Stoji sve. U pravu si. Nisam upotpunio odgovor na temu. Nisam mislio samo na trofeje. Iskreno, licno neocekujem nista pod ovakvim uslovima i pravilima igre(polufinale ABA, finale KSL...fossa di Leone). Ako nesto uzmemo, uzmemo... Konkurentniji je tim ove godine, ali favoriti nismo nikako. Samo borba i da se sto vise dogura u EC, jer nam je to izgleda jedina sansa za EL...slazem se da treba da bude neka zdrava prica na forumu, ali ta tema nas nazalost ne moze zaobici, pre ili kasnije...imajuci u vidu ko nam je protivnik, barem na kraju sezone ce i ona doci na red.fabricio wrote: ↑Thu Aug 08, 2019. 8:11 pmTreba i to "biti ili ne biti" razgraniciti. Sta je realno da Partizan osvoji? Jos pod kojim uslovima, ali ajde necu o tome na ovom forumu jer ovde mi treba neka zdrava prica.
Koliko god selektirao tim i dalje nije favorit za nijednu titulu.
Videcemo kud plovi ovaj nas Partizan. I u slucaju neuspeha na kraju sezone, mislim da ce Trinkijeri ispaliti jos jedan metak ovde pre nego ode.
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
- Hamato_YoSHi
Re: KK Partizan 2019/20
私は1つの名前しか知りません
Pa dobro, mnogo puta Partizan nije bio favorit pa je pravio rezultate. Trinkijeri ima sasvim korektnu ekipu sa kojpm moze napraviti uspjeh uz dovoljnu dozu strucnosti. Da ne budu sada one price Dule ovo, Dule ono, ali pravio je i on uspjehe sa ekipama koje objektivno nisu bile favoriti, prije svega u Evropi.
Korektnu ekipu? Otisla su 3 najbolja igraca Renfro,Marinkovic,Lendejl... Doveli su Tomasa i Voldena koji su igrali fibin evrokup 4 evropsko takmicenje po rangu Mozlija iz KK Trsta koji sa svojih 30 godina dolazi bez neke evropske sezone, Pejners suzdrzao bih se od komentara,Gordic koji je u zescem padu,Parahovski osrednji evroligaski rezervni centar. Pazi npr cigani su sacuvali svoje najbolje igrace i doveli 4 evroligaska igraca + 1 Nba igraca znaci na svoje najbolje igrace su dodali jos 5 vrhunskih, u Evrokupu samo pogledaj sta Djordjevic pravi od Virtusa daleko smo mi da mozemo da ugrozimo cigane u Abi i Virtus u evrokup, Malo objektivnostiMalterego wrote: ↑Thu Aug 08, 2019. 10:25 pmPa dobro, mnogo puta Partizan nije bio favorit pa je pravio rezultate. Trinkijeri ima sasvim korektnu ekipu sa kojpm moze napraviti uspjeh uz dovoljnu dozu strucnosti. Da ne budu sada one price Dule ovo, Dule ono, ali pravio je i on uspjehe sa ekipama koje objektivno nisu bile favoriti, prije svega u Evropi.
Sve se slažem sa gore navedenim. Ako bi bilo objektivno, Virtus bi trebalo da pregazi ovaj Partizan. Isto tako i Zvezda, bolja je objektivno.
E sad, isto tako je legitimno pitanje da li je ovo onda pravi put za Partizan? KKP ako ne stvori zver, neće je ni imati... Dakle domet je kupiti top igrače iz FIBA Europe Cupa, nekog solidnog iz EC i donji ešalon EL. E sad, gde je neko u klubu da kaže kupili smo 5 talenata izvoli radi sa njima... Neće se sami od sebe razviti?
E sad, isto tako je legitimno pitanje da li je ovo onda pravi put za Partizan? KKP ako ne stvori zver, neće je ni imati... Dakle domet je kupiti top igrače iz FIBA Europe Cupa, nekog solidnog iz EC i donji ešalon EL. E sad, gde je neko u klubu da kaže kupili smo 5 talenata izvoli radi sa njima... Neće se sami od sebe razviti?
