbg necu moci bas toliko da se izvucem sa posla.
- Hamato_YoSHi
Nema veze, bitno da se nadju karte. Dobro je da si bar nesto nasao, a lako ce vas pustiti oni do nasih. Mi smo u Milanu i Madridu sedeli rastrkani po hali i medju njihovima...bilo nas je po grupama jer smo svi razlicito kupovali karte. Ma bitno da se udje.
私は1つの名前しか知りません
Poslah Andreju pm ne postizavam od obozavateljki kao ni semenkari u Areni a nije ih bilo na tribinama. Protiv AEK videli par krstenih akcija koje se meni dopadaju.
Ja sam zadovoljan vidjenim danas, ekipa je pokazala i karakter i vratila se sa -18. Jedino sto je bilo lose jesu slobodna bacanja, ali verujem da ce i to doci na svoje.
Na kraju krajeva, koliko se kukalo, nije ni poseta losa bila.
Na kraju krajeva, koliko se kukalo, nije ni poseta losa bila.