KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Tommen
Site Admin

Re: KK Partizan 2020/21

Post by Tommen » Tue Oct 27, 2020. 11:49 am

FKCZ wrote:
Tue Oct 27, 2020. 11:36 am
Željko Pantić najavljuje Dragana apelujem Jakovljevića kao novog trenera Partizana.
E ako je ludi Jehova najavio znaci samo jedno... :bomb:

Asterix

Post by Asterix » Tue Oct 27, 2020. 12:20 pm

FKCZ wrote:
Tue Oct 27, 2020. 11:36 am
Željko Pantić najavljuje Dragana apelujem Jakovljevića kao novog trenera Partizana.
Prskalica klasicna, zaposli ga u KK Partizan pricace sve najljepse.... Njemu das bananu i radi sta mu se kaze, ogranicen tip...

CikaZika

Post by CikaZika » Tue Oct 27, 2020. 12:45 pm

Nije tajna da Scepa mnogima smeta, sad ih malo zeza sto je krenuo da pobedjuje, a da je dve na nesrecu sto je izgubio, dobio, pricali bi se hvalospevi kao da je novi DV...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Asterix

Post by Asterix » Tue Oct 27, 2020. 3:04 pm

CikaZika wrote:
Tue Oct 27, 2020. 12:45 pm
Nije tajna da Scepa mnogima smeta, sad ih malo zeza sto je krenuo da pobedjuje, a da je dve na nesrecu sto je izgubio, dobio, pricali bi se hvalospevi kao da je novi DV...
I da se dobila Badalonija i da je izasla ona Danilova trojka opet bi bili na isto jednostavno ovo nije Partizan koji ce da osvaja trofeje nema odbrane, nema akcija uzas, uspio je Scepo da Pejdza vrati na prvu sezonu, a Radeta da unazadi 3 koraka, Foca je 3 puta slabiji od Birce koji je Grobarcina i ono njegovo cuveno 'samo jos vise treba voljeti Partizan' lijepo je rekao Gorda ovo nije ista ekipa kao prosle sezone...
Scepo je uspio da sacuva klupu raspored mu ide na ruku da je zacementira vidjecemo sta ce vrijeme donijeti, nadam se eeto da ce se izgladiti ti nesporazumi ako postoje unutar ekipe...
Ovaj roster se mora pojacati sa jednim 2/3 koji ce da pravi razliku a moraju se skloniti Angola i Foca pa neka mali tarlac bude 14ti igrac ili Radovanovic...
na 4 je ionako guzva Tomas, Novica a mogu i Danguba i Zagor da pokriju cak u nekim postavama je Scepo vjezbao sa Mikom i Mozlijem....
Foca je visak u svakom pogledu...
Znaci ta 2/3 koja moze na suv kvalitet da sprijeci da se desi novi Borac.... da se sklone Foca i Angola, a Trifi davati minute protiv Cibone,Splita,Primorske,Krke..
Naravno ako je cilj da se napravi nesto vece od finala kupa..

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Tue Oct 27, 2020. 3:20 pm

Kako izgleda depresivni filozof koji nije 3 koraka unazadjen :D

Asterix

Post by Asterix » Tue Oct 27, 2020. 3:36 pm

Tommen wrote:
Tue Oct 27, 2020. 3:20 pm
Kako izgleda depresivni filozof koji nije 3 koraka unazadjen :D
Sad moze samo da cita knjige :D :D

CikaZika

Post by CikaZika » Tue Oct 27, 2020. 9:33 pm

Asterix wrote:
Tue Oct 27, 2020. 3:04 pm
CikaZika wrote:
Tue Oct 27, 2020. 12:45 pm
I da se dobila Badalonija i da je izasla ona Danilova trojka opet bi bili na isto jednostavno ovo nije Partizan koji ce da osvaja trofeje nema odbrane, nema akcija uzas, uspio je Scepo da Pejdza vrati na prvu sezonu, a Radeta da unazadi 3 koraka, Foca je 3 puta slabiji od Birce koji je Grobarcina i ono njegovo cuveno 'samo jos vise treba voljeti Partizan' lijepo je rekao Gorda ovo nije ista ekipa kao prosle sezone...
Scepo je uspio da sacuva klupu raspored mu ide na ruku da je zacementira vidjecemo sta ce vrijeme donijeti, nadam se eeto da ce se izgladiti ti nesporazumi ako postoje unutar ekipe...
Ovaj roster se mora pojacati sa jednim 2/3 koji ce da pravi razliku a moraju se skloniti Angola i Foca pa neka mali tarlac bude 14ti igrac ili Radovanovic...
na 4 je ionako guzva Tomas, Novica a mogu i Danguba i Zagor da pokriju cak u nekim postavama je Scepo vjezbao sa Mikom i Mozlijem....
Foca je visak u svakom pogledu...
Znaci ta 2/3 koja moze na suv kvalitet da sprijeci da se desi novi Borac.... da se sklone Foca i Angola, a Trifi davati minute protiv Cibone,Splita,Primorske,Krke..
Naravno ako je cilj da se napravi nesto vece od finala kupa..
Pa ima problema, ali na gotovu ekipu tesko je mnogo menjati. Stoji da je lose, ali neki su prekukali posle pobede od 9 razlike nad CO.

