KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Pre pocetka sezone, mnogo ljudi na svim mrezama je verovalo, pisalo da smo dobili boljeg igraca od Voldena. Vrlo malo njih je kritikovalo taj potez. Uostalom on je bio zelja i Trinkijerija prosle sezone kako se pricalo.
Naravno da bi trebalo da snose posledice odredjeni.
Ja licno nisam a mislim da i dosta drugih nije...stefan wrote: ↑Wed Dec 23, 2020. 9:24 pmPre pocetka sezone, mnogo ljudi na svim mrezama je verovalo, pisalo da smo dobili boljeg igraca od Voldena. Vrlo malo njih je kritikovalo taj potez. Uostalom on je bio zelja i Trinkijerija prosle sezone kako se pricalo.
Sto ga Trinkijeri nije odveo u Bayern kad ga je toliko hteo.
Uopste mi se ne svidja takav tip igraca, koji ima statistiku ali ne utice toliko na tim.
U odbrani oseca bol u preponama sto pokazuje i ona trojka Stipcevica za sekund kada ga ovaj ispratio pogledom.
Igra za sebe.
Evo rece Ostoja da su nam igraci polumutavi bez publike.
-
Hiro Onoda
Gdje je to rekao?Steta sto nema publike da malo skandira Ostoji.
Pri pocetku klipa.
- Irriducibili
Bliži se izgleda rastanak sa hercegovačkim wannabe CP3, ali ne nadajte se da je to kraj našim mukama, onaj drugi ostaje sa još vecom ulogom 
non mollare mai
Dios mio...
Koji drugi? CMM?Irriducibili wrote: ↑Thu Dec 24, 2020. 5:11 pmBliži se izgleda rastanak sa hercegovačkim wannabe CP3, ali ne nadajte se da je to kraj našim mukama, onaj drugi ostaje sa još vecom ulogom![]()
- Irriducibili
Naravno CMM...
Konačno su shvatili da je Gordic smece, oduvek kao čovek, a sada i kao igrač. Još nisu skontali da CMM nije plej
Konačno su shvatili da je Gordic smece, oduvek kao čovek, a sada i kao igrač. Još nisu skontali da CMM nije plej
non mollare mai
Sto ce nam ako nije plej? Koju moze poziciju da izigrava?
I jesi li siguran bas za Gordica? Ako ide mozda su mu klub nasli, ne vjeurjem da bi tek tako otisao.
I jesi li siguran bas za Gordica? Ako ide mozda su mu klub nasli, ne vjeurjem da bi tek tako otisao.
Znaci plejevi ostaju CMM i ALi uzas
Nije valjda Ali taj novi plej?Irriducibili wrote: ↑Thu Dec 24, 2020. 5:56 pmNaravno CMM...
Ne vredi terati Gordica samo da bi Aleksej Nikolic igrao.
- Irriducibili
Nije logično pitanje, ne dovodimo ga, on je vec tu. U skladu s tim, na treneru je da mu nadje ulogu gde može biti od koristi
Možeš se nadati da sam pogrešno razumeo, ali nada ti je jalova
non mollare mai
- Irriducibili
Ko je pominjao novog pleja? Voleo bih ga i ja, ali se ne pitam
non mollare mai
Logicno je pitanje skroz, i Mika je tu pa ne moze uspjesno da igra ni na 4 ni na 5. Isto tako Mekintajer ne umije da organizuje igru, a bek ne moze da bude s onakvim sutem.
Glupo je uopste i bilo sto pominjati o nasem rosteru. Ljudi u klubu ne pokazuju nikakvu zelju da se proba spasiti sezona, njih ovo nista ne tangira.
Glupo je uopste i bilo sto pominjati o nasem rosteru. Ljudi u klubu ne pokazuju nikakvu zelju da se proba spasiti sezona, njih ovo nista ne tangira.