Moracu da menjam napad. Paceri Puki, Haler i Abraham ne mogu vola da ubodu. Morace Ziru da uskace tu
Fantasy Premier League
Moderator: Moderator
- Гроф Тинторето
Re: Fantasy Premier League
Igrao je 2 puta ove sezone i oba puta je Palas imao klin sit. Jbg i meni cami na klupi. Plus ga Djozep primio, a Ederson imao 6 odbrana.
Moracu da menjam napad. Paceri Puki, Haler i Abraham ne mogu vola da ubodu. Morace Ziru da uskace tu
- Batica ubica
58 plus čekam Medisona, De Heu i Ozila da se povampiri 
Veoma dobro kolo, kad bih prebacio 65...
Veoma dobro kolo, kad bih prebacio 65...
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Pa to je 65 samo da odigraju po 60 minuta 
Ja sam na 57 + medison i Soyuncu, dakle treba mi 1:0 lestera sa golom Medisona
Ja sam na 57 + medison i Soyuncu, dakle treba mi 1:0 lestera sa golom Medisona
Prvi 530 naspram mojih 413 plus Megvajer i Auba,znaci treba mi 17 od njih dvojice da dodjem na podnosljivih -100 s obzirom da je vrh ispucao sve cipove...
Velike stvari osetim ove sezone,velike...jos kad mi fortuna ne bi okretala ledja gde bi mi bio kraj
Edit:Nerealno je koliko UTd ne zna da koristi Megvajera na prekidima da je tu Mou Meg bi imao bar vec 2 gola..
Velike stvari osetim ove sezone,velike...jos kad mi fortuna ne bi okretala ledja gde bi mi bio kraj
Edit:Nerealno je koliko UTd ne zna da koristi Megvajera na prekidima da je tu Mou Meg bi imao bar vec 2 gola..
- Гроф Тинторето
Cekic poceo kao Zonpi, nismo imali ni srece svaka druga recenica 
Gledas li sut MegvajeraГроф Тинторето wrote: ↑Mon Sep 30, 2019. 9:58 pmCekic poceo kao Zonpi, nismo imali ni srece svaka druga recenica![]()
- Гроф Тинторето
Uskoro krecem sa taktikom menjanja 6-7 igraca po kolu. Ne ide vise ovako.
- Monogamija
Fantazeri, kolike su zaista šanse da De Bruyne igra ovo kolo? Nisam uspeo da nađem sveže vesti o stanju povrede?
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
Niko ne zna. Ubedjen sam da će ga Pep odmarati, ako postoji ikakav rizik od dalje povrede.
Naravno da ga necu prodati (osim ako danas Pep objavi da je duze odsutan), umesto njega mi upada Madison koji ce verovatno do 2 pts protiv liverpula ali sta da se radi
Naravno da ga necu prodati (osim ako danas Pep objavi da je duze odsutan), umesto njega mi upada Madison koji ce verovatno do 2 pts protiv liverpula ali sta da se radi
- Monogamija
Ma kakva crna prodaja
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
Znace se nesto vise danas posle konferencije ali sam 100% siguran da KDB nece igrati...
Rumenog vadi veliki broj ljudi tako da ce mu pasti cena veceras/sutra....Kod mene u timu vredi 9.7 a u transferima 10.0,bilo bi dobro kada bi se prodao po 9.7 i posle vratio za 9.7 
Trazi se savrsen tajming...
Trazi se savrsen tajming...
Ja po 9.7 mogu da ga prodam i kad padne na 9.9 tako da ne zurim... u svakom slucaju ako se vraca nakon reprezentativne pauze, nema sile da ce kupovna cena doci do 9.7.
Vade ga bolesno,sinoc je bio na -10,sad je na -54,8.....Inace kada dodje na -100 cena mu pada i ovaj broj se vraca na 0...
Pa ok, ali za sad stoji da se vraca posle reprezentativne pauze... tako da ima dve nedelje da raste