FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
CikaZika

Re: FK Partizan

Post by CikaZika » Mon Mar 02, 2020. 12:13 pm

Tugomira na obe strane. Bas je katastrofa bilo. A od Lukica se ocekivalo, jbg, pocetnik, sece sve, tako ne moze da pogresi, ako sve svira.

Sledeci derbi, ajde malo da se igra fudbal, da sam znao ne bih isao, ovako sam zajebao svoj fudbal, jer su nas drzali preko sat vremena na stadionu.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Mar 02, 2020. 2:33 pm

Sad hladne glave da se nešto napiše... Loš derbi, preloš... Ta jedna njihova šansa uslovila je da se priča kako su eto bili bolji oni, a zapravo dve očajne ekipe su juče odigrale derbi.

Meni lično ako gledamo obe strane najgori derbi od onoga kad je Milan Obradović dao autogol.

Zavarala me je prva utakmica, gde smo dali tri gola iz prekida, a opet promašili još toliko. Već u Senti se videlo da se mučimo.

Laički mi nije jasno zašto Šćekić i Filip Stevanović nisu bili u prvih 11. Marković je zamenjen u poluvremenu meča protiv Proletera i tad je bilo jasno da ne može. Ulaskom njega, a kasnije i Šćekića zatvorili smo ih skroz.

U globalu se prosipa drvlje i kamenje po Asanu, ali mi nije jasno kako niko nije video da je štitio obe strane u toku meča. Uz njega, pohvalio bih Ostojića i Pavlovića, treći derbi u nizu ovaj tandem nije primio gol.

Sadik i Suma su van ritma totalno i to je ono što brine... Četiri meča već nisu mali uzorak.

Slabo smo psihički ušli u meč, gde smo dozvolili da nas prebiju. Njihovo legitimno pravo koje su iskoristili. Tu su ovu dvojicu još više ubili. Po koji lakat, uletanje i nastane haos.

Ponoviću, igra nije bila dostojna Partizana, ali izjave kako treba svaki derbi dobiti 3:0, 4:0 mi nisu jasne. Ima i onih da treba terati trenera, do levih noga igrača.

Sve mi se više čini da je Milošević onom izjavom o pastorčadi mislio i na odnos samih navijača prema FKP i igračima. Kao da FKP služi samo kada treba doći na proslavu titule i da se šilji patka nad CZ kad ih dobijemo.

Sa ovim poslednjim nema veze nijedna uprava... Od Đure Taksiste, preko Svinjara, do Gmazure i Vučele.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Naka

Post by Naka » Mon Mar 02, 2020. 11:36 pm

Houdini wrote:
Mon Mar 02, 2020. 12:13 pm
Sve sve, ali Savo glup e jbg :D

No, nebitno, samo da ode Savo, ima da nam procveta klub.. Uvek su treneri bili najveći problem u FK..
Veruj mi da je glup...
On nije trener. Neko ko je godinu i po u klubu sa istim timom, on uigran korner nema. Nema glavu nema rep. Cak sam ubedjen da on i nema autoriteta.

A nije on najveci krivac. Tu su navijaci, uprava...

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Mar 02, 2020. 11:41 pm

Mi smo iz uigranog kornera dali gol, kojim smo otišli u LE.

VPJTS

Naka

Post by Naka » Tue Mar 03, 2020. 1:16 am

Pa gde su sad te uigrane akcije? Mimo te, ja nesto nisam video nista. Savo se ne pita za igru. Igraci mu igraju kako oni hoce.
Natho je bolji bio nespreman nego sad sa komplet pripremama.
Ja sam dibidus razocaran utakmicama i pruzenim, od priprema pa na ovamo. Ovo je bruka i sramota. Bez ideje, jednostavno za citanje. Kao da se prvi put sastaju, a ne da vec igraju 30 utakmici ove sezone zajedno.

