KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Ja ne sumnjam da će da krenu sa pričom kako su oni hteli Huertela, Lea, Gossa, ali eto, nisu mogli da ispariraju finansijski, pa kako je mnogo teško naći igrača u ovom trenutku (kme-kme
), ali i kako je Mosley došao iz Trsta, Vesely iz Slovana, itd...
Videcemo kako ce se pokazati. To nam je sto nam je, ja se nadam nekom iznenadjenju. Goins deluje da moze da donese nesto, za Perkinsa nisam siguran. CMM i on mi ne ulivaju poverenje.
Plej je najjvazniji deo ekipe, pokretac svega, zbog toga sam mislio da ce neko zvucnije ime.
Sacekajmo da vidimo da li ce da ozvanice.
Sacekajmo da vidimo da li ce da ozvanice.
- White Mamba
Kvame Von, vrati se
- White Mamba
Oprobana Vladanova mantra
Stabilizejsn
"Bilo je povika i prošle sezone, napadali su ljudi prethodnog trenera za Parahovskog i Peinersa i sad im opet ne valja"
"Bilo je kikseva i prošle sezone"
"Drugačije je bez navijača, Partizan je tu najviše oštećen, jer je bez njih 30% slabiji"
I moja omiljena: "Ja kažem, lako je kritikovati iz fotelje, treba podržati ove momke i trenera"
"Bilo je kikseva i prošle sezone"
"Drugačije je bez navijača, Partizan je tu najviše oštećen, jer je bez njih 30% slabiji"
I moja omiljena: "Ja kažem, lako je kritikovati iz fotelje, treba podržati ove momke i trenera"
Meni je zao da komentarisem ovo
Skauting u klubu radi fenomenalan posao sigurno cemo njihove plodove rada za i u ovoj sezoni videti u narednoj kada se izborimo za divlju kartu. Uz duzno postovanje i rizik da ispadnem Ljubisa Samardzic iz naziva jednog filma ali zar je realno da se ova dvojca uzmu za obzir za klub.
Skandal na sta je Partizan spao, ovi igraci ne bi bili pojacanje ni za Borac iz Cacka. Mogli bi da igraju za Mladost iz Zemuna. Sprdnja od kluba smo postali ako ovi igraci dolaze za prvi tim.
Nazalost tako ce biti sve dok se ne promeni vlast i dok ne dodje sloboda, klub je razvljen po svim osnovama i bice potrebno krenuti od nule.
Nazalost tako ce biti sve dok se ne promeni vlast i dok ne dodje sloboda, klub je razvljen po svim osnovama i bice potrebno krenuti od nule.
- Tajler Darden
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Tajler Darden
Ostoja danas:
Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, s nestrpljenjem očekuje ponedeljak, 25. maj, za kada je zakazan sastanak Evrolige sa 11 klubova koji imaju A licencu za učešće u pomenutom takmičenju.
Ostoja 24. maja:„Već 15. marta sam znao šta će se sve dogoditi“, kaže predsednik Partizana Ostoja Mijailović u intervjuu za Mozzart Sport.
Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, s nestrpljenjem očekuje ponedeljak, 25. maj, za kada je zakazan sastanak Evrolige sa 11 klubova koji imaju A licencu za učešće u pomenutom takmičenju.
“U ponedeljak je veliki dan i očekujem da će da pobedi košarka. Veliki izazov je pred bordom Evrolige. Verujem da će da se poštuju neki rezultati. Očekujem da Partizan bude nagrađen i da dobije mesto u košarkaškoj eliti. Bio bi mi to poklon jer 25. maja slavim rođendan”, rekao je Mijailović u razgovoru za “Maksbet” radio.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Bravo Tajler, ovo htjedoh sad da okacim
Prica slicnim recnikom kao jos jedan kosarkaski radnik .
Prica slicnim recnikom kao jos jedan kosarkaski radnik .