FK Partizan
Moderator: Moderator
Re: FK Partizan
Zna li neko kakav je ovaj mali Colic sto se pominje da ce na pripreme sa I timom? Na YT klipu izgleda odlicno, ali koliko stvarno moze?
Lep tekst i analiza Pavlovica.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/346835
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/346835
-
Dragan Mance
Posle svega viđenog, javna sramota obe frakcije kluba nema cenu. Ne zna se ko je u celokupnoj situaciji više sebe sputao. Velja Belivuk koji sa pajtašima glumi nekakvog šerifa/gringa ili Kimijeva najjača podrška i produžena ruka izvesni Rade. Posle svega dal imamo prava drugu stranu nazivati ciganima kada smo to upravo mi.
Najbolje za mir u kući zaključati tribinu do daljnjeg. Poboljšanja odnosa fakat nema. Puno je zla i prolivene krvi nanošeno da bi neka od frakcija htela popustiti i pristati na kompromis. Dok god se ne istrebi gamad istinski i pravi poklonici crno-belih boja neće posećivati sportska borilišta i pratiti svoje ljubimce.
Država je perfidno uradila šta joj bio cilj. Ubacila rovce sa zadacima ne bi li se jedna zdrava priča raspala ko mehur od sapunice. Šta dalje? Taj odgovor mogu nam dati ONI koji su kuršlus spremili. Režiseri ove tužne ode koja polako prerasta u istinsku tragediju.
Najbolje za mir u kući zaključati tribinu do daljnjeg. Poboljšanja odnosa fakat nema. Puno je zla i prolivene krvi nanošeno da bi neka od frakcija htela popustiti i pristati na kompromis. Dok god se ne istrebi gamad istinski i pravi poklonici crno-belih boja neće posećivati sportska borilišta i pratiti svoje ljubimce.
Država je perfidno uradila šta joj bio cilj. Ubacila rovce sa zadacima ne bi li se jedna zdrava priča raspala ko mehur od sapunice. Šta dalje? Taj odgovor mogu nam dati ONI koji su kuršlus spremili. Režiseri ove tužne ode koja polako prerasta u istinsku tragediju.
Svaka čast za komentar (@Dragan Mance).
Upravo i zato nisu pravljene teme oko navijaca. Ovo sve vise na tom polju "navijaca" nema smisla. Mi kao forum ne zelimo da ucestvujemo u promociji bilo cega vezanog za to. Jednostavno, mislimo da to vise nema mesta kod obicno, normalnog coveka, coveka koji voli sport.
Svedoci smo svega, pametan nisam, iskreno sve smo skoro videli, tako da ne bih dalje komentarisao.
Nije tema, tako da ne bih voleo da nastavljamo, bice nam svima lakse, sem da se nerviramo oko stvari na koje ne uticemo.
Svedoci smo svega, pametan nisam, iskreno sve smo skoro videli, tako da ne bih dalje komentarisao.
Nije tema, tako da ne bih voleo da nastavljamo, bice nam svima lakse, sem da se nerviramo oko stvari na koje ne uticemo.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Kao ja da sam napisao„I po Lutovca i po nas je bolja opcija da bude bek. Ofanzivno može solidno da odigra, delom će da pravi razliku. Moj je utisak da tu ima veći potencijal nego u isturenijem delu tima, ima brzinu i zna, a uz to ima i snagu“, pojasnio je trener Savo Milošević.
-
Dragan Mance
Boban Rajković sve dalje od Partizana.
Videćemo za koga će se klub opredeliti. U opticaju su još Bunjak i Simović.
Videćemo za koga će se klub opredeliti. U opticaju su još Bunjak i Simović.
- Tajler Darden
Znaš li nešto više o pomenutim igračima?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
-
Dragan Mance
Iskreno glupo mi pisati nešto kada sam dotične gledao kratko putem nekih snimaka. Štopera Olimpije imali smo prilike gledati u prijateljskom ogledu pred sezonu sa nama, ono što sam zapazio i zapamtio nije me fasciniralo da bi ga nešto urezao u sećanje. Ako Savo i stručni ljudi vide crnju kao idealnu zamenu za Kalabu onda sigurno ima velikih kapaciteta za Partizan.
- Tajler Darden
Rajković je izgleda potpisao za Peruđu.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Daleko mu lepa kuca.
- Monogamija
Ne biste se usrećili sa Rajkovićem. On je ostao samo na talentu a i to zahvaljujući konstituciji koju je imao sa samo 17 godina, inače je suvi prosek.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Te pare koje traži ne vredi.