KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Pa naravno da je zbog Redinga inace Trifa vjerovatno ne bi bio ni u 12, eto imao je nekoliko Evrokup meceva neka trenira i nastavlja da se namece na treninzima pa bice valjda u kupu u 12 i obavezno protiv Zadra ako bude islo kako treba da mu se da 15-20 min
Nisu samo igraci i Trinki "krivi" za ovo ima jos tu ljudi u strucnom stabu koji po meni odlicno rade zadatke.
- Irriducibili
Ne mislim da ce biti nekih vankošarkaških stvari u Železniku, ti momci jesu kažnjeni da im je Čovic gazda, ali niko od njih do sada nije dao bilo kakav povod za razmišljanje u tom pravcu. Plus što imam veliko poštovanje za način na koji ih njihov trener vodi. Dobra je to ekipa i podrazumeva se da ce biti teško. Ali to nama nije ni presudna utakmica
Takvom bi se mogla nazvati ona u Konstantinopolju i na nju treba staviti akcenat. Pobeda tamo nas dovodi do praktično osiguranog prvog mesta u grupi, sa svim pogodnostima koje to nosi. Sa večerašnjim pristupom je moguce doci do nje, a onda postajemo ozbiljni favoriti za toliko željeno finale. EC je prioritet i garancija za EL, što ABA liga nije
Takvom bi se mogla nazvati ona u Konstantinopolju i na nju treba staviti akcenat. Pobeda tamo nas dovodi do praktično osiguranog prvog mesta u grupi, sa svim pogodnostima koje to nosi. Sa večerašnjim pristupom je moguce doci do nje, a onda postajemo ozbiljni favoriti za toliko željeno finale. EC je prioritet i garancija za EL, što ABA liga nije
non mollare mai
Za Aba ligu je kljucni mec u subotu, ali naravno EC ispred.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Irriducibili
Potencijalni kiks pored CZ, koju ne racunam u kiks. Ostaje Budućnost gde bismo pobedom resili pitanje prvog mesta.
- Irriducibili
Pa možemo sebi dopustiti taj kiks, Buducnost je ta koja se mora dobiti
non mollare mai
Pa bas da ne bismo zavisili od njih. Mada kao da je bitno toliko 1 ili 2, ne znamo protivnika u 1/2.
- Irriducibili
Mi njih u svakoj varijanti moramo dobiti, ostale ne. Ujedno je jako bitno da li si prvi ili drugi zbog potencijalnog finala. Medjutim, sve je to od sekundarnog značaja, ove sezone je EC ono što nas sigurno vraca tamo gde nam je mesto
non mollare mai
Necemo mi kiksnuti u Zelezniku za vikend. Ocekujem da momci jos jednom odigraju na nivou sa prethodnih par meceva i da pitanje pobednika bude reseno vec do poluvremena. Pobedama u naredna 3 meca mi resavamo pitanje prvog mesta u Aba i vrlo verovatno pitanje prvog mesta u EC.
Mnogo je bitno da budemo prvi, jer su nam sanse i protiv Zvezde i protiv Buducnosti u gostima minimalne. I jedni i drugi imaju svoje sudije i nema sumnje da ce ih pogurati na domacem terenu.
Slazem se sa IRR da je EC prioritet svih prioriteta. Mnogo toga nam se otvorilo i zbog mnogo faktora je put u EL mnogo laksi za nas kroz EC, nego kroz ABA.
Mnogo je bitno da budemo prvi, jer su nam sanse i protiv Zvezde i protiv Buducnosti u gostima minimalne. I jedni i drugi imaju svoje sudije i nema sumnje da ce ih pogurati na domacem terenu.
Slazem se sa IRR da je EC prioritet svih prioriteta. Mnogo toga nam se otvorilo i zbog mnogo faktora je put u EL mnogo laksi za nas kroz EC, nego kroz ABA.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
- Irriducibili
U jako dobroj smo poziciji da obezbedimo domaci teren do kraja EC-a i to sa skorom 5-1,gostovanje u Turskoj sledece sedmice je jako vazno,uz pobedu i odbranu domaceg terena i +18 u Bolonji mi 95% imamo domaci teren do kraja...U ostalim grupama samo je jos Tofas neporazen a tesko da ce tako i ostati u ACB grupi uz to imamo i ubedljivo najbolju kos razliku u slucaju istog skora sa nekim,treba Trento nabiti 30 i u BG...
Da se ne lazemo imamo bas sirok roster,na svakoj poziciji po 3 opcije i favoriti smo za osvajanje EC-a,sve ostalo je alibi prica...
Edit:Gentile je igrac kojeg na basket ispred zgrade ne bih zvao...kakav kancer,oprosti mu kosarko lepotice moja....Samo se plasim da ga Trink sledece sezone ne pozove koliko ga hvali...
Da se ne lazemo imamo bas sirok roster,na svakoj poziciji po 3 opcije i favoriti smo za osvajanje EC-a,sve ostalo je alibi prica...
Edit:Gentile je igrac kojeg na basket ispred zgrade ne bih zvao...kakav kancer,oprosti mu kosarko lepotice moja....Samo se plasim da ga Trink sledece sezone ne pozove koliko ga hvali...
Ja ne znam zasto se to potencira da smo favoriti za Ec ili Aba ligu i kao sve ostalo alibi price... To je klasicno proseravanje i nabijanje pritiska timu i obicno je kontraproduktivno da nas je zveknula Cedevita i onda Fmp i Trento cerali bi Trinkjerija svi ovdje... Preglupo momci za sada dobro igraju i treba podrska, korak po korak, a favoriti za Evrokup su Malaga,Virtus,Uniks,Galatasaraj,Darusafaka svi oni imaju duplo ili troduplo veci budzet od nas, ako neko od njih ne osvoji to su alibi price...
Evo kazi mi ko jos iz EC ima taj luksuz da koristi svih 12 igraca i to poprilicno ravnomerno...Mada i 13 ako racunamo i Trifu..Asterix wrote: ↑Thu Jan 16, 2020. 5:00 pmJa ne znam zasto se to potencira da smo favoriti za Ec ili Aba ligu i kao sve ostalo alibi price... To je klasicno proseravanje i nabijanje pritiska timu i obicno je kontraproduktivno da nas je zveknula Cedevita i onda Fmp i Trento cerali bi Trinkjerija svi ovdje... Preglupo momci za sada dobro igraju i treba podrska, korak po korak, a favoriti za Evrokup su Malaga,Virtus,Uniks,Galatasaraj,Darusafaka svi oni imaju duplo ili troduplo veci budzet od nas, ako neko od njih ne osvoji to su alibi price...
Nismo mi u ulozi trenera pa da razmisljamo o pritisku i ostalim stvarima,necemo se zavaravati i pricati o tome kako su ovo senzacionalne pobede iz pozicije underdoga...Kada je KKP poslovao na ovaj naci?Kada su se menjali stranci u toku sezone?...Sto se tice budzeta nisam bas siguran da mnogo zaostajemo ali nisam upoznat,evo neka Pavlaka kaze koju na tu temu...