Slazem se sa tobom ja bih radije npr da smo doveli 3 bas jaka stranca i gurnuli u vatru 4 talenta i ovo sto je ostalo zasigurno bi bolje funkcionisalo, Partizan je u eri generala bio mit, ali najvise zbog toga sto su igraci poslije treninga bili bolji nego prije pocetka, igrao je onaj koji zasluzi a svaki mladi igrac je dobijao sansu i znao je da mora uvijek da izvuce maksimum, najvise mi je zao zbog Vanje sto nije ostao bar jos jednu sezonu kakva bi on zvjerina postao, ali ta nasa zelja da se guraju talenti se ugasila odlaskom Vujosevica, Trinkjeri je nesto sasvim drugo on zeli sve na gotovo nema strpljenja sa talentima ja imam osjecaj da je on jedva cekao da propadne taj plan sa domacim igracima pretpostavljam da su Gagi i Luca bili u pitanju i da se okrene svojoj filozofiji i..Treba ostati na zemlji i voljeti Partizan a ne sanjati kule i gradove
-
bogotac licno
po cemu je to zagorac zasluzio kapitensku traku ,dosao kao najveci igrac ikad a u finalnoj seriji je pazi sad imao za 1 vise faulova nego UKUPNO POENA u istoj na koliko utakmica
pejdzu hvala na svemu al on je previse slab da bi zauzimao mesto stranca
a zagorac nema kvalitet da nosi dres partizana
ovde se citiraju moje reci o jankovicu na 3 ,on ima napadacke karakteristike jedne visoke trojke ,on nije 4 bezi od kosa i kontakta ,da bi bio mismec u napadu mora da nauci da realizuje mismec podkosem sa nizim igracima ,to ce moci za slucaj da vreme provodi na trojci ,verovatno je i jedan od boljih defanzivaca licem u timu na preuzimanjeBekdor wrote: ↑Thu Aug 08, 2019. 6:12 pmNadam se da će Tanasković biti taj 5-ti pod košem jer smo sa Parahuskim popunili poziciju na centru..
Iako se meni lično on ne svidja kao izbor,a pred nosem su nam bili Kliford iz Albe koji je završio u Igokei kao i Hlinason iz Valensije..em mladji,jeftini i sa njima se mogao potpisati duži ugovor pa i uzeti koji euro kad dodje vrijeme za to..
S.Janković bi mogao i na 3 da provodi malo vremena pa da se udari bigball,a Peiners nam nije trebao(izvini Mambo)..
Šta nolinjo misli o Mozliju?
nolinjo o mozliju ne misli nista jer ga nikad vido nie
Bilo koja domaca trojka kvalitetna a da nije Zagorac nam je nedostupna, pejdz ne zauzima mjesto stranca ima Srpski pasos, polako sa njim i meni je isao na zivce ali njemu je to prva sezona u evropi ti stranci nenormalno napreduju vec u drugoj sezoni on djeluje kao oki momak a to je dosta bitno, ocekujem ove sezone 40% suta za tri i 2 trojke po mecu sto on itekako moze...Zagor je prije onog lomljenja nosa imao poprilicno dobre partije polako on na neki nacin tek ulazi u ozbiljnu kosarku ono u Megi ne racunam nadam se da je ljetos radio na sebi
-
Dragan Mance
Ko nije gledao nikada Voldena i Tomasa onda može reći da je Partizan doveo osrednje strance. Da ste ih ljudi gledali, ne vezano koje takmičenje igraš, ili znaš ili ne znaš, videli bi da su to odlični kapitalci za stil koji voli i forsira Andrea Trinkijeri. Čitam kako je Peiners nikakav igrač. Stoji da nije A klasa, nije ubica niti se može očekivati 20+ svaku tekmu. Ali oni što Letonca može pružiti izuzetno je korisno za svaki klub. Ne gubi i ne baca u bunar previše lopti, racionalan do jaja. Košarkaški IQ na izuzetno visokoj razini jer maestralno čita igru i prepoznaje situacije. Najveća glupost je za Parahuskog. Čovek koji ima maestralnu sezonu u EL sa Niznim. Čovek koji je prošle sezone bio MVP regularnog dela Litvanske lige je sve samo ne slab igrač. Najbitnije da će nam doneti snagu i stabilnost pod obručima što nismo imali od centara u vreme Duška Vujoševića. Isto tako ima sigurne poene u rukama. Čini mi se pun pogodak angažman dojučerašnje "petice" Lijetuvos Ritasa. Taj toliko osporavani Gordić je pretprošle sezone gotovo sam urnisao cigane sa Kalemegdana. Mozli je došao kao rezervna opcija. Neko ko će zajedno sa Nikolom odmenjivati Artjoma. Pogotovo će dobro doći njegova skočnost i gipkost.
