KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Kada gledas njihov ucinak na 10 minuta u EC:
Gordic ima oko 4,6 poena uz 1,7 asistenciju i 0,74 izgubljenu loptu
CMM ima oko 5,3 poena uz 1,7 asistenciju i 1,15 izgubljenu loptu.
Generalno gledano statisticki potpuno su slicni. Ovde je +/- najbolji reper. Mada ja ne mogu da se otmem utisku da sa CMM ekipa deluje obezglavljeno.
Dok ABA taj index racuna i kod Gordica je +33, a kod CMM -10.
Gordic ima oko 4,6 poena uz 1,7 asistenciju i 0,74 izgubljenu loptu
CMM ima oko 5,3 poena uz 1,7 asistenciju i 1,15 izgubljenu loptu.
Generalno gledano statisticki potpuno su slicni. Ovde je +/- najbolji reper. Mada ja ne mogu da se otmem utisku da sa CMM ekipa deluje obezglavljeno.
Dok ABA taj index racuna i kod Gordica je +33, a kod CMM -10.
- Irriducibili
Tu nešto ne odgovara činjenicama, napisao sam zvanične podatke o njihovom učinku, koji nisu ni približno isti. Ne znam kako si uspeo da ih izjednačiš
non mollare mai
Uzmi podeli minutazu. Ja govorim na 10 minuta igre, a ne po utakmici, posto po utakmici Gordic odigra manje od CMM u EC (bar je do sada igrao manje 61 minut).Irriducibili wrote: ↑Fri Nov 20, 2020. 3:20 amTu nešto ne odgovara činjenicama, napisao sam zvanične podatke o njihovom učinku, koji nisu ni približno isti. Ne znam kako si uspeo da ih izjednačiš
Ali pogledaj onaj +/- odnos u ABA ligi. Kladim se da je takav i u EC. On je meni pokazatelj kako tim igra.
U ABA ligi na 10min:
Gordic ima oko 5,1 poena uz 2,0 asistenciju i 1,0 izgubljenu loptu
CMM ima oko 5,3 poena uz 1,4 asistenciju i 1,0 izgubljenu loptu.
- Irriducibili
Pružena minutaža govori kakvo treneri imaju mišljenje o igračima
non mollare mai
Dzikic je davao Robinsonu veliku minutazu, a svi znamo o kakvom se igracu radilo... Isto kao sto se forsira Trifunovic (a ne radi se ni o prosecnom potencijalu). Da ne pricam o minutazi nekada Djekica i slicni...
Prosto i jednostavno, mi trosimo vreme na dva ispod prosecna pleja. CMM koji je organizaciono nula, defanzivno prosek (i ispod proseka) sa eto iznenadjujuce visokim procentima suta za 3 poena (govori vise o tome koliko je nemocan na ulazu) i Gordic koji ume da ukanali ekipu svojim divljanjem i nekontrolisanim egom i totalnom nezainteresovanom odbranom. Da je srece da nijednog od njih dvojice ne gledamo u klubu. Ali opet, zbog sentimentalnosti sam manje vise na strani Gordica i nista drugo.
Prosto i jednostavno, mi trosimo vreme na dva ispod prosecna pleja. CMM koji je organizaciono nula, defanzivno prosek (i ispod proseka) sa eto iznenadjujuce visokim procentima suta za 3 poena (govori vise o tome koliko je nemocan na ulazu) i Gordic koji ume da ukanali ekipu svojim divljanjem i nekontrolisanim egom i totalnom nezainteresovanom odbranom. Da je srece da nijednog od njih dvojice ne gledamo u klubu. Ali opet, zbog sentimentalnosti sam manje vise na strani Gordica i nista drugo.
- Irriducibili
Mi ne polemišemo o sporednim igračima, vec o onima koji bi morali biti nosioci, a očajni su obojica. S tim što mislim da CMM ima prostora za napredak, a Gordic je uveliko na silaznoj liniji. I nisam ni najmanje sentimentalan prema njemu, ne znam čime bi to zaslužio
non mollare mai
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
CMM mnogo gusi igru. Mnogo drzi loptu i ubija protok. Nije da Gorda to ne radi, ali zna nekad da razigra, zna da odigra coveku samom, CMM bas redovno ugusi i sam hoce da zavrsi.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Mislim da kod Kodija nije problem sto nece da doda ili sto trazi da igra jedan na jedan,mislim da jednostavno nema bas drugih nacina na koji moze da ugrozi protivnika,ako to nije u tranziciji.
Kod CMM je problem sto NE ZNA. Njegov pregled igre je ocajan. Ovo sto je Tajler objavio, na profilu ovog momka se odlicno vidi koliko covek ne zna. Mozli mu do savrsenstva pripremi blok i ovaj trk u tu stranu, bez da razmislja moze li kreativnije da mu tim postigne poen. Uglavnom su ti njegovi pokusaji bezuspesni.
-
Hiro Onoda
CMM nije plej za ovu ekipu i to je to,bilo kakva druga analiza nema smisla.
- Tajler Darden
Žurnal piše ono što smo više puta pitali i najavili Žika i ja.
Mačvan nije u klubu.
Mačvan nije u klubu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Da li ce klub objasniti zasto je Macvan otisao ili zasto nece? 
Da Ostoja ne radi dobro , zar mislite da bi u klubu bili Macvan i Pavlovic?
Kazi im Tegi.
Kazi im Tegi.
Covek se bavi sto Cabarkapa nije vise u CZ, ocekujem da sada pise sto Macvan nije u KKP.