KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2019/20
I dodaj Gagića na spisak. Svi ga iz nekog razloga isključuju, a za to nije dat povod.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Da se ja pitam iz proslogodisnjih 12 ostavio bih samo Jaramaza. Svi ostali setnja, ovako cemo gledati bravure bar jos trojice, nadam se sto manje, posto se nista ne zna ko ostaje a ko ide.
Pripreme su za 10 dana, nemoguce da se ne zna sta ce biti sa ovima pod upitnikom plus gagic, Nikolic i Sy...
Pripreme su za 10 dana, nemoguce da se ne zna sta ce biti sa ovima pod upitnikom plus gagic, Nikolic i Sy...
Nikolić otišao u Italiju.
Zagorac,Pejdz,Stefan Jankovic, Pecarski su pod ugovorima... Sa Jaramazom ce se potpisati novi ugovor tako je barem najavljeno, Nikolic jos nije zvanicno otisao a i si je trenutno tu tako da polako sa najavam..
Kome biste dali kapitensku traku? Najlogicnije resenje za mene je Zagorac.
Pejnersu
Salim se, najmanji je problem traka, ne znam imam neki osjecaj da pored beka nam Trinkjeri zavuce jos jednoga igraca, nisam insajder ali bas nesto kao sto je sa Pejnersom iznenadio niko to nije ocekivao e tako ocekujem jedno iznenadjenje
-
bogotac licno
poredjenje nie na mestu cak je i izvrnuto kakvo god dae ,zamisli dae dule imo sansu da dovede 8 amera u ovo doba ,ne bi izgubio utakmicu u sezoniMorningGlory wrote: ↑Wed Aug 07, 2019. 9:10 am@Nolinjo
Poredjenje je vise bilo u kontekstu da je bilo sezona sa finim budzetima i tada, jednostavno su se neke stvari resavale u hodu.
Kakav je tvoj stav povodom Novice?
p.s Dobrodoslica Parahuskom. Iskusan, dobar igrac sa svojim vrlinama i manama. Sigurno je da ce dati jednu novu dimenziju i opciju vise u nasoj igri.
moj stav povodom novice je sad vec godinama isti ,sportski direktor
tanaskovic je 4ka a djordje gagic kapiten klubaKleenex wrote: ↑Wed Aug 07, 2019. 11:31 amПре свега поздрав свима
Доласком Парахуског смо затворили позицију пет, ако рачунамо да ће као трећа опција ту добијати шансу Танасковић, можда чак и Пецарски. Искрено се надам да Гагић пронађе неки ангажман, што даље од нас. Иако је као играч имао и јако добрих рола, сама његова личност је донела доста штете екипи и навијачима.
Остаје за сада још питање тог бека, па да затворимо цео ростер. По мом неком мишљењу, са овим саставом бих пре тражио неку проверену дефанзивну звер, него скорера. Да видимо шта су нам из клуба спремили, па се надам и да уживамо у новој сезони![]()
prvi je nesposoban da igra ista ,a kamoli krilo ,a zasto svi trpate pejnersa na krilo a on samo poorman savanovic
otkud ti to da je andrija ljubitelj pik igre ,citiracemo njega sa jednog kosarkaskog predavanja,prosecne ekipe igraju pikerolfabricio wrote: ↑Wed Aug 07, 2019. 11:59 amJedno pitanje za upucenije sa foruma.
Posto je Andrea ljubitelj pik i rol igre, kako biste ocenili ovu ekipu na tom polju? Moze skalom od 1 do 10, moze kako god...
Kakav je potencijal da se igra? Jel ima tu esencije koju Andrea praktikuje?
Izuzev Peinersa i Zagorca koji takodje znaju da iskreiraju i odigraju pik. Znaci zanima me osnova plejmejkera-centara iskljucivo
Belorusu kapitenska traka ako Novica ne ostaje.
-
bogotac licno
PNR ukljucujuci dva igraca igraju prosecne ekipe. PNR ukljucujuci 4 ili 5 igraca igraju top level ekipe.
Jedino je to mogao da izjavi na predavanjima gde je pricao o PNR Spacingu na primer.
Ali zagovara da PNR igraju prosecne ekipe. Sta sve necu procitati ovde.
Nadam se da je troll, ako nije zalim slucaj.
Jedino je to mogao da izjavi na predavanjima gde je pricao o PNR Spacingu na primer.
Jon Bones
-
bogotac licno
trolovo te andrija ,zalim slucaj ,al to su njegove reciGracie wrote: ↑Wed Aug 07, 2019. 4:11 pmPNR ukljucujuci dva igraca igraju prosecne ekipe. PNR ukljucujuci 4 ili 5 igraca igraju top level ekipe.
pikerol igraju prosecne ekipe nikad sampionske
BEZ SVOĐENJA RASPRAVE NA LIČNI NIVO, OVDE NIKO NIJE TROLL NITI ĆE SE TAKVO PONAŠANJE TOLERISATI. SVI IZNOSE MIŠLJENJA I POTREBNO JE DA IH ARGUMENTUJU, BAREM NA OSNOVNOM NIVOU
Kakve procente ima Parahuski sa penala, vazi li za pouzdanog izvodjaca?
Procenti sa slobodnog mogu da zavraju. Najbolji primer je Dijamantidis koji je kroz karijeru imao oko 70%, ali kada god je trebalo taj je pogadjao. 
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!