KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

dacolik

Re: KK Partizan 2019/20

Post by dacolik » Mon Jul 20, 2020. 3:12 pm

Asterix wrote:
Mon Jul 20, 2020. 2:55 pm
Nemanjic wrote:
Mon Jul 20, 2020. 1:07 pm
Ma Cekicu pusti ti citiranje Radonje,nego sta ti mislis da li ce Radovanovic imati minute kod Scepe i zasto ne? :-)
Momak je prije 4 mjeseca napunio 17 godina realno premlad je neka cijepa po 25-30 minuta u ABA 2 i to je odlicno za njegove godine... Ili da ga Ostoja posalje na pozajmicu u Borac valjda ima neka Cacanska veza kao Miletica prosle god :D :D Svakako gotovo nemoguce je imati i njega i Trifu u 12 a greota bi bilo da presjedi cijelu sezonu ili da igra po 2 minuta...

Nista nije nemoguce ako ima zelje i ako su svi ukljucujuci i navijace spremni da istrpe mladjeg igraca. Da je normalnija situacija bili bi deseti, jedanaesti i dvanaesti igrac u rotaciji klinci po 17,18 godina . Tako se ustedi i dovedu kvalitetniji stranci kao primarne opcije.

Naka

Post by Naka » Mon Jul 20, 2020. 3:25 pm

Pa odolevali su mnogi Obradovicevoj krvavoj odbrani. Precenjujete ga svi kao trenera na isti nacin kao sto vec u startu nipodastavate Scepanovica.

Takodje, ogromno je potcenjivanje Mekintajera kao organizatora igre. Ume Mekintajer odlicno da cita igru, odlican je pik igrac (ima problem sa dometom za 3 pa je tu nemocan kao Renfro - vazda cuvanje ispod bloka), ima i dobar pas pri ulazu. Razuverice vas sve.
Za Voldena i kreativnost se slazem.

Da nije sve u odbrani pokazao je Scepa na utakmici protiv Mornara u Baru ove godine, kada ih je napadacki samleo, a to bese i nasa ubedljivo najlepsa utakmica za gledanje.

Asterix

Post by Asterix » Mon Jul 20, 2020. 3:31 pm

dacolik wrote:
Mon Jul 20, 2020. 3:12 pm
Asterix wrote:
Mon Jul 20, 2020. 2:55 pm
Nemanjic wrote:
Mon Jul 20, 2020. 1:07 pm
Ma Cekicu pusti ti citiranje Radonje,nego sta ti mislis da li ce Radovanovic imati minute kod Scepe i zasto ne? :-)
Momak je prije 4 mjeseca napunio 17 godina realno premlad je neka cijepa po 25-30 minuta u ABA 2 i to je odlicno za njegove godine... Ili da ga Ostoja posalje na pozajmicu u Borac valjda ima neka Cacanska veza kao Miletica prosle god :D :D Svakako gotovo nemoguce je imati i njega i Trifu u 12 a greota bi bilo da presjedi cijelu sezonu ili da igra po 2 minuta...

Nista nije nemoguce ako ima zelje i ako su svi ukljucujuci i navijace spremni da istrpe mladjeg igraca. Da je normalnija situacija bili bi deseti, jedanaesti i dvanaesti igrac u rotaciji klinci po 17,18 godina . Tako se ustedi i dovedu kvalitetniji stranci kao primarne opcije.
E brate nema toga vise barem kod nas, jos ako je cilj rezultat niko nece istrpljeti momcica od 17-18 god, dugo, dugo ceka Partizan na titulu, pritisak je velik. a i nije pogubno da cijepa u Borac ako se moze tamo uvalit i ima ona opcija na pola sezone da se dovede pa ako se pokaze neka ga prekomanduju ovako je prevelik rizik...

Asterix

Post by Asterix » Mon Jul 20, 2020. 3:35 pm

Naka wrote:
Mon Jul 20, 2020. 3:25 pm
Pa odolevali su mnogi Obradovicevoj krvavoj odbrani. Precenjujete ga svi kao trenera na isti nacin kao sto vec u startu nipodastavate Scepanovica.

