KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Jel moguce da se Dragan Jakovljevic razmatra kao naslednik AT?
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
-
Dragan Mance
Na RSB-u Kori Volden odavno njihov.
Već potpisao i priključio se treninzima.
Već potpisao i priključio se treninzima.
- Tajler Darden
Volden otišao.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Koriju sve najbolje, ako zaobidje zeleznik, u suprotno necu da napisem sta mu prizeljkujem.
Ostoja botino jedna mars iz Partizana!
Ostoja botino jedna mars iz Partizana!
Ostoja i grobarska ekipa pocela da pokazuju finansijsku stabilnost i organizacione pomake u minulom radu.
Zao mi je sto ide, vrhunski igrac, srce proslosezonske ekipe. Vjerujem da ide kod cigana.
Zao mi je sto ide, vrhunski igrac, srce proslosezonske ekipe. Vjerujem da ide kod cigana.
- Tajler Darden
Šuška se već nedeljama da para kod nas nema. Stigla prva potvrda...
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Nije mi drago sto je ovo pokazatelj da nemamo novca. Jbg. nek je na cast svim tim silnim bivsim asovima, ljudima kojima je Partizan dao.
Sto se tice Voldena, neverovatno mi je drago sto je jedan takav igrac napustio klub. Nije on vredan bio zadrzavanja.
Sto se tice Voldena, neverovatno mi je drago sto je jedan takav igrac napustio klub. Nije on vredan bio zadrzavanja.
- Irriducibili
Nema potrebe za prevelikom dramom, dobio je ponudu, koju sve i da imamo para, ni u ludilu ne bi ispratili
Trebalo bi da mu stigne dostojna zamena
Više me brine što nam zalizani opet gura blaženo počivše, da ih mi eventualno reanimiramo
Više me brine što nam zalizani opet gura blaženo počivše, da ih mi eventualno reanimiramo
non mollare mai
jel znas mozda dal je kori imao ekonomski slicne ponude od nekog evroligasa ?Irriducibili wrote: ↑Sat Jun 27, 2020. 4:26 pmNema potrebe za prevelikom dramom, dobio je ponudu, koju sve i da imamo para, ni u ludilu ne bi ispratili
sta se desava sa andreom ?
i poslednje pitanje, ima li indicije da ce ove godine biti budzet slican ovogodisnjem?
unapred zahvan na odgovoru