Zato i kažem, svi znamo šta se dešava oko jednog dela publike već deceniju, drugi deo vidi da je to klasično pišanje uz vetar, e sad ostaju ti transparentni koji i dalje veruju u celu ovu priču ili koji brane svoje interese kroz podršku ovim secikesama...Hiro Onoda wrote: ↑Tue Feb 16, 2021. 10:13 pmDa ima publike bi polagali nekome racune?Najvjerovatnije bi osvanuo neki transparent "Ostoja legendo".Radena14th wrote: ↑Sun Feb 14, 2021. 11:41 pmJedina borba koju dobijamo već sezonama unazad je borba kroz institucije sistema za regularnost takmičenja, a u pozadini nam uvaljuju krš polovnjaka, vrte trenere ko cige na vašarskom rolerkosteru, vrh ledenog brega je ova sezona, izduvali ABA do januara, sad i Kup pušagija, EC za koju nedelju cipela, promenio si sijaset igrača i trenera i opet ti je kratka i impotentna rotacija...
Obrni okreni, publike nema, nema kome ni da polažu račune, jebe im se...
KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
- Radena14th
Re: KK Partizan 2020/21
- Tajler Darden
Aleksej se sto godina vraćao na parket i na kraju napusti klub.
Ne znaju gde je levo.
Ne znaju gde je levo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- White Mamba
Nece ostati steker da moze poslednji svetlo da ugasi 
- Radena14th
Mislim da će i štekere i šaltere za svetlo da nam zabodu
Mislim da se i sada na sveću osvetljavaju prostorije kluba kako su krenuli sa zaradama
- White Mamba
Kakav su rusvaj napravili..nema nigde
Po nalogu, nemam gram dvojbe
Govna poltronska
Po nalogu, nemam gram dvojbe
Govna poltronska
Koja sprdnja i povlasceni polozaj "gostiju" umesto 20:0 ako ne mogu da dodju
https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... ije/379967
https://www.mozzartsport.com/kosarka/ve ... ije/379967
Ovo sa pomeranjem lokacije gde smo domacini van Srbije je smesno mada uklapa se ova odluca u sve. Sutra od 17h sa Zadrom prenosi i b92.
- White Mamba
Sve je ovo normalno
Glasom Mutavog
Glasom Mutavog
Kakvo tele na klupi Partizan ima to je nestvarno... Mali Radovanovic parketa ne bi vidio da se Zagorac nije povrijedio.
-
Dragan Mance
Mi bolje da ne putujemo u Trento. Kad nas je porazio nejaki Zadar šta očekivati protiv italijanskog predstavnika željnog krvi i osvete za 0/3 skor u zadnje dve sezone.
Kad smo kompletni nismo ništa posebno, tek ovako, nekompletni, mi srozavamo košarku na najniže grane.
Jedva čekam da se evropske putešestvije okončaju pa da neko debelo odgovara za sramne nastupe u tekućoj sezoni.
PS jedno veliko bravooo za malog Radovanovića i nastup koji je imao.
Kad smo kompletni nismo ništa posebno, tek ovako, nekompletni, mi srozavamo košarku na najniže grane.
Jedva čekam da se evropske putešestvije okončaju pa da neko debelo odgovara za sramne nastupe u tekućoj sezoni.
PS jedno veliko bravooo za malog Radovanovića i nastup koji je imao.
Meni se ovo dopalo (mislim, sve treba staviti u kontekst ove sezone). Daj do kraja bre ovako nešto - 1-2 klinca da igraju, 2-3 stranca max i spremaj se za izazove 2021/2022.
Ova sezona je svakako odavno završena.
Ova sezona je svakako odavno završena.
Znaci i Andrea trazi pare, kako ga nije sramota sve je imao sta je trazio ;)
Ovo je sezona koju su oteli mnogo losi ljudi u i oko kluba, ali neka sve to neko vidi i pamti pa ce vratiti.
Ovo je sezona koju su oteli mnogo losi ljudi u i oko kluba, ali neka sve to neko vidi i pamti pa ce vratiti.
- White Mamba
Vidim da se provlaci prica da trazi pare i za ovu sezonu...
Po kom osnovu, ako je "zatrazio raskid da bi otiso na bolje", i ako mu je "limarinjo dzentlmenski izasao u susret"?
Po kom osnovu, ako je "zatrazio raskid da bi otiso na bolje", i ako mu je "limarinjo dzentlmenski izasao u susret"?
Italijanski poreznici nisu culi za reprogram duga koji je popilaran u Srbiji. Bice bolje kada udjemo u narednu fazu EC.