KK Partizan 2019/20

Arhiva.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: KK Partizan 2019/20

Post by Tajler Darden » Tue Jul 28, 2020. 12:21 pm

Što se Dangubića tiče, lično nemam problem zbog prošlosti... Imaju je mnogi drugi, na obe strane...

Mene brine sledeće:

-Doveden je još jedan igrač sa očajnim šutem, čak ne ni upitnim.
-Imamo na istoj poziciji igrača koji je sklon povredama gotovo kao Dangubić. I ako obojica nisu naprasno očvrsnuli, skupa će propustiti 15 utakmica.
-Ono što me brine koliko i podložnost povredama, jeste Dangubićev mentalitet, za koji mislim da nije ono što nam treba.

Pozitivno je jedino što je on već sada bolje pojačanje od Peinersa, ali to nije nikakav reper.

Šćepanović je došao u jako nezgodnom momentu po klub... Činjenica je da će imati slabiji sastav u odnosu na prošlu sezonu, makar za mene.

Bićemo slabiji iz više razloga:

-Manji je budžet.
-Otišao je trener.
-Otišao je Koprivica (meni nepremostiv gubitak)
-Trinkijeri je produžio koga je želeo i otišao. Samim tim Vlado ima mnogo manji manevar. Gotovo 90% tima je isto.
-Umesto Voldena po mom sudu doveden je slabiji igrač. Dobar igrač, ali slabiji od Korija. Takođe, Gordić je godinu dana stariji.
-Na poziciji dva ostaje sve isto, dakle nema upgrade-a.
-Što se krilnog centra tiče... Na papiru gotovo isto sve, ali za mene veliki problem kako će Šćepanović uspeti da iskontroliše dva problematična tipa kao što su Janković i Tomas. I to dve lude glave na istoj poziciji... Plus Novica, koji će sigurno opet birati mečeve na kojima nastupa.
-Centar je već misterija... Ostaju izgleda drugi Janković (nažalost) i Mozli. Da vidimo ko će doći još tu.

Voleo bih da Šćepanović da priliku i nekom mlađem igraču, a da to nije Trifunović, ali je manevar toliko uzak, da prostora i nema... Mada, ko zna, da li bi on sam imao hrabrosti da to učini i da je situacija drugačija.

Potrebno mu je dosta sreće i želim mu je od srca.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

samig

Post by samig » Tue Jul 28, 2020. 11:24 pm

Cekaj Scepanovic hoce dafanzivca kad gle cuda Zalizani ponudi Dangubica kome je karijera u velikom padu i on odma prihvati...

I to sve nakon sto jure tog Dangubica vec neko vreme a ne samo sad, ali sad nije imao mnogo izbora.

Ja ne shvatam ekipa koja juri Evrokup pored Zagorca,i valjda Angole dovode kamenjara u ekipi gde imas samo Paiga kao kvalitetnog sutera.

dacolik

Post by dacolik » Wed Jul 29, 2020. 12:01 pm

https://www.danas.rs/sport/prst-u-oko-z ... uducnosti/

Ako je Zagorac koji je na celu "unije" ovo uradio bez znanja I odobrenja kluba danas treba da dobije otkaz za ovo. Sramota. Igraci koji tolike pare primaju ce da odredjuju kad I koliko da se trenira.

Asterix

Post by Asterix » Wed Jul 29, 2020. 12:16 pm

dacolik wrote:
Wed Jul 29, 2020. 12:01 pm
https://www.danas.rs/sport/prst-u-oko-z ... uducnosti/

Ako je Zagorac koji je na celu "unije" ovo uradio bez znanja I odobrenja kluba danas treba da dobije otkaz za ovo. Sramota. Igraci koji tolike pare primaju ce da odredjuju kad I koliko da se trenira.
Ti mislis da se Zagorac ovdje ista pitao? Ovo je planirano da se uradi a da nije Zagorac uradio bi Lazic ili Sehovic ili neko 5. Znaci ovo je planirano da se uradi... Ali naslov prst u oko komedija.....Svakako igrac koji hoce moze ostati sam da trenira sve je to na njima, ako malo treniras malo ces napredovati svi su ono togsa svjesni.

Dovla_

Post by Dovla_ » Wed Jul 29, 2020. 12:19 pm

Mene sramota dok čitam ovo.

Liči na ideju Radeta influensera.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Wed Jul 29, 2020. 12:38 pm

Kod jednog drugog trenera Rade bi za ovo išao da kaki
Ne smeju treninzi pre 9 ujutru :rofl: :rofl:
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Jul 29, 2020. 1:10 pm

Potpuno bezvezno...

Umesto da se igrači zaštite od kašnjenja plata, laži klubova i menadžera, utaljivanja, pritisaka i ostalih sporednih stvari, ovde se naškrabale neke gluposti.