Takodje, ogromno je potcenjivanje Mekintajera kao organizatora igre. Ume Mekintajer odlicno da cita igru, odlican je pik igrac (ima problem sa dometom za 3 pa je tu nemocan kao Renfro - vazda cuvanje ispod bloka), ima i dobar pas pri ulazu. Razuverice vas sve.
Za Voldena i kreativnost se slazem.

Da nije sve u odbrani pokazao je Scepa na utakmici protiv Mornara u Baru ove godine, kada ih je napadacki samleo, a to bese i nasa ubedljivo najlepsa utakmica za gledanje.
Za sitorinjske klubove poput nas odbraana je osnov svega, za lijepu kosarku treba para a mi to nemamo, nasa jedina sanasa je da nastavimo da cijepamo hrkljus, pogotovo kada se bude igralo za trofeje tada treba bas da se gazi odmrana iznad svojih mogucnosti jer u suprotnom mi nema sta da trazimo.....

Čekićar

Post by Čekićar » Tue Jul 21, 2020. 12:53 pm

Naka wrote:
Mon Jul 20, 2020. 3:25 pm

Inace odbrana Mornara poznata u svetu kao sinonim za armirani beton :D

White Mamba

Post by White Mamba » Tue Jul 21, 2020. 2:14 pm

Uvek odbrana pre napada
60-58 ako moze

Nemanjic

Post by Nemanjic » Tue Jul 21, 2020. 2:17 pm

Bircevic trazi da mu se isplate sva dugovanja,pa da potpise raskid ugovora.

Naka

Post by Naka » Tue Jul 21, 2020. 2:51 pm

Inace taj Mornar u Baru niko nije rasturio kao mi tu utakmicu. Oni su Zvezdu rastavili na komade.
A mi smo ih limitirali na 60ak poena a utrpali im preko 80.
Postoji pravilo odbrana donosi rezultate, ali titule osvaja napad.
Nama je to na nasoj kozi demonstrirao Beron sezone 2018/19.
I da, niko ne spori da je odbrana vazna, ali preterujete sa njom kao i Trinkijerijem kao zagovorenikom iste (a generalno ima da prodje isto kao Radonja).

Asterix

Post by Asterix » Tue Jul 21, 2020. 3:29 pm

Naka wrote:
Tue Jul 21, 2020. 2:51 pm
Inace taj Mornar u Baru niko nije rasturio kao mi tu utakmicu. Oni su Zvezdu rastavili na komade.
I da, niko ne spori da je odbrana vazna, ali preterujete sa njom kao i Trinkijerijem kao zagovorenikom iste (a generalno ima da prodje isto kao Radonja).
Najbolji pokazatelj odbrane ti je bio Mesinin CSKA 2 Evrolige u 4 godine, pa mi smo sve nase rezultate za vrijeme generala ostvarivali iskljucivo zbog dobre odbrane, za napadacku kosarku ti treba dobar budzet i da imas nekoliko dobrih individualaca mi to nemamo,mi cak ni sutera nemamo, odnosno imamo jednog Pejdza... Tako da se ta prica tu zavrsava

Batica ubica

Post by Batica ubica » Tue Jul 21, 2020. 5:13 pm

Jedini način pravljenja rezultata sa ovim timom je disciplinovana i fizička košarka, da mi protivnika spustimo na ispod 65 poena a više ćemo uterati nekako :D
Ovaj tim ima ozbiljan defanzivni potencijal, još ako bi na centru došla neka zver tipa Devina Vilijamsa koji se pominjao...
Dosta će zavisiti i od trenera, Trinkijeri je verovatno dobro spremao utakmice, obraćalo se pažnje na detalje. Nadam se da će Šćepanović biti jednako dobar u tom segmentu i da ćemo ponovo biti defanzivna mašina. Takođe bitna je i dobra fizička priprema, nadam se da će profesor Koprivica imati ulogu i sledeće sezone.
Što se tiče lepe košarke, mi za to nemamo ni para ni igrača. A kako već pomenu neko najbolje rezultate kod Duleta smo pravili na bazi jake odbrane. Znači samo strong difens i tranzišn ofens kako bi rekao jedan stručnjak :D
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Naka

