FK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: FK Crvena zvezda
Evropa ne prašta ništa.
Primali ste golove, bez da se prekine napad faulom i žutim kartonom.
Dosta loše odrađen prelazni rok, uslovio je da juče igrate u tandemu Petrović i Jovančić. Čujem juče Stankovića kako priča da je super što je Petrović kao mlad igrač dobio priliku, samo ne naglašava da ni taj Njegoš nije produkt Zvezdine škole.
Da se ne lažemo, vezni tandem sa jučerašnje utakmice rang je neke Serije B u Italiji. Uspeli ste da od igrača poput Krstičića, Donalda i Kange dođete do ovih momaka.
Ulazak u LŠ pokrio je mnogo loših stvari koje su urađene letos, ali i ranije.
U nekoj zdravoj medijskoj atmosferi devet primljenih golova u dva meča ne bi se predstavljalo kao uspeh.
Primali ste golove, bez da se prekine napad faulom i žutim kartonom.
Dosta loše odrađen prelazni rok, uslovio je da juče igrate u tandemu Petrović i Jovančić. Čujem juče Stankovića kako priča da je super što je Petrović kao mlad igrač dobio priliku, samo ne naglašava da ni taj Njegoš nije produkt Zvezdine škole.
Da se ne lažemo, vezni tandem sa jučerašnje utakmice rang je neke Serije B u Italiji. Uspeli ste da od igrača poput Krstičića, Donalda i Kange dođete do ovih momaka.
Ulazak u LŠ pokrio je mnogo loših stvari koje su urađene letos, ali i ranije.
U nekoj zdravoj medijskoj atmosferi devet primljenih golova u dva meča ne bi se predstavljalo kao uspeh.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ono što mi nikako nije jasno je odakle toliki napor da se to predstavi kao nešto sasvim ok.Tajler Darden wrote: ↑Thu Nov 07, 2019. 12:02 pmU nekoj zdravoj medijskoj atmosferi devet primljenih golova u dva meča ne bi se predstavljalo kao uspeh.
Izgubili, pa šta, to je sport. Ali shvatanje da je 0:9 protiv bilo koga ok rezultat je pogrešno, suprotno je svakoj logici i ne vodi nikuda.
A ako je nekom pored svih ovih rezultata neophodno ovako ispiranje mozga da ne bi leteo, imate mnogo veći problem od ovih 0:9..
- Monogamija
Sve u svemu, samo onaj koji to mora, veruje da je ovih 9-0 uspeh i da je samim ulaskom u LŠ Zvezda već napravila ogroman uspeh. Za ovo drugo se i donekle slažem, a to donekle prestaje onde gde mi počinjemo (odnosno trebalo bi da), počnemo da igramo fudbal. Jeza podilazi od neznanja osnovnih elementarnih fudbalskih stvari, pas u noge, prijem i kretnja (tri stvari koje bi trebalo da se uče od početka): PRIMI, DAJ, IDI mi još odzvanja u glavi od petlića kada sam počeo da treniram fudbal.
Ciganin sam to ne menja stvari, ciganin je bio i moj stari...
"Pa dajte taj gol više!" Gojko Andrijašević 08.10.2020.
- Monogamija
Mali osvrt na statistiku meča:
Pisao sam da ukoliko želimo da uradimo nešto više, da moramo da napravimo dosta malih faulova, mi smo napravili 12 i 1 žuti, trebalo je da bude 30 faulova i 6 žutih, kako bi se sprečile mnoge situacije ispred gola. Znaš da su ti male šanse i umesto da im staviš do znanja da ćeš pokazati ko je gazda, Totenhem opet pravi više faulova, pa čak i na 0-4 ljudi idu u meso. Sve ovo su stvari koje naši poluprofesionalci i rekreativci nikad neće primeniti i naučiti.