VPJTS

Radena14th

Post by Radena14th » Wed Jul 29, 2020. 2:46 pm

Tajler Darden wrote:
Wed Jul 29, 2020. 1:10 pm
Potpuno bezvezno...

Umesto da se igrači zaštite od kašnjenja plata, laži klubova i menadžera, utaljivanja, pritisaka i ostalih sporednih stvari, ovde se naškrabale neke gluposti.
Srpska posla - umesto da se pogodi u srž problema, palamudi se o totalno drugim temama, a da se ništa ne kaže, da se ne zameraju...

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Wed Jul 29, 2020. 2:59 pm

ZAGORAC OUT IZ KLUBA ODMAH, DOSTA JE BILO RODJACE

Naka

Post by Naka » Wed Jul 29, 2020. 3:32 pm

Pisali menadzeri pa ga izneli preko svojih pulena. Debilnost ovo za trajanje treninga i obaveze kosarkasa.
A ima li gde da garantuju ucinak ili da se placaju po postignutom kosu ili nekoj drugoj koloni iz statistike???
NBA je cirku, ali ovo kod nas prevazilazi norme i lutajucih trupa.
Ono sto je zanimljivo, koju pravnu vaznost ce da ima unija kada je u postojevim ugovorima nema niti moze da utice na iste?

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Wed Jul 29, 2020. 6:47 pm

Radena14th wrote:
Wed Jul 29, 2020. 2:46 pm
Tajler Darden wrote:
Potpuno bezvezno...

Srpska posla - umesto da se pogodi u srž problema, palamudi se o totalno drugim temama, a da se ništa ne kaže, da se ne zameraju...
Pravi se Unija igrača, a ne obraća se uopšte pažnja na igrače koji su u najgorem položaju i igraju u KLS i ostalim ligama. Mogu misliti kako je tim momcima.

Brat mi je u razvitku karijere igrao u nižim ligama u fudbalu i to je bila katastrofa... Mogu tek misliti kako je u košarci u kojoj ima manje novca.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Wed Jul 29, 2020. 7:35 pm

Bas vala, kakve su ovo gluposti, cuj trening nema pre 9. Dule bi se slatko ismejao na ovo. :D
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Radena14th

Post by Radena14th » Wed Jul 29, 2020. 8:12 pm

Tajler Darden wrote:
Wed Jul 29, 2020. 6:47 pm
Radena14th wrote:
Wed Jul 29, 2020. 2:46 pm
Tajler Darden wrote:
Potpuno bezvezno...

Pravi se Unija igrača, a ne obraća se uopšte pažnja na igrače koji su u najgorem položaju i igraju u KLS i ostalim ligama. Mogu misliti kako je tim momcima.

Brat mi je u razvitku karijere igrao u nižim ligama u fudbalu i to je bila katastrofa... Mogu tek misliti kako je u košarci u kojoj ima manje novca.
Malo off topic, evo lično sam prošao sve lige od KLSa kao mlađi do betona ovde u Srbiji, to je ispod svake kritike, da ti se zgadi košarka, ako je negde potreban sindikat igrača, to je u domaćim ligama koje su naprotiv obezvređene, i da se jasno iznesu zahtevi koji štite interese igrača a ne pojedinih interesnih grupa, ova Unija igrača je kap u okeanu gluposti koje teku regionalnom košarkom, nemoj treninge pre 9, neću se naspavati posle burne noći u Beton hali... Kod Duleta, Željka, Dude bi se ili pojavio u tačno određeno vreme, čak i pre zakazanog treninga, makar taj isti bio i u 3 ujutru, ili ne bi ni bio tu gde jesi, tačno neki igrači treba da budu srećni što su u velikim klubovima, ovo blamiranje je definitivno prevazišlo sve mere... Dok javno mnjenje interesuju samo NBA, Evroliga, Evrokup, tu i tamo ABA liga, gde su sada dežurne britke sablje da komentarišu ove skandalozne zahteve, a bitno je da se razvlače Trinkijeri, Dule, Sale Đorđević, Duda, Željko kad se kose sa stavom većine...

Bolkonski

Post by Bolkonski » Wed Jul 29, 2020. 8:25 pm

NBA je sve samo nije cirkus.
Ubedljivo najbolja sportska organizacija na svetu, a što se tiče samog nivoa košarke 783 svetlosne godine ispred svega ostalog.