Da vidimo sutra moze li se do pobede, pa polako, da se vrate Mozli i Jare.

Asterix

Post by Asterix » Tue Oct 27, 2020. 10:41 pm

Ma moze se sjutra do pobjede ovi nesrecnici dolaze bez trenera i sa ekipom koja je 14 dana bila u karantinu prakticno bez treninga, dobice se i Igokea, ali ovakva igra nikuda ne vodi, sa ovakvom igrom necemo uzeti trofeje, nesto ne vidim da rastemo niti da imamo prostora za to mozda ovaj nesrecni Mika se malo popravi kao i Gorda da se malo obuzda i stabilizuje.... Ekipa ima potencijal da igra strasnu odbranu a nasa je katastrofalna, zato ako se vec opredeljuju da sacuvaju Scepa treba nam jedan igrac pobjednik koji pravi razliku i koji je ekstra kvalitet... Sve to kosta ali ako su cilj trofeji onda treba odresiti kesu a osim Virtusa ne vidim jos jednu ekipu ekstra kvaliteta u Evrokupu... Ako Valensija ne udje u 8 u EL dva idu iz Evrokupa a tu su bukvalno svi izjednaceni...

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Oct 28, 2020. 9:22 am

A gde ces igraca jednog? Koga da oteras? Imamo vec dovoljno igraca pod ugovorom. Da se ima tako lako kesa, bilo bi vec, ali jbg, nema se.

Ne bih se slozio da je odbrana katastrofalna, ima dobrih i losih segmenata, napad je gori.

CZ je nedostizna i sa dva top igraca i novim trenerom, EC je za sad nepoznanica, ali sigurno da tu mozemo vise i bolje.

Da vidimo, da se vrati Mozli u formu, plus Jare, slazem se da trebaju pojacanja, ali to sve kosta, a nije da se ima.

Asterix

Post by Asterix » Wed Oct 28, 2020. 2:04 pm

CikaZika wrote:
Wed Oct 28, 2020. 9:22 am
A gde ces igraca jednog? Koga da oteras? Imamo vec dovoljno igraca pod ugovorom. Da se ima tako lako kesa, bilo bi vec, ali jbg, nema se.

Ne bih se slozio da je odbrana katastrofalna, ima dobrih i losih segmenata, napad je gori.

CZ je nedostizna i sa dva top igraca i novim trenerom, EC je za sad nepoznanica, ali sigurno da tu mozemo vise i bolje.

Da vidimo, da se vrati Mozli u formu, plus Jare, slazem se da trebaju pojacanja, ali to sve kosta, a nije da se ima.
Da sklonimo Focu,Angolu.... Zagor i Danguba mogu i na 4 je li ?
Pojacanje na 2/3 pa da igra kao Trinkjeri sa 3 niska u nekim momentima ionako moderna kosarka tezi ka tome....
Trifa da se rotira u 12 pa da cijepa protiv Krke,Cibone,Primorske,Zadra,Splita.... Dovoljno je to za njega.... Te derbije da igramo bez njega t.j. tih 4-5 meceva.....
Mislim da je to jedino realno resenje... Imali smo Mozlija i Jaramaza pa se desila Badalonija, Borac, Buducnost i Uniks onakva blamaza.... da je bio takav igrac bar na suv kvalitet ne bi se desio ni Borac ni Buducnost ni Badalonija igraci bi imali vise samopouzdanja kada imaju takvog igraca u timu.... To je moje misljenje kvalitet sa Scepom kao trenerom necemo dobit jer je on bas pocetnik i pravice dosta gresaka... Nadmudrio bi Sasa Obradovic Scepa da ima slabiji tim a ne 4-5 puta jaci i skuplji... Ja vise gledam taj evrokup tako da taj igrac da kazem veceg kvaliteta bi dosta donio....
Nisam saglasan sa tobom sto se tice odbrane vjeruj mi ono je teski kriminal od 40 minuta mi mozda igramo 5 minuta normalnu odbranu na momente pomislim je li ovo Cankova ili Mutina ekipa pucamo bas lagano kao pocetnici ono najosnovnije sto ucis na prvi trening kosarke ne radis nece daleko dogurat ovako....

