FK Partizan
Moderator: Moderator
- Batica ubica
- Tajler Darden
Re: FK Partizan
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
tanko, tanko, tanko.. jedan gol iz odbitka, jedan posle prekida i cestitke Maticu na prvencu..
sto se tice Tosica, odlicna stvar za upravu, manje ce para morati da se otpisuje, to je trenutno jedino bitno u ovom delu sezone..
sto se tice Tosica, odlicna stvar za upravu, manje ce para morati da se otpisuje, to je trenutno jedino bitno u ovom delu sezone..
Videcemo u nedelju, sve je moguce.
Mada nisam neki optimista. Za razliku od proslog derbija, gde smo cekali da ih razbijemo, ovo sada je pitanje.
Mada nisam neki optimista. Za razliku od proslog derbija, gde smo cekali da ih razbijemo, ovo sada je pitanje.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Batica ubica
Matiću čestitke na prvencu i nek ih da što više. Prijatno me je iznenadio i u onoj situaciji kad je sviran ofsajd, deluje da ok završnicu.
Bitna je pobeda kakva god da je, u drugom rutinski odrađeno. Ono što bode oči je neodgovornost Markovića i S.Pavlović koji igra po malo divlje, i ovu i prošlu utakmicu nepotrebni faulovi i loše procene kod nekih situacija.
Tošiću puno sreće u nastavku karijere.
Bitna je pobeda kakva god da je, u drugom rutinski odrađeno. Ono što bode oči je neodgovornost Markovića i S.Pavlović koji igra po malo divlje, i ovu i prošlu utakmicu nepotrebni faulovi i loše procene kod nekih situacija.
Tošiću puno sreće u nastavku karijere.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Kupujte karte za istok, mogu da ga duvaju
- Tajler Darden
VPJTS
VPJTS
Sutra derbi, kakva su ocekivnja? Ja ocekujem dobru igru i ubedljivu pobedu Partizana. Ako izadjemo 100% motivisani, mogla bi i neka ozbiljna bruka da snadje Zvezdu. Ali da ne preterujem, mislim da je rezultat 1-3 realan. Strelci za Partizan 2x Sadiq i 1x Suma.
50-50. Sve je moguce. Zavisi od forme, a obs ekipe nisu u nekoj.
- Tajler Darden
Uh... Ozbiljan si optimista.Viduka wrote: ↑Sat Feb 29, 2020. 10:12 amSutra derbi, kakva su ocekivnja? Ja ocekujem dobru igru i ubedljivu pobedu Partizana. Ako izadjemo 100% motivisani, mogla bi i neka ozbiljna bruka da snadje Zvezdu. Ali da ne preterujem, mislim da je rezultat 1-3 realan. Strelci za Partizan 2x Sadiq i 1x Suma.
I Sadik i Suma su van forme, teško da će odjednom da eksplodiraju. Situacija je skroz suprotna u odnosu na jesen, još im idemo u goste. Biće ih pun stadion, mi smo ionako izdeljeni na sto strana.
Napaliće njih Stanković kako treba, na našima je da ne izgore i ne prave gluposti. Dosta mi je slična situacija kao za poslednji derbi u košarci. Svi su mi izgledi da će pobediti manje lošiji.
VPJTS
VPJTS
Jug je jedan! 
Mislim CZ je nepoznanica, dosta igraca novih u 11 ima, novi trener, ne mozemo tek tako oceniti. Nasa sansa raste sto duze budemo počeli da ne primimo gol, jer ocekujem nalet od strana, tesko Stankovic zna drugacije.
Mislim CZ je nepoznanica, dosta igraca novih u 11 ima, novi trener, ne mozemo tek tako oceniti. Nasa sansa raste sto duze budemo počeli da ne primimo gol, jer ocekujem nalet od strana, tesko Stankovic zna drugacije.
- Tajler Darden
Zaboravio sam istaći... Svaka čast svima koji su učestvovali u izradi pres centra. Jako lepo izgleda.
VPJTS
VPJTS
Kako prekratiti dan do derbija?
- AS2 12:30 SERIE A: Milan - Genoa
SK1 13:00 LEAGUE 1: COVENTRY - SUNDERLAND
- AS1 14:00 LingLong Super Liga: Vozdovac - Vojvodina(za ljubitelje domaceg fudbala)
SK1 15:00 PREMIER LEAGUE: EVERTON - MANCHESTER UNITED
- AS2 15:00 SERIE A: Lecce - Atalanta
- AS1 16:00 ARENA SPORT STUDIO
- AS2 12:30 SERIE A: Milan - Genoa
SK1 13:00 LEAGUE 1: COVENTRY - SUNDERLAND
- AS1 14:00 LingLong Super Liga: Vozdovac - Vojvodina(za ljubitelje domaceg fudbala)
SK1 15:00 PREMIER LEAGUE: EVERTON - MANCHESTER UNITED
- AS2 15:00 SERIE A: Lecce - Atalanta
- AS1 16:00 ARENA SPORT STUDIO
Grlo dlan i salovi u kopu! Partizan u boj!
Dosta zavisimo od raspolozenja Sume, nadajmo se da je spreman brat crni da ih opet zavije u crno. Ako izadjemo jednako nalozeni kao oni dobijamo sa 2 razlike. Jedino cega se pribojavam je neki veliki kiks Stojkovica.
Dosta zavisimo od raspolozenja Sume, nadajmo se da je spreman brat crni da ih opet zavije u crno. Ako izadjemo jednako nalozeni kao oni dobijamo sa 2 razlike. Jedino cega se pribojavam je neki veliki kiks Stojkovica.