Naravno da je CZ dovela proverenije igrače. A šta se drugo i očekivalo. Koliko para toliko i muzike. Uvek bilo i biće. Samo niko da zucne o Zvezdinim veteranima i zapitati se a šta ako stvari krenu ne željenim tokom. Znamo za Braunove probleme sa kolenima i dugim odsustvom. Gist nije u cvetu mladosti. Đenka je procitana knjiga koja realno ima još samo mesta u Zvezdi.
Partizan je konačno napravio, ne bolji ali tim koji sa njima može da se potuče bez problema. Fizički sličan. Sve ono što nam nedostaje već dugi niz. Pa proslu sezonu su nas dobili na snagu Odža jer niko nije snagatorski mogao izaći na crtu Nigeru.
Izgleda da pojedinci zaboravljaju razne Potove, Ratkovice, Robinsone...Pa im ovi sadašnji ne ulivaju previše poverenja.
Itekako sam zadovoljan kupovinom i rosterom. Sada treba ubosti pravog beka-šutera, ne sme biti greške, nekog ko će konstantno imati poene u rukama, pa da se kidamo sa svakim.
Verujem u klasu i stručnost Trinkijerija i verujem u odličnu sezonu. Proglasite me ludim ali ja verujem i ono što godinama ne možemo dočekati a to je povratak gde nam je i mesto - u Đordijevu EL.
Naravno da je CZ dovela proverenije igrače. A šta se drugo i očekivalo. Koliko para toliko i muzike. Uvek bilo i biće. Samo niko da zucne o Zvezdinim veteranima i zapitati se a šta ako stvari krenu ne željenim tokom. Znamo za Braunove probleme sa kolenima i dugim odsustvom. Gist nije u cvetu mladosti. Đenka je procitana knjiga koja realno ima još samo mesta u Zvezdi.
Partizan je konačno napravio, ne bolji ali tim koji sa njima može da se potuče bez problema. Fizički sličan. Sve ono što nam nedostaje već dugi niz. Pa proslu sezonu su nas dobili na snagu Odža jer niko nije snagatorski mogao izaći na crtu Nigeru.
Izgleda da pojedinci zaboravljaju razne Potove, Ratkovice, Robinsone...Pa im ovi sadašnji ne ulivaju previše poverenja.
Itekako sam zadovoljan kupovinom i rosterom. Sada treba ubosti pravog beka-šutera, ne sme biti greške, nekog ko će konstantno imati poene u rukama, pa da se kidamo sa svakim.
Verujem u klasu i stručnost Trinkijerija i verujem u odličnu sezonu. Proglasite me ludim ali ja verujem i ono što godinama ne možemo dočekati a to je povratak gde nam je i mesto - u Đordijevu EL.
Evo ja sam ih gledao na 3 meca, ono sto sam primijetio je da Volden ne koristi lijevu ruku uopste u zavrsnici i ako mu se nadje brze bolje je vrati na desnu to ce bit lak plijen za osrednjeg defanzivca aba lige, lose se snalazi sa prosjecnim da ne kazem ispod prosjecnim defanzivcima u fibinom evrokupu 4. takmicenju po rangu, prave mu se blokovi da primi loptu.. i sl... Pejnersa sam gledao uzivo i na utakmici na kojoj sam ga gledao dao je 2 poena i izgubio 4 lopte a a odbranu je igrao pogledom probijali su ga kako su htjeli, Mozlija nikad nisam gledao ali 30 godina iz KK Trsta, Parahovskog mahom znamo svi, Gordic je u ogromnom padu forme, sto sad treba da smo srecni sa pojacanjima da idu price te izlizane sa potom, ratkovicom i ekipom cigani prave atomsku ekipu a nas samo malo nasminkaju da ne mozemo da ih ugrozimo i da naloze malo navijace da se uzme koji kup i tu nam se sezona zavrsi...
-
Dragan Mance
Tri meča si gledao. Ja sam gledao Voldena gde je strpao 35pts sa 6 ubačenih trojki mahom iz kontakta.
Ok različita su mišljenja. Nadamo se da će se ispostaviti kao korisni za tim. Niko nije rekao da CZ nema timčinu što nije baš teško jer budžet očito koliko treba. I jesu glavni prvi favoriti. Al.da će nas teže tući, ako nas i budu tukli, no prošle sezone, potpisujem i stavljam imanje u amanet.
Nikada se nisam vodio pesimizmom niti njih stavljao na pijedestal savršenstva čak da su 12 puta kvalitetniji i bolji. Teren je merodavan i samo on važan. Druga stvar što oni imaju uhodanu logistiku pa mogu i uz korake do titula.
