KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Naka

Re: KK Partizan 2019/20

Post by Naka » Wed Dec 11, 2019. 10:00 pm

Nama je drugo mesto perfektno. Dobili smo Trenta i verovatno Darusafaku/Bresu. To su timovi sa kojima mozemo u potpunosti da se nosimo.

Kreanga

Post by Kreanga » Wed Dec 11, 2019. 10:40 pm

Dzile je bolji trener od zabara.Daj njemu ovaj budzet,a ne Frenkija i Koprivicu.

Dovla_

Post by Dovla_ » Wed Dec 11, 2019. 11:06 pm

Za pare koje je dao Majstoroviću mogao je i on bolje da selektira sigurno.

Grba

Post by Grba » Thu Dec 12, 2019. 12:29 am

dobar je trener zabar, ali sve mi vise pije vodu ona prica o tome da je bamberg najbolju kosarku igrao kad on nije radio selekciju (mada je ovo opasno i napisati kad vidis koga sve imamo u klubu).

p.s. Za svako pominjanje Džiloa kao potencijalno, moguce resenje za klupu kkp-a, od mene ban request :D

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Dec 12, 2019. 12:43 am

Što se žabara tiče, sve iluzije su nestale u dve prošlosezonske serije sa ciganima, trener pionira ne bi takve greške pravio

Tek njegova selekcija igrača je priča za sebe, žali bože bačenih para

Ujedno, dotakli ste se suštine, prodavci pljeskavica su i dalje srecni, samo zato što uprava nema drugo rešenje. Kako im ide sa igračima, mogu misliti na šta bi ličila potraga za trenerom
non mollare mai

CikaZika

Post by CikaZika » Thu Dec 12, 2019. 12:48 am

Pa da, a problem je sto je i on osetio lagodnost. Misli sta god da uradi da ce mu to proci i da cemo sa sazvakati. Nisam za teranje ili nesto drugo, ali da mu neko u klubu kaze, alo doktore, najskuplji si trener u istoriji, najskuplji trener Aba lige, doveo si najskuplje pojacanje, a vidis kako izgledamo. Dozovi se sebi dok jos imas kome...

Mislim miris EL, bokserski mec, a onda onako delujemo, ne pije to.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Naka

Post by Naka » Thu Dec 12, 2019. 1:24 am

Nego je li primetio ona dva pacenika u duksevima tik uz nasu klupu??? Je li moguce da ih toliko boli sve te godine , da su dosli onako odeveni???

E sad jos kosarkaski nesto da dodam... Mi smo nocas odigrali mozda i najpismeniji mec ove sezone (posebno drugo poluvreme i kraj prvog). Greske ko greske, desavaju se. Ali ne pamtim da smo imali ovoliko otvorenih suteva, dobrih kretnji igraca, pasova u korner pri prodoru. Primeti se da ovoj ekipi nedostaje ozbiljan centar, neko ko moze da resi nesto na niskom postu 1 na 1. Takav igrac dize ovu ekipu za 30%.

markovl12

Post by markovl12 » Thu Dec 12, 2019. 2:15 am

Kreanga wrote:
Wed Dec 11, 2019. 10:40 pm
Dzile je bolji trener od zabara.Daj njemu ovaj budzet,a ne Frenkija i Koprivicu.
Pokazao je to prosle sezone, kada je selektirao najgoru ekipu EL, a potrosio je brdo para.

Ne znam cemu ovolika negativna energija i potreba da se pljuje apsolutno sve.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović

Asterix

Post by Asterix » Thu Dec 12, 2019. 9:03 am

Irriducibili wrote:
Thu Dec 12, 2019. 12:43 am
Što se žabara tiče, sve iluzije su nestale u dve prošlosezonske serije sa ciganima, trener pionira ne bi takve greške pravio

Tek njegova selekcija igrača je priča za sebe, žali bože bačenih para

Ujedno, dotakli ste se suštine, prodavci pljeskavica su i dalje srecni, samo zato što uprava nema drugo rešenje. Kako im ide sa igračima, mogu misliti na šta bi ličila potraga za trenerom
Donekle se usaglasavam sa tobom po pitanju zabara, ali isto zaboravljas na nevidjenu kradju u prvoj utakmici plejofa aba lige, kao i u prvoj utakmici kls i onih koraka berona u cetvrtoj, lagano bi to bilo odradjeno sa vidno slabijim timom, posle Nisa, bolesni Covinjo je krenuo u kampanju vrsio pritisak preko svih mogucih medija davao bahate izjave i to je na kraju urodilo plodom, dok se Limar borio kroz 'institucije' opsti cirkus... Ja kazem nije Trinkjeri klasa od trenera ali je bolji od Mute,Canka,Lukajica,Gagija Nikolica, Kesara i slicnih koji su nam dostupni i realni... Bolji je od Tomica a slabiji od recimo Sakote.... E sad nevezano neko je gore pomenuo Dzileta on je odje u Podgorici imao odrijesene ruke i nikad veci budzet u istoriji Buducnosti cak je sastavio i tim bio prije pocetka sezone, kasnije vrsio doselekciju rezultat njegovog rada i selekcije je bio da nisu imali 2 akcije samo soliranja... tako da te price padaju u vodu Dzikic nije trener za velika djela eventualno je za ovu Olimpija-Cedevitu da napravi iznenadjenje sa ovakvim rosterom za ozbiljnije svakako ne... Drago mi je da je dobio ovaj angazman u Spaniji.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Thu Dec 12, 2019. 9:21 am

Ako sam ja dobro racunao,najrealnije je da u sledecoj grupi budemo sa italijanskim ekipama...Virtus,Bresa i Trento...ako bude tako mislim da nije losa grupa.

Asterix

Post by Asterix » Thu Dec 12, 2019. 10:37 am

Nemanjic wrote:
Thu Dec 12, 2019. 9:21 am
Ako sam ja dobro racunao,najrealnije je da u sledecoj grupi budemo sa italijanskim ekipama...Virtus,Bresa i Trento...ako bude tako mislim da nije losa grupa.
Trento mora da pobijedi Unikahu da bi prosao dalje, moze nam i Buducnost doci ako Trento izgubi a to bi bilo bas lose po nas

Naka

Post by Naka » Thu Dec 12, 2019. 11:32 am

Ne mora Trento da pobedi, vec ne sme Galata da izgubi od Aseka a da pri tome Buducnost dobije nemce. U tom trokrugu bi nas zapala Buducnost.

I da, sta mislite da li bi se bacalo drvlje i kamenje da smo doveli za rekordnu sumu onog snajdera trgovca sa instagrama koji ode u Buducnost? Da li bi neko za njega rekao rekreativac, posto ono sto igra je na nivou babe.

Asterix

Post by Asterix » Thu Dec 12, 2019. 11:40 am

Naka wrote:
Thu Dec 12, 2019. 11:32 am
Ne mora Trento da pobedi, vec ne sme Galata da izgubi od Aseka a da pri tome Buducnost dobije nemce. U tom trokrugu bi nas zapala Buducnost.

I da, sta mislite da li bi se bacalo drvlje i kamenje da smo doveli za rekordnu sumu onog snajdera trgovca sa instagrama koji ode u Buducnost? Da li bi neko za njega rekao rekreativac, posto ono sto igra je na nivou babe.
Aha znaci samo trougao njih vodi, pa nadam se da se to nece desiti, polako sto se tice zivotnog ucitelja sto je zavrsio u Pg, nisam ja siguran da on nece za mjesec dva igrati dobru kosarku pravio je velike pauze ali opet nije polovnjak, pazi nama Redinga ljudi se nalozili posle Mege a sada truba nismo dobili apsolutno nista od njega ocajan u odbrani otprilike nivo Pejnersa mozda malo bolji defanzivno, e ofanzivno radi bolje ono nego Pejners za sta je doveden, zato je logika da ce Letonac brzo otici.. Eto Cibona i Limoz jos prilike da se ovaj Reding uklopi i spremi u top 16 nema lakih meceva pa makar nam bresa i trento bili u grupi, a ako ne ubodemo sa centrom bas nam se crno pise, a i ne znam sto se toliko odugovlaci kada nam je bas sada neophodan jer nam se moze obiti o glavu vec protiv cedevite za 3 nedelje

Naka

Post by Naka » Thu Dec 12, 2019. 2:26 pm

Onaj u djetica nikad nece biti ozbiljan kosarkas, nivo o kome mastaju navijaci. Onome da je stalo do kosarke, igrao bi je, ne bi cekao Decembar. A i Panatanaikos bi mu zasigurno dao ugovor (kao nisu mogli da isprate silnu ponudu Buducnosti)...
Sto se tice Redinga, rekao sam kod njega su dve stvari alarmantne. Brzina koju nema (motorika usporena, kao kod rekreativaca) i losa odbrana. E sad, sut ko sut, ima ok mehaniku, nekad se promasuju nekad se pogadjaju sutevi, docice to treningom na neki pristojan broj. Ono sto je njegova vrlina, jeste da sa njim protok lopte je 50% bolji. Covek vidi svaki deo parketa i bukvalno deli dobre lopte.
Sta ce prevagnuti, one dve kobne mane ili ova vrlina uz konstantnijinsut ne zna se jos uvek. Videcemo ga pocetkom februara.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Thu Dec 12, 2019. 4:21 pm

Zapravo vizionarstvo debelog žabara, očekivali smo beka šutera, a dobili pleja, koga naravno nemamo, zarobljenog u telu rekreativca. Da bi viziju ispratili do kraja, Dača Mijatovic se namece sam po sebi kao rešenje za centarsku poziciju
non mollare mai

Locked