Post by Naka » Tue Jul 21, 2020. 6:03 pm

Asterix wrote:
Tue Jul 21, 2020. 3:29 pm
Naka wrote:
Najbolji pokazatelj odbrane ti je bio Mesinin CSKA 2 Evrolige u 4 godine, pa mi smo sve nase rezultate za vrijeme generala ostvarivali iskljucivo zbog dobre odbrane, za napadacku kosarku ti treba dobar budzet i da imas nekoliko dobrih individualaca mi to nemamo,mi cak ni sutera nemamo, odnosno imamo jednog Pejdza... Tako da se ta prica tu zavrsava
Ponavljam, ne sporim o vaznosti odbrane, ali ne osvaja odbrana titule vec ozbiljni napadacki igraci, akcije, hemija tima. Cibona je osvojila ABA ligu napadackoj sposobnosti dvojice igraca Sarica i Rozica.
Takodje, ovo kad se kaze Trinkijeri spremao utakmice. To ne radi u nijednoj ekipi jedan covek, vec ceo tim. Taj isti tim je ostao, bez Trinkijerija doduse i videcemo sta ce to da donese. Verovatno nekoliko novina, ali polako.
I nadam se da ce konacno upotrebiti Tomasa, a ne terati ga da igra sutera sa kamenom rukom.

Asterix

Post by Asterix » Tue Jul 21, 2020. 6:38 pm

Naka wrote:
Tue Jul 21, 2020. 6:03 pm
Asterix wrote:
Tue Jul 21, 2020. 3:29 pm
Naka wrote:
Ponavljam, ne sporim o vaznosti odbrane, ali ne osvaja odbrana titule vec ozbiljni napadacki igraci, akcije, hemija tima. Cibona je osvojila ABA ligu napadackoj sposobnosti dvojice igraca Sarica i Rozica.
Takodje, ovo kad se kaze Trinkijeri spremao utakmice. To ne radi u nijednoj ekipi jedan covek, vec ceo tim. Taj isti tim je ostao, bez Trinkijerija doduse i videcemo sta ce to da donese. Verovatno nekoliko novina, ali polako.
I nadam se da ce konacno upotrebiti Tomasa, a ne terati ga da igra sutera sa kamenom rukom.
Pazi Cibona se jednom desi i to na f4, ova takmicenja koja mi igramo su na 2 i 3 pobjede, tako da bez nenormalno cvrste odbrane ne mozemo napraviti rezultat, niko ne osporava hemiju, hemija je temelj svega, opet ponavljam mi nemamo dobr individualce da bi igrali ozbiljnu napadacku kosarku imas ekipu sa 1 suterom ostalo sve kamenjari, na 4 imas covjeka koji je napusen, drugi koji je dijabola teska a treci kojem su koljena nagrdjena... na 3 igrace koji zajedno imaju 30% suta za 3 kada im saberes :D Trebas biti najbolji u onome sto mozes.. Evo ti mornar ima strasne napadace pa truba to moze proci na 1 utakmicu na vise ne......Svi volimo napadacku kosarku ali koliko para toliko muzike.. Osim ako nemas budzet pa dovedes Larkina cepas napadacku kosarku :D

CikaZika

Post by CikaZika » Tue Jul 21, 2020. 11:55 pm

Pricali neki mutav Scepa, on na Areni kod Edina i Koleta bio poprilično recit. 😄
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Pavlaka

Post by Pavlaka » Sun Jul 26, 2020. 10:23 am

Partizan sad rešava unutrašnje probleme sa ugovorima. Thomas ogroman problem, zatim tu su i Ali, Angola, SJ itd... Centar se ima, gledaju se još neki. Biraće...

Petrušev je prevario klub.

Uskoro mnogo dobre vesti ⚫⚪

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Sun Jul 26, 2020. 10:32 am

Sta ima sad sa Angolom?Koju smo to glupost napravili te smo obavezni prema njemu nesto?

Locked