Samo mi nije jasno ovo "znamo šta može Parahuski?" Ne može centar koji je ne tako davno bio lider tima u EL, koji je sa Ročestijem i Realovim Tomkinsom činio ubitačan triling, biti loš izbor. Nznm na koga se pucalo kada je Belorus loša akvizicija. Izgleda da treba ponovo vratiti Birču, Gagića ili Đoku Šalića pa da grickamo nokte i masovno vršimo hara-kiri.
Opet ponavljam. Tim je bolji nego zadnjih godina što smo napravili. Moje pravo je da verujem u uspeh i budem budala da pucam na najviši plasman ko što je tvoje pravo biti pesimista.
Kraj sezone će pokazati ko je bio u pravu ...
Ok različita su mišljenja. Nadamo se da će se ispostaviti kao korisni za tim. Niko nije rekao da CZ nema timčinu što nije baš teško jer budžet očito koliko treba. I jesu glavni prvi favoriti. Al.da će nas teže tući, ako nas i budu tukli, no prošle sezone, potpisujem i stavljam imanje u amanet.
Nikada se nisam vodio pesimizmom niti njih stavljao na pijedestal savršenstva čak da su 12 puta kvalitetniji i bolji. Teren je merodavan i samo on važan. Druga stvar što oni imaju uhodanu logistiku pa mogu i uz korake do titula.
Samo mi nije jasno ovo "znamo šta može Parahuski?" Ne može centar koji je ne tako davno bio lider tima u EL, koji je sa Ročestijem i Realovim Tomkinsom činio ubitačan triling, biti loš izbor. Nznm na koga se pucalo kada je Belorus loša akvizicija. Izgleda da treba ponovo vratiti Birču, Gagića ili Đoku Šalića pa da grickamo nokte i masovno vršimo hara-kiri.
Opet ponavljam. Tim je bolji nego zadnjih godina što smo napravili. Moje pravo je da verujem u uspeh i budem budala da pucam na najviši plasman ko što je tvoje pravo biti pesimista.
Kraj sezone će pokazati ko je bio u pravu ...
Pa i Tori Tomas je trpao po Rusiji koja je vidno jaca liga od izraelske, pa kod nas je bio najgori stranac u istoriji, to je 4. takmicenje po snazi fibin evrokup + izraelska divlja liga, nije tesko vidjeti igracu limite on je prije hapuela igrao u Ostende i imao katastrofalan sut za 3 tek zavrsnice i gradjenja da primi loptu, ali nebitno.. Sto se tice cigana oni bez ovih 5 pojacanja sto su doveli sa ovim sto imaju su jaci od nas sa svih ovih 6 pojacanja e dodaj sada na to 5 njihovih igraca koji vrijede koliko cijeli KK Partizan sa sve Trinkjerijem,Scepom i ostalima.. Taj Parahuski sto si gledao u Njizni je bio prije 5 godina sad je to mnogo slabiji i stariji igrac bilo je i povreda i svega , zasto je tek u decembru potpisao za Ritas? zasto nije imao klub? a sezona prije Ritasa u Makabiju nije bas za pohvalu... Serafan,Malkum Tomas, Meklin to su bile spekulacije ne znam koliko su bili realni, a Ostoja je najavio centra najboljeg na trzistu na kojem se u tom momentu nalazio i Gustavo Ajon, ja nisam pesimista vec pokusavam da budem sto manje subjektivan, mislim da ovdje treba da zavrsimo diskusiju da se ostali clanovi foruma ne smore citajuci nase postove u rane jutarnje sate 
Mozda bi prvo trebalo da ih vidimo u Trinkijevom sistemu, pa onda da ih proglasavamo neznalicama. Gomila Americkih igraca koja je dosegla neke Evropske visine je prethodno igrala u losim ligama ili slabijim timovima. Gist je igrao u Bieli, jedan Mike James je poceo u Zagrebu, Kyle Hines u Italiji i Nemackoj...
Eto koliko ne pratiš, Pejdž ima naš pasoš. Jako slabo božeoče, iskreno sam razočaran neinformisanošću.bogotac licno wrote: ↑Fri Aug 09, 2019. 1:00 ampo cemu je to zagorac zasluzio kapitensku traku ,dosao kao najveci igrac ikad a u finalnoj seriji je pazi sad imao za 1 vise faulova nego UKUPNO POENA u istoj na koliko utakmica
pejdzu hvala na svemu al on je previse slab da bi zauzimao mesto stranca
a zagorac nema kvalitet da nosi dres partizana
I turn horrifying behavior into salaries
Bogotac samo jedan je i oslovljava se sa bogoce a ne bozeoce, sedi jedan pixel