Trofeji nisu nikakav reper kada je u pitanju kvalitet,kako da dodjes do trofeja u Rusiji pored CSKA?...to je nemoguca misija...U EC perfektna sezona do samog kraja i onda se ukazao Wilbekin,igrac kada udje u onakvu zonu tu jednostavno nema odbrane...I sad kad pogledas tu sezonu povrsno,aha nije nista uzeo.osim kupa,smesan trener a zapravo je realnost drugacija...dacolik wrote: ↑Sat Oct 10, 2020. 10:40 amTo nije moja prica. Sto je osvojio to u karijeri Obradovic pa da se strahuje od njega toliko? A vodio je vrlo kvalitetne timove.
Znaci, trejdmark njegovih timova je da igraju jaku odbranu, ali u napadu su zato bezidejni i ako pik ne prodje istekne vrijeme ili se zavrsava nekim nemogucim sutem. Gledao sam im petorke na sto lice, previse igraca zadatka i ljudi koji ne umiju normalno u dribling da krenu. Vidjecemo i kako ce to sad s Rocestijem da izgleda (sto gube, sto dobijaju i koliko) . Bice vremena da ih analiziramo pred utakmicu s nama ali me interesuje sto se glorifikuje taj trener.
Njegove ekipe imaju glavu i rep,zna se ko sta radi na terenu,nece mu Branko Lazic uzeti kljucnu tricu kao npr nama Dangubic protiv Borca...Npr kod Trinkijerija bi te suteve gotovo sigurno uzeo Paige...
Sa Kelnom je napravio cudo i bio prvak Nemacke...
Epizoda u Monaku zavrsena pre vremena zbog virusa..
Dakle dolazimo do toga da jedino moze da se polemise o periodu provedenom u Albi da ne idemo sad u Ukrajinu i Poljsku....3 kupa Nemacke sa Albom i sjajni nastupi u EL,tvrdi do zla Boga i kosarka na noz iz underdog pozicije....U to vreme Bamberg je znatno vise ulagao i kada se pogledaju rosteri to je jasno golim okom...
Slazem se da napad cesto skripi ali divljanje i nerezonsku kosarku videti neces...Dok ces na drugoj strani morati da propisas majcino mleko da postignes lagan kos...
Na kraju krajeva kakav ti je to argument,sta je osvojio?...kada kod nas imas pocetnika....Nisam siguran u Scepin autoritet posle one situacije sa Gordicem,to se resava na drugaciji nacin inace ces biti pojeden za dorucak prvom prilikom....