fejk profilAsterix wrote: ↑Mon May 25, 2020. 3:33 pmOde izgleda i TrinkjeriTajler Darden wrote: ↑Mon May 25, 2020. 3:22 pmVidećeš u nedeljama koje slede kukanje i zapomaganje... Seti se onda mojih reči.![]()
KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Vidim, VIdim mater im izbrisite post moderatori
Sta je tu je. Nema kukanja. Ekipa, trener, pa i Ostoja su uradili sve sto je u njihovoj moci da ovo bude sezona za pamcenje. Osvojen superkup, kup, kao i primarne pozicije u ABA i EC. Momci su natopili dres i casno i posteno reprezentovali klub i grb na grudima. To je sve sto mozemo kao navijaci/simpatizeri da trazimo.
Po meni, najvazniji sledeci korak jeste resavanje trenerovog statusa. Da li ide ili ostaje i u slucaju da ide, pronaci adekvatnu zamenu. Sto se tice rostera, on se nece drasticno menjati i ako se bude menjao, to ce verovatno biti na bolje.
U svakom slucaju, posle xy godina smo vratili mentalitet pobednika igracima, ambicioznost kao klub i uveren sam da nas bas zbog toga, ceka neki lepsi period.
Po meni, najvazniji sledeci korak jeste resavanje trenerovog statusa. Da li ide ili ostaje i u slucaju da ide, pronaci adekvatnu zamenu. Sto se tice rostera, on se nece drasticno menjati i ako se bude menjao, to ce verovatno biti na bolje.
U svakom slucaju, posle xy godina smo vratili mentalitet pobednika igracima, ambicioznost kao klub i uveren sam da nas bas zbog toga, ceka neki lepsi period.
- Irriducibili
Vrlo je moguce da ce biti kukanja, ali to ne menja na stvari da sigurno ne bi ispao juče glup, da je znao šta ce biti danasTajler Darden wrote: ↑Mon May 25, 2020. 3:22 pmVidećeš u nedeljama koje slede kukanje i zapomaganje... Seti se onda mojih reči.![]()
non mollare mai
-
Hiro Onoda
Ostoja je tu da promovise sebe a ne klub.
- Tajler Darden
Znaš kako... On ako ode (lično ne verujem da će ići), pokazao je svoj karakter.Viduka wrote: ↑Mon May 25, 2020. 3:40 pmSta je tu je. Nema kukanja. Ekipa, trener, pa i Ostoja su uradili sve sto je u njihovoj moci da ovo bude sezona za pamcenje. Osvojen superkup, kup, kao i primarne pozicije u ABA i EC. Momci su natopili dres i casno i posteno reprezentovali klub i grb na grudima. To je sve sto mozemo kao navijaci/simpatizeri da trazimo.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Ovo je samar za evropsku kosarku, koja zahvaljujuci coveku sa naocarima koji je jase zadnjih 20 godina, se sve vise i vise udaljava od profesionalne kosarke. Ostalo je jos u ovih par godina da je sahrani. Turci su to videli i pametno se povukli, a nece ni rusi dugo tu ostati. Da sam na nasem mestu, igrao bih LS.
Dobro rece Fegi na instagramu, "dodje vrijeme kad budala progovori", misleci na sebe.
Bice festa sledece sezone, jos ako se vrati Korona pa se prekine vec u novembru 
- Tajler Darden
Umrla je ona odavno, ovo danas je neka nova sahrana.Naka wrote: ↑Mon May 25, 2020. 6:51 pmOvo je samar za evropsku kosarku, koja zahvaljujuci coveku sa naocarima koji je jase zadnjih 20 godina, se sve vise i vise udaljava od profesionalne kosarke. Ostalo je jos u ovih par godina da je sahrani. Turci su to videli i pametno se povukli, a nece ni rusi dugo tu ostati. Da sam na nasem mestu, igrao bih LS.
Evropska košarka je u stanju apatije godinama... Već danas su se morali podići timovi, ali svi ćute.
VPJTS
VPJTS
I sta onda da ostanemo zauvijek zarobljeni u Fibinim takmicenjima, 2 puta smo se sjebali treci put bi bilo mnogo... Ovo je sve nas potreslo ali nema kukanja idemo dalje nama nikad nista nije lako palo ovo je bio jedini nacin da Coki igra El sl sezone ce imati sig jos jaci tim i vj novog trenera ako nama ostane Trinkjeri mozda i imamo neke sanse, ali treba se fokusirati skroz na taj Evrokup koji ce biti slabiji nego ove sezone pa ako bog da, da se udje u ELNaka wrote: ↑Mon May 25, 2020. 6:51 pmOvo je samar za evropsku kosarku, koja zahvaljujuci coveku sa naocarima koji je jase zadnjih 20 godina, se sve vise i vise udaljava od profesionalne kosarke. Ostalo je jos u ovih par godina da je sahrani. Turci su to videli i pametno se povukli, a nece ni rusi dugo tu ostati. Da sam na nasem mestu, igrao bih LS.
Mislim jasno je da mi Aba liga vise nema mesto u EL.
Razumeo bih da je Aba liga prvo okoncala kako god i odredila ko ce ici u EL, pa da je odluka doneta. Jos jedno pitanje koje ce vreme pokazati gde smo.
Stanje u evropskoj kosarci je katastrofalno vec godinama, ovo je samo neka kulminacija.
Sto se nas tice terajmo dalje, daleko je pocetak sledece sezone, treba videti gde smo i sta smo sa finansijske strane pre svega. Ako je neko mislio da cemo bilo sta dobiti, onda nije pratio dugo evropsku kosarku.
Razumeo bih da je Aba liga prvo okoncala kako god i odredila ko ce ici u EL, pa da je odluka doneta. Jos jedno pitanje koje ce vreme pokazati gde smo.
Stanje u evropskoj kosarci je katastrofalno vec godinama, ovo je samo neka kulminacija.
Sto se nas tice terajmo dalje, daleko je pocetak sledece sezone, treba videti gde smo i sta smo sa finansijske strane pre svega. Ako je neko mislio da cemo bilo sta dobiti, onda nije pratio dugo evropsku kosarku.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Zasto neki misle da ce Evrokup biti slabiji nego ove sezone samo zbog toga sto su Ritas i Darusafaka otisli u Ligu Sampiona.
Darusafaka ima dobru sezonu iza sebe, Ritas prosecan. Nijedan od ova dva kluba nisu favoriti za osvajanje.
Darusafaka ima dobru sezonu iza sebe, Ritas prosecan. Nijedan od ova dva kluba nisu favoriti za osvajanje.
- Tajler Darden
Nije samo do timova, videćemo kako će finansijski stajati ostali... Novac će biti glavni faktor.
Elem, naši žele da zadrže Redinga.
Elem, naši žele da zadrže Redinga.
VPJTS
VPJTS
Pa nisu, ali su tu ekipe koje su bar nesto, nisu kanta.
Videcemo i ekonomski aspekat, ko ce tu moci da parira finansijski.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!