Aj ih nabroji 3Hiro Onoda wrote: ↑Sun May 17, 2020. 11:10 pmJa sam fino napisao da je trebalo sacekati da vidimo sta cemo da igramo iduce sezone prije nego sto produzimo Pejdza jer ako bi igrali EL iduce sezone broj igraca zainteresovanih da igra za nas bi porastao eksponencijalno.
Sto se tice koga smo mogli da dovedemo ima dovoljan broj bekova visih od 190 koje ne moras da ucis da igraju odbranu i da ih cekas da ih krene sut 6 mjeseci.
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
-
Hiro Onoda
Bilo koji,beskonacan broj njih postoji ili bi postojao da nismo vec potpisali Pejdza posto bi inace otisao negdje drugo.Navedite vi meni jedan jedini tim mimo nas koji je bio zainteresovan za njega?
Ja sam to vec pitao i nisam dobio odgovor ili bolje receno jesam dobio odgovor jer smo i trci za Pejdzom trcali sami sa sobom.
Ja sam to vec pitao i nisam dobio odgovor ili bolje receno jesam dobio odgovor jer smo i trci za Pejdzom trcali sami sa sobom.
Ima ih dovoljno, samo u EL i EC klubovima rade ljudi koji nisu u mogucnosti da to vide. Broj kvalitetnih sutera u oba takmicenja zajedno je jednocifren.
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
-
Hiro Onoda
Logika je nalagala da sacekamo odluku ULEB-a da bi vidjeli sta cemo da igramo iduce sezone pa onda da se vidi treba li nam ili ne a ne da ga potpisemo na 2 sezone jer nas je Misko uplasio da ako ga ne produzimo ode on.
Ja i dalje cekam da mi neko kaze koji je to tim u bilo kojem takmicenju bio zainteresovan za njega trenutno te smo morali da ga potpisemo i to odmah?
Ja i dalje cekam da mi neko kaze koji je to tim u bilo kojem takmicenju bio zainteresovan za njega trenutno te smo morali da ga potpisemo i to odmah?
Pa navedi onda bilo koja 3 od bilo kojih beskonačnih.Hiro Onoda wrote: ↑Mon May 18, 2020. 12:00 amBilo koji,beskonacan broj njih postoji ili bi postojao da nismo vec potpisali Pejdza posto bi inace otisao negdje drugo.Navedite vi meni jedan jedini tim mimo nas koji je bio zainteresovan za njega?
Tim koji je zainteresovan za njega teško da može iko ovde da ti navede osim ako nam Miško nije na forumu ovde pa da ti kaže ko ga je zvao zbog Pejdža. Ali evo ja ću da probam sa Galatom - uzeli bi ga lagano.
-
Hiro Onoda
Ne mozete da navedete tim jer ga nema.
Još čekamo da ti nabrojiš igrače koji bi potrčali kod nas pa da onda pokušamo da napišemo tim.
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE
E ovo se zove trol. Svako dobro u budućnosti.
Ti si na pitanje odgovorio pitanjem, klasican nedostatak argumenata, je li ti bar malo cudno kako se niko ne usaglasava sa tvojim stavom? Pitas ljude ko je trazio Pejdza? Ti si mu agent pa znas je li sa kim pregovarao.. ajde ne blamiraj se vise
-
Hiro Onoda
Sa kim moze da pregovara u toku karantina na svetskom nivou?
Sto se tice toga da li ce neko ili nece da se usaglasi sa mnom to je za djecu,sad treba "lajkove" da skupljam?
Sto se tice toga da li ce neko ili nece da se usaglasi sa mnom to je za djecu,sad treba "lajkove" da skupljam?
Ovim postom si sam sebe ugasio nema daljeHiro Onoda wrote: ↑Mon May 18, 2020. 3:33 pmSa kim moze da pregovara u toku karantina na svetskom nivou?
-
Hiro Onoda
Eto ugasio sam se jer sam rekao da me nije briga slaze li se vecina sa mnom ili ne.Posto sam ocekivao da se citav forum slozi sa mnom 
Sad sam zavrsio sa gledanjem Give & Go podcast, gde je gost bio Dzikic i nekako sam dosao do zakljucka da on uopste ne treba da radi u Evropi. Za njega je Amerika dusu dala i mesto nekog 2,3... trenera. Klasican 9-17 guy. Pogotovo se to primetilo na kraju podcasta, kada je poceo da kuka oko para i uticaja istih na rad.
-
Hiro Onoda
On je rodjen za strucnog konsultanta na TV-u,samo teorija nista praksa.
- White Mamba
Igracemo EC..samo misljenje
Meni u principu, veca muka sto smo dunuli za sansu da se bijemo za ozbiljan trofej pred domacom publikom..
Meni u principu, veca muka sto smo dunuli za sansu da se bijemo za ozbiljan trofej pred domacom publikom..