KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Poenta je sto Sasine ekipe padaju u zavrsnicama bitnih utakmica, utakmicama za trofej. I to uglavnom su abnormalno ranjivi u poslednjoj cetvrtini. To mu se vuklo ove sezone, kao veliki trenerski rep.
Za razliku od igre Monaka ove sezone, mi smo bas u tom delu svake utakmice bili nadmocni. Najbolji primer ti je ona utakmica protiv Virtusa. Tek kada smo prebili Teodosica i Markovica, mi smo njih stigli.
Za Scepu ne znam, mada kada sam gledao Buducnost pod njegovom palicom, delovalo je kao napadacka rapsodija.
Za razliku od igre Monaka ove sezone, mi smo bas u tom delu svake utakmice bili nadmocni. Najbolji primer ti je ona utakmica protiv Virtusa. Tek kada smo prebili Teodosica i Markovica, mi smo njih stigli.
Za Scepu ne znam, mada kada sam gledao Buducnost pod njegovom palicom, delovalo je kao napadacka rapsodija.
Aj da uzmemo tu tvrdnju kao tacnu,opet treba preziveti 3/4 i ostati u egalu...
Treba biti poste pa reci da smo ih okrenuli iskljucenjem Gordica i zapaljivanjem Waldena
MWill na 1 na ABA nivou....nece sigurno biti mucan napad
Pa kada imas onakve atlete bruka bi bilo ne biti u egalu 3/4. Videcemo ovogodisnju Zvezdu i to trenersko umece.
Ne bih se slozio, vec cisto umor njihova dva organizatora koja su pala u poslednjih 4 minuta (do tada nam pravili malu decu, cini mi se zbirno 40 poena od 80 njih dvojica). Gordic se povredio u 16. minutu, a mi smo u dvocifrenom deficitu bili do par minuta pred kraj (mislim od -8 pa do -15).
Iskrrno, napadacki je Buducnost delovala raznovrsnije sa Scepom nego mi ove sezone sa Trinkijerijem. Videcemo kako ce to izgledati sa Partizanom i skoro identicnim igracima od prosle godine.
Ne bih se slozio, vec cisto umor njihova dva organizatora koja su pala u poslednjih 4 minuta (do tada nam pravili malu decu, cini mi se zbirno 40 poena od 80 njih dvojica). Gordic se povredio u 16. minutu, a mi smo u dvocifrenom deficitu bili do par minuta pred kraj (mislim od -8 pa do -15).
Iskrrno, napadacki je Buducnost delovala raznovrsnije sa Scepom nego mi ove sezone sa Trinkijerijem. Videcemo kako ce to izgledati sa Partizanom i skoro identicnim igracima od prosle godine.
Sto mislite koji bi nam centar najvise odgovarao od ovih sto se pominju da su u opticaju (Williams, Reynolds , Terry) ?
Meni se iskreno najvise svidja Williams od svih ovih zbog igre na low postu.
Meni se iskreno najvise svidja Williams od svih ovih zbog igre na low postu.
Reynolds bi bio pun pogodak, neuporedivo bolji igrac od ovih koji se pominju . Igrao je protiv nas dok je nastupao za Zenit i tamo je bio jedan od kljucnih igraca. Siguran sam i da neuporedivo vise kosta tako da sumnjam da ce doci. Vilijams po meni je dve klase ispod igrac a to je i pokazao u Buducnosti.
Najbolja varijanta bi bio Jekiri ali on je potpisao za Baskoniju. Od ovih preostalih je svakao Reynolds.
Najbolja varijanta bi bio Jekiri ali on je potpisao za Baskoniju. Od ovih preostalih je svakao Reynolds.
Last edited by Renegade on Sun Jul 19, 2020. 4:57 pm, edited 1 time in total.
Svakako nista od Terija
- White Mamba
To je dva (mozda i tri mentola ako se cudo desi i dodje Rejnolds) na prakticno trenera pocetnika
Obecava
Ne znam da li postoji mogucnost, ali obe ruke i poneku nogu za Gista
Jedino mozda postoji problem motivacije ali naspanovan Gist bog i batina
Obecava
Ne znam da li postoji mogucnost, ali obe ruke i poneku nogu za Gista
Jedino mozda postoji problem motivacije ali naspanovan Gist bog i batina
Mislio sam na rivala,da rival treba da prezivi 3/4 kako bi uspeo u 4/4 da se nada necemu..
Sto je i logicno s obzirom da za 100 zivota Walden,Jaramaz i Gordic zajedno ne bi mogli da imaju kreativnosti koliko MWill na 2 promila
Scepa ako sa ovim sa cim raspolaze pozeli da igra napadacki,poletno...krah je sudjen i pre starta....Individualno ogranicen roster ko terasa.....Sto bi rekao Radonjic samo strong difens i tranzisn ofens
Ma Cekicu pusti ti citiranje Radonje,nego sta ti mislis da li ce Radovanovic imati minute kod Scepe i zasto ne? :-)
Ni mnogo iskusniji treneri nemaju hrabrosti da gurnu jednog decaka u vatru a da to uradi pocetnik kome mac nad glavom visi....Ne ocekujem nekog novog klinca,ne bi se rahmetli Dangubic dovodio...
Inace Radovanovic rodjen za full court press i za zonske odbrane...Zanimljivo bi ga bilo videti u zoni 1-3-1 kao prednjeg i poslednjeg...
Moram ga Sarasu preporuciti on je mag trap odbrana
Momak je prije 4 mjeseca napunio 17 godina realno premlad je neka cijepa po 25-30 minuta u ABA 2 i to je odlicno za njegove godine... Ili da ga Ostoja posalje na pozajmicu u Borac valjda ima neka Cacanska veza kao Miletica prosle god