KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Makabiju treba pola tima 
Ima Angola kvalitet ali nedovoljan za startera u Partizanu.Naka wrote: ↑Sun Jul 26, 2020. 2:05 pmAngola ima potencijala, ima kosarkasku inteligenciju. Ima on mana, ali moze da se brusi i da bude igrac sa 15+ poena po mecu u toku ove sezone. Ludost je odreci se nekog samo zarad minuta obecanih Miskovom pulenu.
Ima on veoma meku ruku, a brz je. Ukoliko ga uklopi trener u par specijala za njega moze da bude bolji i od Pejdza.
Izgleda da nama ovaj prelazni rok rade menadzeri i to je uzasna situacija u kojoj se nalazimo. Brine me da vec od starta Scepa gubi autoritet.
Sad da platis obestecenje za igraca koji je nedovoljno kvalitetan da bude starter, a previse mator i sa obestecenjem preskup za izmenu u Partizanu.
Nama treba fizikalac sa odlicnim sutem totalna suprotnost Zagorcu.
Kako da dovedes startera na 3 kad imas Zagorca? 
''Fizikalac sa dobrim sutem - totalna suprotnost Zagorcu''
Koliko tacno receno, Zagorac je fizicki inferioran bez suta. Dobar opis
Koliko tacno receno, Zagorac je fizicki inferioran bez suta. Dobar opis
Ko kaze da Zagorac mora biti starter?
Njegova poslednja sezona daleko od odlicne i daleko da je zacementirao mesto startera.
Svejedno svi oni igraju porecno malo preko 20 minuta.
Njegova poslednja sezona daleko od odlicne i daleko da je zacementirao mesto startera.
Svejedno svi oni igraju porecno malo preko 20 minuta.
Svejedno svi oni imaju slicnu minutazu.
Partizan nakon sto ih je mocni Dangubic odbio vec par puta, opet su ga doveli nakon ocajne sezone u jednom od najjlosijih rangiranih timova u Spaniji.
Ja ne vidim cime je taj Dangubic kome je najlepse u Pudlicinom klubu-njegove reci zasluzio da dodje u Partizan.
Misljenja sam da smo na poziciji 3 kad se dovede startni centar najjslabiji i da nije popunjena pravim igracima.
Partizan nakon sto ih je mocni Dangubic odbio vec par puta, opet su ga doveli nakon ocajne sezone u jednom od najjlosijih rangiranih timova u Spaniji.
Ja ne vidim cime je taj Dangubic kome je najlepse u Pudlicinom klubu-njegove reci zasluzio da dodje u Partizan.
Misljenja sam da smo na poziciji 3 kad se dovede startni centar najjslabiji i da nije popunjena pravim igracima.
Dangubić je uvreda za svakoga ko iskreno voli Partizan
Malo se previse potcenjuje Angola, ne samo ovde, vec svuda. A samo na prvu nije delovao kao stranac koji pravi razliku. Inace sasvim dobar igrac.
Istina da ce biti guzve na spoljnim, ali duga je sezona, dva fronta, a i bice povreda nazalost.
Sa jedne strane guzva, a sa druge da udjemo u sezonu na tri samo sa Zagorcem i Dangubicem, gde su obojica stakleni, bas bi bilo problematicno. Ovako barem ne brinem sa te strane.
Istina da ce biti guzve na spoljnim, ali duga je sezona, dva fronta, a i bice povreda nazalost.
Sa jedne strane guzva, a sa druge da udjemo u sezonu na tri samo sa Zagorcem i Dangubicem, gde su obojica stakleni, bas bi bilo problematicno. Ovako barem ne brinem sa te strane.
Najveci Angolin problem je bila fizicka sprema... Nadamo se da ce ovaj put doci u drugacijem stanju
Kakva fizicka sprema?
Covek dosao u sred sezone gde je redovno igrao u bivsem klubu i to na dva fronta.
Meni je Angola OK igrac ali mislim da nije za Partizan.
Ja sam stava da ovoj ekipi fali jedan visoki fizililac sa odličnim sutem jer sem Paiga ostali su prosecni suteri.
Covek dosao u sred sezone gde je redovno igrao u bivsem klubu i to na dva fronta.
Meni je Angola OK igrac ali mislim da nije za Partizan.
Ja sam stava da ovoj ekipi fali jedan visoki fizililac sa odličnim sutem jer sem Paiga ostali su prosecni suteri.
Presudila je porodična tradicija
Šteta za Petruševa,klinci kojima je KKP bio odskočna daska ga sad zavlače kako im se digne...
Šteta za Petruševa,klinci kojima je KKP bio odskočna daska ga sad zavlače kako im se digne...