Pisao sam skoro jedan površan post ( mrzelo me da zalazin duboko) o pojavi sve većih broja fudbalera kojima smeta kad trener traži da se vraćaju u odbranu, smeta izmena, smeta im da trče, važnije im je ko ima više pratilaca na Instagramu, nego ko je bolji na terenu, o tome kako bolesne plate i trivijalna popularnost društvenih mreža ubijaju sport, o problemu trenera sa sve većim brojem usiljenih mladih "zvezda" čije zivote prate milioni balavaca širom sveta i koji sa 19 godina zaradjuju deset miliona godišnje, o gašenju starih trenerskih škola i stvaranju nove škole trenerskih šlihtara igračima.

Igraci primaju bolesne plate, drustvene mreze su ih ucinile centrom sveta, do te mere da dosta "fanova" ne prati igrace po Sviteru i Instagramu zbog fudbala, nego povremeno fudbal zbog tih zvezda cije zivote zive na mrezama.
Bolesno vreme.
Sve to je igracima dalo bolesnu moć, a trenere svelo na neke beznačajne likove koji sede na klupi i niko ih ne primećuje.
Tako je nekakav Pogba mogao da busi jednog Zozea Murinja jer je ovaj trazio da se vraca nazad, pokriva teren i igra odbranu, dok je, u tom trenutku, jedna od najvecih planetarnih zvezda, idol balavaca koji od sedme godine zive na Instagramu, smatrao da je Zidan i da ga zanima jedino napad.
Tako su igraci Bajerna izbusili Karleta.
Tako Mbape nece da pruzi ruku Tuhelu jer ga je ovaj izveo u 70. minutu protiv Dizona, a mlada Instagram zvezda smatrala da mora da igra celu utakmicu.
U danasnjem fudbalu bolje prolaze treneri poltroni, nego pravi treneri. Danasnji igraci zahtevaju dodvoravanje, maženje njihovog ega i sujete, glumatanje drugarskog odnosa. To je prvi shvatio Djozep, a Zidan je to doveo do savršenstva. Švaba se trudi.
Pravi treneri, kao sto su Master, Kapelo, Karleto, Lipi, Hejkens, Hicfild, Del Boske, Saki, Fergi su na izumiranju.
Dolazi era " trenera" slihtara, podilazivaca sujetama raznih Instagram zvezda i njihovih starleta.
Zato ce uskoro bolji treneri voditi osrednje klubove u kojima igraci primaju manje novca, nemaju 50 miliona pratilaca na Instagramu, ne izgube vaznu utakmicu u 9, a u pola 2 divljaju u nekoj diskoteci gde su otisli privatnim avionom. Ako trener samo popreko pogleda, krece ruiniranje njegovog autoriteta i otkaz nakon mesec dana.
To je ukapirao i Klop, ali, posto nije dodvorovač jeftinih strasti raznih starletana, formirao je tim poštenih radnika, koji više liče na revnosne kancelarijske moljce, nego na fudbalske zvezde, poput Arnolda, Robertsona, Virdzila, Matipa, Hendersona, Milnera, Vajnalduma, Firmina, a oni su svojim karakterom zauzdali Salaha i Manea koji su u jednom momentu pretili da predju u starletane i rašrafe ekipu.
Zato Nagelsman jos uvek bezi od Bajerna i takvih klubova i radije bira Lajpcig.
Zato veliki Bijelsa radi u Lidsu, a nekakav Solsker u Junajtedu.
Sve u svemu, dolazi era amatera...

Moj post sa fudbalske teme, a može se preneti i na košarku.
Novac koji zaradjuju igrači i trivijalna popularnost društvenih mreža prete da pojedu sport.
Sindikat koji odredjuje koliko će trajati trening :lollol:
Ovo je novi nivo debilizma.
Je l' znaju ovi pajaci koliko su trenirali Dzordan, Kobi, Rej Alen, Garnet, Bodiroga, Danilovic, Savic, Kukoc, Drazen itd.?
Jedan Lebron i danas, nakon 3 titule, zaradjene milijarde, u 35 godina, trenira kao mahnit.
Nekada je nerealno u šta se, pred našim očima, pretvara svet u svakoj pori društva. Kao da sve postaje jedan veliki rijaliti.

Čudi me kako se Miško i njegovi puleni nisu setili humanizma i solidarnosti kad taj Zagorac za nemanje pojma zaradi 200,000 evra za godinu dana, a profesor u školi 500 evra mesečno.
U prevodu, hteli bismo da radimo sat vremena, a da letujemo na Maldivima.

dacolik

Post by dacolik » Wed Jul 29, 2020. 10:41 pm

Tommen wrote:
Wed Jul 29, 2020. 2:59 pm
ZAGORAC OUT IZ KLUBA ODMAH, DOSTA JE BILO RODJACE
Pa mu ti pravi majice :D

Je li i ovaj Kodi lud potpuno?

Edit: Bolk, pricasmo li mi o ovome na tviteru ranije pa si mi pisao kako imaju talenat i trebaju toliko da primaju novca? :D

Locked