Pisao sam da ukoliko želimo da uradimo nešto više, da moramo da napravimo dosta malih faulova, mi smo napravili 12 i 1 žuti, trebalo je da bude 30 faulova i 6 žutih, kako bi se sprečile mnoge situacije ispred gola. Znaš da su ti male šanse i umesto da im staviš do znanja da ćeš pokazati ko je gazda, Totenhem opet pravi više faulova, pa čak i na 0-4 ljudi idu u meso. Sve ovo su stvari koje naši poluprofesionalci i rekreativci nikad neće primeniti i naučiti.
- killchrome
apsolutno. ni tamo ni ovde nije bilo dovoljno agresivnosti. delovalo mi je u prvih par minuta da smo krenuli ostrije nego u londonu, ali nazalost tu se zavrsilo. miloje je krenuo da pizdi i mlatara rukama posle 5 minuta igre, vidno nezadovoljan.
fizicki smo naspram njih - tragikomedija. ne znam ko se nije odbio od rouza sinoc, kao u zid da udaraju. komentator na areni je uoci poceka krenuo sa halucinacijama o dier-u koji ce biti slaba tacka totnama, lik porobio.
slavija prag je idealan primer kako je moguce igrati evropu sa 10x jeftinijom ekipom od protivnika. ono je milina za gledati.
fizicki smo naspram njih - tragikomedija. ne znam ko se nije odbio od rouza sinoc, kao u zid da udaraju. komentator na areni je uoci poceka krenuo sa halucinacijama o dier-u koji ce biti slaba tacka totnama, lik porobio.
slavija prag je idealan primer kako je moguce igrati evropu sa 10x jeftinijom ekipom od protivnika. ono je milina za gledati.
- Monogamija
Dobrodošao Kill.
Spominje se neka prodaja Borjana Arapima za 2.000.000. Sta mislite o tome? Primetio sam da su misljenja o njegovoj prodaji ozbiljno podeljena.
- Monogamija
Moje mišljenje je da ga treba prodati, zasićen je i on ovih livada, jedino šta ga drži je LŠ, a i valja te pare preusmeriti na neko pojačanje (Terzinih i kumovskih džepova
Primecujem da je vise navijaca za prodaju. To je donekle i realno kada se vidi da imamo satvarno sjajnog Popovica na klupi. Bilo bi mi drago zbog njega, godinu i po dana ceka pravu sansu, nikako da je dobije, a najbolje je nama pokazao kakva je klasa od golmana.
Taj iz Surdulice je nazalost menadzerska kombinacija. Ipak, moze proci kao rezerva. Voleo bih i onog Gordica nekad da vidim, u omladinskoj LS perfektno branio.
Taj iz Surdulice je nazalost menadzerska kombinacija. Ipak, moze proci kao rezerva. Voleo bih i onog Gordica nekad da vidim, u omladinskoj LS perfektno branio.
Izgubljena dva boda u Ivanjici. 1-1.
- Monogamija
Javoru svaka čast na igri, a mi debelo da se zapitamo koji je Milojev cilj. Ovo je trenutno gore od one prolećne kurcobolje koju smo imali.
Jako dobar Javor, poslebno njihov igrac Petkovic koji je postigao gol.
Mogli smo i pobediti da smo imali malo vise srece. Ivanic pre svega, ali i jos par igraca su ovde ocigledno da se sprdaju i uzmu pare.
Mogli smo i pobediti da smo imali malo vise srece. Ivanic pre svega, ali i jos par igraca su ovde ocigledno da se sprdaju i uzmu pare.
- Monogamija
Konačno dobar tekst kritike za igru, rezultate i uložene pare u tim.
http://www.zurnal.rs/komentar/88263/osv ... da-zastanu
http://www.zurnal.rs/komentar/88263/osv ... da-zastanu
- Monogamija
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/342335
Pa normalno, treba dovesti novog La Paru, Garsija...
Pa normalno, treba dovesti novog La Paru, Garsija...
Neobično da niko ne sme da pita prosto pitanje, zašto, u situaciji kad klub nema dovoljno svojih igrača da popuni sva mesta za Evropu, a više ne gori pod nogama..