KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
-
Sundjer Bob
Re: KK Partizan 2019/20
Vreme je za novu seriju pobeda 
Imao sam obaveze pa nisam stigao da pisem...meni utakmica sa Lokomotivom daje veliku nadu da mozemo ove godine da igramo dobru kosarku,a i defanzivno smo bili bas dobri na toj utakmici sem trece cetvrtine.
E sad poraz od Cedevite je za kritiku,ali kada pogledam od pocetka sezone uzevsi u obzir raspored,ja sam zadovoljan pocetkom sezone,niko se nije toliko odvojio u ABA ligi,a u EC imamo 4-0,jbg nije realno ni da pobedjujemo svaku.
E sad poraz od Cedevite je za kritiku,ali kada pogledam od pocetka sezone uzevsi u obzir raspored,ja sam zadovoljan pocetkom sezone,niko se nije toliko odvojio u ABA ligi,a u EC imamo 4-0,jbg nije realno ni da pobedjujemo svaku.
-
Kazandžija
U kolko sati veceras?
19:15 rutinskih 10+
-
Kazandžija
Hvala. Kakav je Limoz, jel gledao neko? Gde smo u prednisti, cega/koga se cuvati?
- Misa Baksuz
Atletska ekipa, igraju iznad obruča, dobro trče, šutiraju iz svih pozicija. Da smo odmorni ne bi bilo problema. Ovako će bit nezgodno. Momci su 12 sati putovali do Limoža i ovo im je deseta gostujuća utakmica u 33 dana. Za pobjedu protiv Limoža treba ubiti ritam utakmice a nama ta poziciona košarka nikako ne odgovara. Neka egal pobjeda pa da i ova turneja po evropi napokon završi...
to die by your side is such a heavenly way to die
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Ne bi trebalo praviti famu o snazi Limoža ove sezone, kad je ovo projekat koji je na samom početku. Kao što svi znamo za tragičan događaj kad je prerano preminuo predsednik kluba Fred Forte, na to se nastavila politika promena u klubu pa je zamenjen i GM, a i 2 trenera. Sad je trener ispodprosečni Spanac Alfred Julbe, poznat po tome da od 20 NBA talenata u Barci B ni jednog nije prepoznao. I poznat kao kandidat za selektora Egipta...
Roster im je vrlo skroman, a sad nakon povrede multipozicionog beka Ginyarda još tanji. U prevodu to je nba igrač Semaj Christon + gomila polovnjaka ili role playera. Donekle zanimljiv Brian Conklin, u smislu energije koju nosi. Anthony Brown stigao pre par dana, videćemo da li će uopšte igrati.
Skor u Francuskoj: 2-4 (Le Man i Monako ih ugazili)
Skor u EuroCup: 1-3
Partizanu su velike prepreke umor, stalna putovanja, nenormalna potrošnja. Ovakav Limož ne sme biti
Roster im je vrlo skroman, a sad nakon povrede multipozicionog beka Ginyarda još tanji. U prevodu to je nba igrač Semaj Christon + gomila polovnjaka ili role playera. Donekle zanimljiv Brian Conklin, u smislu energije koju nosi. Anthony Brown stigao pre par dana, videćemo da li će uopšte igrati.
Skor u Francuskoj: 2-4 (Le Man i Monako ih ugazili)
Skor u EuroCup: 1-3
Partizanu su velike prepreke umor, stalna putovanja, nenormalna potrošnja. Ovakav Limož ne sme biti
po kladionicama smo favoriti, isto kao i protiv CedOli
Tek posle Ljubljane sam skapirao o cemu se tu radiTajler Darden wrote: ↑Wed Oct 30, 2019. 12:42 pmProtiv Cedevite je bilo plus 20.![]()
ABA nas zanima kao lanjski sneg otprilike.
-
Sundjer Bob
Ja verujem cekicevim prognozama 
- Misa Baksuz
- Tajler Darden
Upala stopala je u pitanju.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS