KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
MMM

Re: KK Partizan 2020/21

Post by MMM » Wed Oct 14, 2020. 8:32 pm

"Licitacije nema - ja preuzimam."

Sramotno izdanje veceras i u predhodnim utakmicama pojedinih igraca Partizana mislim da bi neki bivsi igraci vise doprineli. Scepa nema akcije, ipak mu je tesko breme stavljeno od strane uprave. Mnogo Scepu gotivim ali ocigledno da u sadasnjem trenutku nije dorastao klupi KKP. Pod sadasnji trenutak mislim na sve sportske i vansportske aktivnosti u i oko Kluba ciju istoriju je stvarao a i stvarace je. Ocigledno sportski sektor je zatajio ove sezone. Necu da imenujem igrace vec se vidi ko sta zna, ume, moze i zeli.

Dovla_

Post by Dovla_ » Wed Oct 14, 2020. 8:41 pm

Sa trenerom koji to nije teško je analizirati pojedince.

Kad dođe neko ko izvuče max iz ekipe onda možemo o igračima.
Jednostavno igrači "buše" kad je anarhija u ekipi i kad trener nema autoritet i to je normalna pojava

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Oct 14, 2020. 8:45 pm

Šćepanović će svakako svoju odgovornost snositi... Hoće li onaj ko ga je postavio?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Wed Oct 14, 2020. 8:58 pm

Po svemu sudeći niko neće snositi moralnu odgovornost. Šćepa će nas uveravati kako će kliknuti nešto i tim se sam po sebi posložiti, dok će presidente mudro ćutati i izbegavati mnoga pitanja koja se stavljaju pred njim.

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Wed Oct 14, 2020. 10:13 pm

KK nam definitivno vode kao i FK.Ostoja i Loncar su kosarkaska verzija Vazure i Ivice.

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Oct 14, 2020. 10:17 pm

I jedni i drugi su uspeli da zavrse sezone pre nego sto su pocele.

Neka se pocaste sad zajedno, odlično rade...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Naka

Post by Naka » Wed Oct 14, 2020. 10:46 pm

Prvenstveno, niko nije ocekivao da je Scepanovic toliko tvrdoglav. Vecina, pa i ja, misljenja je da ce nastaviti Trinkijerijevim stilom. Otuda i ovo iznenadjenje. On je ceo koncept promenio, izvrnuo ekipu naglavacke. Za mesec dana posvadjao se sa 4 igraca, mnogi ga tiho bojkotuju.

dacolik

Post by dacolik » Wed Oct 14, 2020. 11:05 pm

Vidi se da nema nazad odavde. Moze samo da se tone jos dublje...

Trinkijeri bravo, bravo!

Bolkonski

Post by Bolkonski » Wed Oct 14, 2020. 11:09 pm

Da nastavi koncept trenera koji nema pojma, koji je italijanska prevara, koji je sedeo po kafana, a pomocnici mu vodili treninge, a posle ga je ser Lanselot Mijailovic herojski sklonio iz kluba jer je zeleo da ga preuzme, da odlucuje o svemu i da bude apsolutista, a ni kafe kuvarica ga nije mirisala :lol:
Pa nije Scepa lud, neka ovoga tamo u Bajernu da ih ucenjuje, uzima pare ne radi nista i pobedjuje neki Makabi, dok mi junacki gubimo od Borca. Svakome po zasluzi.

Steta sto me mrzi da se vratim na vreme kada je Trink teran i nadjem postove odredjenih forumasa i njihova botovanja, cisto da ih uporedimo sa sadasnjom situacijom.
Uvek je pravo vreme za gazenje botina i za nedopustanje da njihove smećarske reči prodju kao zaboravljene.

dacolik

Post by dacolik » Wed Oct 14, 2020. 11:19 pm

Bolkonski wrote:
Wed Oct 14, 2020. 11:09 pm
Da nastavi koncept trenera koji nema pojma, koji je italijanska prevara, koji je sedeo po kafana, a pomocnici mu vodili treninge, a posle ga je ser Lanselot Mijailovic herojski sklonio iz kluba jer je zeleo da ga preuzme, da odlucuje o svemu i da bude apsolutista, a ni kafe kuvarica ga nije mirisala :lol:
Pa nije Scepa lud, neka ovoga tamo u Bajernu da ih ucenjuje, uzima pare ne radi nista i pobedjuje neki Makabi, dok mi junacki gubimo od Borca. Svakome po zasluzi.

Steta sto me mrzi da se vratim na vreme kada je Trink teran i nadjem postove odredjenih forumasa i njihova botovanja, cisto da ih uporedimo sa sadasnjom situacijom.
Uvek je pravo vreme za gazenje botina i za nedopustanje da njihove smećarske reči prodju kao zaboravljene.
+1992

Zamalo da nam Raskovic I zabar preuzmu klub.

White Mamba

Post by White Mamba » Wed Oct 14, 2020. 11:33 pm

Kako smo radili tako se vraca..silno sam zeleo da ne budem u pravu, ali nisam budala jbg..i sad, ko da uzme ovu razvalinu od tima kada smo trenera koji ju je (vecim delom) sklepao i furao kao Meklaren..izgubili..da ne upotrebim tezu konstataciju..
Nece niko..niko dobar nije lud..vozi dalje sicice i ona govnara s vlasti pa cemo se osloboditi njegovih poslusnika..nekad..

Naka

Post by Naka » Thu Oct 15, 2020. 1:00 am

Bolkonski wrote:
Wed Oct 14, 2020. 11:09 pm

Ali o cemu to pricas? O kojim botinama, o cemu ti konstantno? Ne razumem sta te boli to toliko, pa ti je svaki post identican. Ali da i ovo objasnim....
Prvo nadovezes se na moj post, i izmislis pricu. Nikada ali nikada nisam napisao da Trinkijeri ne vodi treninge. Ne znam da je to ikada i napisao na ovom forumu (bar se ja toga ne secam, a od osnivanja sam ovog foruma). Znaci to ti je prva laz.
Drugo moze se bez Trinkijerija, ali ne moze se sa Scepanovicem jer ocito zeli da ostavi svoj pecat, ali sve radi kontra. Trinkijeri nije zmaj od Trenera, ja pamtim onu blamazu od skoro 40 razlike od komsija, pamtim i poraze od Primorske, Buducnosti, Venecije u Beogradu, abnormalno skupo placenog Pejnersa, Parahuvskog, Mekadua pa i sad Angolu. To sto je pobedio raspalu Albu i ekipu Makabija koja od igraca ima samo Vilbekina ne znaci jos nista. I komsije su razbucale Baskoniju, pa ne znaci da ce biti TOP 8 EL ekipa.
I molim te, jos jednom, pokusah bar da komuniciras civilizovano, bez ovih botina, prozivanja forumasa koji ne dele stav sa tobom.

dacolik

Post by dacolik » Thu Oct 15, 2020. 1:09 am

Image

Da probamo opet sa zabarom? :D

Nemanjic

Post by Nemanjic » Thu Oct 15, 2020. 7:31 am

Mislim da bi Kodiju bas legao onaj proslogodisnji Partizan.

MMM

Post by MMM » Thu Oct 15, 2020. 10:18 am

Ova prica oko Radonjica sto je krenula koliko god bila (ne)utemeljena, mislim da je namerno pustena sada pred mec sa "fmp". Svakako Radonjic nije trener za Partizan.

Locked