Pisali smo Irr i ja (nekada da se usaglasimo

) da nam je mnogo stvari išlo na ruku protiv Venecije... Za razliku od tog meča sem Jaramaza (do produžetaka) nismo imali raspoloženog igrača i meni je tu razlog prost. Niti Tomas, niti CMM nisu pogađali neke šuteve koje su uspeli da ubace protiv Venecije i da steknu samopouzdanje.
Ne treba zaboraviti da je Budućnost došla u Beograd nakon meča u Francuskoj i mislim da bi u nekim normalnim uslovima nas ovakve rešili deset razlike.
Nemamo glavu, nemamo rep. Nemamo definisane rotacije, nemamo faktor iznenađenja. Bukvalno ispada da se ništa nije radilo čitavo leto. Zagorac i Dangubić uzeli su skupa 19 šuteva... Totalna anarhija.
Pravi se serija 16:0 i ne uspeva da se slomi protivnik. Kad smo bili u seriji 9:0, Gordić je uzeo prvo onaj šut preko Ivanovića, a onda i trojku u idućem napadu, nijednom nije pogodio koš. Na početku poslednjeg perioda, Jaramaz kao najraspoloženiji uzima jedan šut u prvih pet ili šest napada, ostalo završavaju Gordić i Zagorac.
Ne znam kako su uspeli da odaberu Miku pre Rida. Jedan upućeni momak je na jednom mestu sinoć napisao da je Rid 50k skuplji od Mike... Tek mi onda nije bilo dobro. Mekušac, plaši se kontakta, nema ničeg potrebnog za Partizan.
Pejdž 30% slabiji igrač nego prošle sezone...
Ekipa prosečnih igrača, koja je imala kvalitetnog trenera (Ma šta mislio o Trinkijeriju nakon odlaska, on je level iznad EK, nešto malo ispod sredine EL) prošle sezone uspela je da svoje mane zamaskira. Na taj prosek, dovedeni su prosek igrači... Niko sem Jaramaza nema taj neophodan EL upside.
Još jedna protraćena sezona je pred nama... Ostojina Vesićeva CZ za siromašne je pred kolapsom.