FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan
Ovo ce biti najveci transfer u istoriji, koliko mi se cini.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Nista od onih 20% od sledece prodaje.
- Tajler Darden
Kežman je i dalje broj jedan.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Ne mogu da se otmem utisku da bi prodajom Pavlovica i Stevanovica u nekim normalnim uslovima doveli klub na jedan stabilan finansijski nivo,gde bi imali priliku opet da krenemo "iz pocetka",ali onda se setim kako rade nase uprave godinama i da je to samo jedno nadanje.
Jeste, ali posle Kezmana najveci?
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Jeste.
Mada, ja sam ubeđen da se za Jovetića pominjalo 12 miliona, kada je išao u Fiorentinu.
Mada, ja sam ubeđen da se za Jovetića pominjalo 12 miliona, kada je išao u Fiorentinu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
- Batica ubica
Jovetić 8M, Lazar Marković 10M, Savić 12M, Kežman 14M
Izvor je transfermarkt
Izvor je transfermarkt
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Poremetile su se dosta vrednosti transfera i sve je otišlo gore...Zato Kežmanov transfer u to vreme ima posebnu težinu
Meni je fascinantno da će Pavlović da ode za duplo veću cifru nego Bleki a smatram da je klasa ispod.
Meni je fascinantno da će Pavlović da ode za duplo veću cifru nego Bleki a smatram da je klasa ispod.
Ne ulazeci u to da li je Bleki bolji i koliko, ali oni su Blekija prodali na prvu ponudu. Pavlovic bi otisao za slicnu cifru, al' smo imali srece sa onim majmuima iz Lacija, ovi nasi napravili jedan od retkih dobrih poteza i Pavlovicu produzili ugovor, on odigrao odlicno ovu polusezonu i eto duplo jaceg transfera.
Bez Asana i Natha u startnih 11,sa Filipom i Scekicem koji ipak nije teze povredjen.
-
Dragan Mance
I pored visoke pobede brinu olako primljena dva gola a mogao pasti još koji. Moraće Savo kolko-tolko zateći odbranu za najvažniji meč sezone. AZ ovakvu promaju pozadi neće tolerisati već će nas napuniti ko niko. Na nama da se skupimo, izađemo na mušku bitku pa vidimo gde smo.
Ako i poginemo nek bude u stilu - muški.
Ako i poginemo nek bude u stilu - muški.
Ozbiljan je AZ.
Pobeda bi bila stvarno fantastičan uspeh.
Pobeda bi bila stvarno fantastičan uspeh.
-
Dragan Mance
Bio je i onomad pa smo slavili tamo.
Jeste da igraju fantastično, efikasno, na gol-dva više, vidim da su tim sa kojim FKP može ravnopravno da se nosi.
Favoriti jesu al ne treba ih svrstavati u nedodirljive.
Jeste da igraju fantastično, efikasno, na gol-dva više, vidim da su tim sa kojim FKP može ravnopravno da se nosi.
Favoriti jesu al ne treba ih svrstavati u nedodirljive.