KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2019/20
Od kada je Andrea došao, zna se da ima veću platu od nazovi prosečne.
Ako kad bude udario BAT, makar ćemo biti svesni koliko je koštao. Nećemo se čuditi i slušati neuspele odbrane.
Ja prvi nemam pozitivno mišljenje o ovom KKP, ali trener je na nekom desetom mestu negativnosti.
Ako kad bude udario BAT, makar ćemo biti svesni koliko je koštao. Nećemo se čuditi i slušati neuspele odbrane.
Ja prvi nemam pozitivno mišljenje o ovom KKP, ali trener je na nekom desetom mestu negativnosti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Imamo li neko resenje ako dodje do razlaza sa Parahovskim?
- Irriducibili
Imamo rešenje, ali treba doci do razlaza....
Najplaceniji igrač je na putu da postane kanver ekipe. Arogancija mu je obrnuto proprcionalna učinku, ni po čemu se ne uklapa. Potpuno je trenutno neupotrebljiv, pored onih poznatih vuče još neke povrede. Zaista se pitam u šta je gledao onaj koji ga je doveo
Najplaceniji igrač je na putu da postane kanver ekipe. Arogancija mu je obrnuto proprcionalna učinku, ni po čemu se ne uklapa. Potpuno je trenutno neupotrebljiv, pored onih poznatih vuče još neke povrede. Zaista se pitam u šta je gledao onaj koji ga je doveo
non mollare mai
Da li mi radimo detaljne lekarske preglede pre potpisa igrača?
Pa postoje li lekarski pregledi kod nas pre potpisivanja ugovora?Pavlaka wrote: ↑Thu Oct 03, 2019. 11:57 am
Pre tih problema, navodno ima i ozbiljan problem sa leđima, kao posledica telesne anomalija sa nogama. Pokušava se sa specijalnim ulošcima za stopala (kao i kroz celu karijeru), ali je on sve teži i stariji... Ostaje nada da će se i to srediti, inače problem postaje ogroman.
Ili samo kazu, hoces li da igras.
To kao u onim seoskim ligama, kada te lokalci poznaju, pa kada prodjes pored terena na kom se igra utakmica, oni dobace, sledeci put ponesi licnu i 2 slike da te registrujemo.
Da, samo tamo mozda bude gajba piva, ako pobedis, a ovde novci koje mi nikada necemo videti.
Da vidimo sta ce biti, evo Laktasi idu, imacemo uvid sta kako, ali ako najskupljeg igraca raskines/oteras/ode ovako rano, to nesto debelo nije dobro!
Da vidimo sta ce biti, evo Laktasi idu, imacemo uvid sta kako, ali ako najskupljeg igraca raskines/oteras/ode ovako rano, to nesto debelo nije dobro!
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Beše komšiluk terao Sofa, Mekela i Tompsona, pa došao do 1/4 finala EL?
VPJTS
VPJTS
ma apsolutno podrzavam da dodje do razlaza sa artom
ako je istina ovo sto pricaju irr i pavlaka ( iskr ja im verujem
) onda je mozda najbolje resenje za obe strane , naci klub , platiti razliku u plati i tjt
kapiram da mu nece niko dati 500k tako da moramo da platimo promasaj
osim toga van terena , on ni na terenu ne doprinosi sto je najveci problem
ako je istina ovo sto pricaju irr i pavlaka ( iskr ja im verujem
kapiram da mu nece niko dati 500k tako da moramo da platimo promasaj
osim toga van terena , on ni na terenu ne doprinosi sto je najveci problem
Kad smo mogli da častimo onog A. Brown-a prošle sezone za koga se iz aviona videlo da je promašaj onda možemo i Parahovskog.
Taman da vidimo kako je sastavljen najskuplji ugovorom ove sezone, da l' smo se barem malo obezbedili.
Taman da vidimo kako je sastavljen najskuplji ugovorom ove sezone, da l' smo se barem malo obezbedili.
- Tajler Darden
Hoće li ovo Tegeltija biti Ostojina Barbara na televiziji kluba?
VPJTS
VPJTS
Hoce, hoce, ja bih rekao novi Zeks Pantic. 
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Ja se nadao bice neka riba.
- Brižni-ponovo napada
Jel otjerana ona što je jedan član ovog foruma htio da je ženi?
Pusti,pusti da te Mozli