Viduka

Post by Viduka » Tue Mar 03, 2020. 9:46 am

Savo de facto nije glup. Cak sta vise, veoma je inteligentan i elokventan. Sa druge strane, jako je nadobudan i moje misljenje je da ce ga to kociti u daljoj karijeri.
Sto se tice samog derbija, jasno je bilo da smo mi dosli da probamo da ne primimo gol, a u napadu sta urade Sadiq, Asano, Suma i Markovic, posto nase bekove skoro pa nisi mogao da vidis na protivnickoj polovini. Natho i Zdjelar su bili ocekivan tandem na sredini, posto Savo konstanto prica o "brzini" a tu vrstu igre sa Scekicem ne mozes da ostvaris. Tu nemam sta da zamerim.
Ako se pogleda igra i ponasanje igraca od pocetka polu-sezone, namece se zakljucak da nesto ozbiljno ne stima. Moje neko misljenje je, da je u pitanju novac. Da igraci ili nisu dobili obecane premije(nije mala para) ili da plate kasne. Nema drugog razloga da se ekipa koja je na okupu skoro godinu dana, ovako raspadne, nedugo posle zavrsenih priprema. Moral i zalaganje su na niskom nivou, sto je i te kako primetno, samim tim igra je cista nula.

Sezione

Post by Sezione » Wed Mar 04, 2020. 2:49 am

Jos jedna stvar za derbi. Jedan drugar je brojao, dok smo gledali, koja ce ekipa da spoji 3 uspesna pasa. Kad bi samo znali koliko je puta stao na 2 :D

MMM

Post by MMM » Wed Mar 04, 2020. 3:39 pm

Drage dame, (mame, bake, sestre, tetke.. )
pozivamo vas da u subotu 7. marta dođete na stadion Partizana kako bismo te večeri zajedno ispratili utakmicu 25. kola Linglong Tire SLS FK Partizan – FK Radnički i zajedno dan ranije obeležili vaš praznik!
Ulaz za sve predstavnice lepšeg pola tog dana je besplatan!
Svoju ulaznicu za meč 25. kola Linglong Tire SLS možete podići na dan utakmice uz lični dokument (za decu zdravstvena knjižica) na blagajnama stadiona Partizan, Humska 1 od 12 časova pa do samog početka meča.
-preuzeto sa sajta FKP
Subota 7.mart 20h

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Mar 07, 2020. 7:30 pm

Partizan:
Stojković - Miletić - Ostojić - Pavlović - Urošević - Zdjelar - Šćekić - Asano - Natho - F.Stevanović - Sadik
Klupa:
N.Stevanović, Vitas, Brežančić, Ivanović, Lakčević, Marković, Matić
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Nemanjic

Post by Nemanjic » Sat Mar 07, 2020. 10:17 pm

Mozda i najgora utakmica od kad je Savo trener.U jesenem delu smo igrali presing,pa i kad nema kreativnosti dolazili smo do sansi iz tog presinga.Danas kreacija 0,presing 0.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sat Mar 07, 2020. 11:33 pm

Od povratka sa pauze Partizan golove isključivo daje iz prekida. Igra u polju jedna velika 0.

Naka

Post by Naka » Sat Mar 07, 2020. 11:55 pm

Mislis iz penala kada nije namestena utakmica kao protiv Proletera...
Najjadnije pripreme fudbalera. Kao da se svi prvi put vide. Fizicki uzasni.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Mar 08, 2020. 1:00 pm

Naka wrote:
Sat Mar 07, 2020. 11:55 pm
Mislis iz penala kada nije namestena utakmica kao protiv Proletera...
Najjadnije pripreme fudbalera. Kao da se svi prvi put vide. Fizicki uzasni.
Naka, ako već iznosiš ovakve tvrdnje, onda ih potkrepi i činjenicama.

U principu, do ove reprezentativne pauze, najbitnije je pobeđivati. Najgore od svega je što se uz Sumu sada povredio i Natho.

VPJTS

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sun Mar 08, 2020. 1:20 pm

Ovde svako ima informacije i indicije kako je sve namešteno bez ozbiljnih činjenica koji će potkrepiti ovakve teške optužbe.

Da, igra je bila skrnava i da, penal bio čist ko suza. Sad je samo pitanje dal bi se svirao da je kojim slučajem razlika sa CZ minorna.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Mar 08, 2020. 1:30 pm

Naša igra je očajna i treba kritikovati.

Ovaj penal je čist, da čistiji ne može biti. Treba li Uroševiću stopalo otkinuti da se svira očigledno?

VPJTS

Locked