dacolik

Post by dacolik » Wed Oct 28, 2020. 2:24 pm

Asterix wrote:
Wed Oct 28, 2020. 2:04 pm
CikaZika wrote:
Wed Oct 28, 2020. 9:22 am

Da sklonimo Focu,Angolu.... Zagor i Danguba mogu i na 4 je li ?
Pojacanje na 2/3 pa da igra kao Trinkjeri sa 3 niska u nekim momentima ionako moderna kosarka tezi ka tome....
Trifa da se rotira u 12 pa da cijepa protiv Krke,Cibone,Primorske,Zadra,Splita.... Dovoljno je to za njega.... Te derbije da igramo bez njega t.j. tih 4-5 meceva.....
Mislim da je to jedino realno resenje... Imali smo Mozlija i Jaramaza pa se desila Badalonija, Borac, Buducnost i Uniks onakva blamaza.... da je bio takav igrac bar na suv kvalitet ne bi se desio ni Borac ni Buducnost ni Badalonija igraci bi imali vise samopouzdanja kada imaju takvog igraca u timu.... To je moje misljenje kvalitet sa Scepom kao trenerom necemo dobit jer je on bas pocetnik i pravice dosta gresaka... Nadmudrio bi Sasa Obradovic Scepa da ima slabiji tim a ne 4-5 puta jaci i skuplji... Ja vise gledam taj evrokup tako da taj igrac da kazem veceg kvaliteta bi dosta donio....
Nisam saglasan sa tobom sto se tice odbrane vjeruj mi ono je teski kriminal od 40 minuta mi mozda igramo 5 minuta normalnu odbranu na momente pomislim je li ovo Cankova ili Mutina ekipa pucamo bas lagano kao pocetnici ono najosnovnije sto ucis na prvi trening kosarke ne radis nece daleko dogurat ovako....
Taj svemirski trener sa svemirskim timom ce svakoga nadmudriti. F4 EL je nikad blizi.

Čekićar

Post by Čekićar » Wed Oct 28, 2020. 2:39 pm

Brat dacolik opet optimistican...za 2 sedmice ce biti Scepo odlazi :lol:

dacolik

Post by dacolik » Wed Oct 28, 2020. 2:45 pm

Nisam ja preoptimistican, samo mi je muka od glorifikovanja prosjecnog trenera.

FKCZ

Post by FKCZ » Wed Oct 28, 2020. 3:18 pm

Neverovatno je koliko AT i ŠO imaju sličan trenerski put i gotovo iste rezultate.

Asterix

Post by Asterix » Wed Oct 28, 2020. 3:29 pm

dacolik wrote:
Wed Oct 28, 2020. 2:45 pm
Nisam ja preoptimistican, samo mi je muka od glorifikovanja prosjecnog trenera.
Obradovic je dobar trener nije nivo Vujosevica a ni Trinkjerija ali svakako je bolji od Mijovica, Scepa,Pavicevica, Mrsica... Dakle moras da prihvatis cinjenicu da na nasoj klupi sjedi pocetnik... Opet svijdelo se tebi ili ne cigani imaju mnogo bolje igrace nego mi a i pokazali su na mecu protiv CSKA onakav preokret i razbijanje Baskonije i to bez ovog Obrajanta, 30 su rijesili Borca koji nas je preslisao u hali sportova, razbili Mornara, jedino ih je Mega namucila ali tu se dosta poklopilo njihov umor kao i najbolji trener uz Obradovica u aba ligi Vlada Jovanovic...
Mi smo pretrpjeli mega blamazu da puknemo 20 razlike od Uniksa, mnogo, mnogo ovo djeluje lose... Daj boze da ja grijesim ali plasim se da bas ide sve u tom smjeru....
Kada se budu igrali mecevi za trofeje ili eventualana polufinala tu ce doci do izrazaja Scepovo neiskustvo...

Locked