FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Čudotvorac

Re: FK Partizan

Post by Čudotvorac » Sat Aug 03, 2019. 12:10 pm

Da se upišem i ovde. Pozdravlja vas raspop Makarije. :drink:

Mlatićemo Malatiju i tako to...

Malo razuzdanog optimizma na početku nije na odmet.. :clap:

Dovla_

Post by Dovla_ » Sat Aug 03, 2019. 12:23 pm

Džapaniz me na Aguera podseća po stilu,može biti prava priča.

Duša me boli što kasnimo sa pojačanjima imaš Turke možda i dvomeč sezone a nisi rešio veznjaka za kojim vapi ekipa

kizami88

Post by kizami88 » Sat Aug 03, 2019. 2:41 pm

Mene po malo plasi ovo neznanje engleskog.
Prvo zbog komunikacije na samom terenu, sa saigracima i sa trenerom.
Nadam se da makar te osnovne fudbalske izraze zna. A tu su i treninzi, ali tu je kud i kamo lakse.
Zatim tu je i ona psiholoska strana. Dosta vremena u toku nedelje provodi sa saigracima i strucnim stabom pa ta jezicka barijera moze uticati da se oseca otudjeno od ostatka tima.

Nadam se da nista od toga nece uticati na samu igru. Ako se snasao koliko-toliko u Nemackoj, valjda ce i ovde.

Џејси

Post by Џејси » Sat Aug 03, 2019. 2:53 pm

Dule nije znao engleski, pa nije imao nikakvu barijeru da njegov tim(cesto predvodjena malim crnim egoistom) trpa muda u usta raznim timovima, vise brine na kojoj ce poziciji igrati i kako ce ga nase vedete prihvatiti s obzirom da dolazi da igra za malo vece pare od njih.

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Aug 03, 2019. 2:54 pm

Sramota je za profesionalnog sportistu da ne zna engleski.

Da se bar predstavio, to moze da se nauci...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

kizami88

Post by kizami88 » Sat Aug 03, 2019. 3:18 pm

Џејси wrote:
Sat Aug 03, 2019. 2:53 pm
Dule nije znao engleski, pa nije imao nikakvu barijeru da njegov tim(cesto predvodjena malim crnim egoistom) trpa muda u usta raznim timovima, vise brine na kojoj ce poziciji igrati i kako ce ga nase vedete prihvatiti s obzirom da dolazi da igra za malo vece pare od njih.
Da, ali drugaciji je koncept same igre, pored toga Dule je bio trener. Dule pozove TO ima prevodioca koji kaze igracu sta i kako da radi. Igraci na terenu su se medjusobno sporazumevali i prenosili strancima takticke zamisli u toku same igre.
Ovde ima 15 min u poluvremenu, da pokusas da mu objasnis takticke zamisli, jedino ako ne budemo imali i prevodioca sa japanskog. Na terenu ne mozes ni da mu dobacis nesto, niti mozes preko igraca da mu porucis sta i kako.

medjutim

Post by medjutim » Sat Aug 03, 2019. 3:25 pm

Dobro, zna valjda nemački ako je tamo proveo par godina?

B13

Post by B13 » Sat Aug 03, 2019. 4:22 pm

Nađite nekog da vas gleda kao što ludi Žeks gleda Asana :D

Elem, možda i zna engleski, ali da mu nije na zadovoljavajućem nivou, pa mu je neprijatno da ga koristi u javnosti na intervjuima.

Angus Young

Post by Angus Young » Sat Aug 03, 2019. 4:33 pm

Meni je samo nejasna situacija oko Lutovca, nemoguce da je toliko los da ne moze ni da ga isproba. Sta vise i znam da nije los igrac zato me i buni sve ovo..
nije uvek lako, ali je uvek lepo..

Houdini

Post by Houdini » Sat Aug 03, 2019. 4:43 pm

za razliku od Batice koji je verovatno dobar covek, ali nije za trenerski posao, za Sava mi deluje da zna sta zeli i sta hoce..

kao da ima ideju, da hoce da se adaptira i igracima, a ne da se igraci njemu adaptiraju i da se ne mesa u sve u strucnom stabu, vec svako radi ono sto najbolje zna.. sad sa ekipom koja je ovakva pitanje koliko ce moci, ali vec sad mnogo bolje deluje nego sa Baticom..

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Aug 03, 2019. 10:55 pm

Houdini wrote:
Sat Aug 03, 2019. 4:43 pm
za razliku od Batice koji je verovatno dobar covek, ali nije za trenerski posao, za Sava mi deluje da zna sta zeli i sta hoce..

kao da ima ideju, da hoce da se adaptira i igracima, a ne da se igraci njemu adaptiraju i da se ne mesa u sve u strucnom stabu, vec svako radi ono sto najbolje zna.. sad sa ekipom koja je ovakva pitanje koliko ce moci, ali vec sad mnogo bolje deluje nego sa Baticom..
Uzmi u ozbir da je Batica došao u rasulo od tima, dobio je tim koji je fizički nepripremljen, taktički nikakav i tim koji nije selektirao. Za svega mesec dana napravio je tim koji je pojeo cigane na prvom derbiju prošle sezone (1:1 na JNA i izvlačenje boda, prečka Pantića i mrtva šansa Svete). Batica je znao sa pročita rivala, da odradi dobru analizu protivnika i dobar skauting i da postavi taktiku prema njemu. Ne treba zaboraviti da je imao limitiran tim gde su nosioci bili igrači koji bi u boljim danima bili dobri epizodisti (Zakarić, Pantić, Janković, pa čak i Rikardo). Sveta nam je svojim kiksevima isterao 13 bodova u jesenjem delu, što nije malo. Pa ono zavrtanje za pojačanja zimus. Sa kakvim timom je radio radio je dobar posao. Dosta principa u sadašnjoj igri Partizana, pogotovo u defanzivi, je preneto iz perioda kad je Bata bio trener. Da je imao bolji tim, ubeđen sam da bi se okitio duplom krunom.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Pezzi

Re: FK Partizan - najava utakmice

Post by Pezzi » Sun Aug 04, 2019. 3:26 pm

Pozdrav ljudi, kako i sami znate danas nas očekuje utakmica trećeg kola domaće lige između Partizana i šabačke Mačve. Probaću da na ovom forumu budem najaktivniji što se tiče najave utakmica kao i nekog redovnog komentara oko same utakmice ili nekog igrača. Danas očekujem otvorenu utakmicu u kojoj će Partizan biti taj koji diktira tempo. Koliko sam uspeo da ispratim crno beli će izaći u malo promenjenom sastavu, naime prvi špic će biti Ožeg, dok će na krilu početi Lutovac, što je dosta bitno za same igrače. Ožegović se po meni dosta bolje snalazi i trudi nakon povratka sa pozajmice i mislim da Sadik ima ozbiljnu konkurenciju na toj poziciji što znači da mora početi da radi na rezultatu, a to su golovi. Danas baš od Ožega očekujem gol, ali ostaje nam da vidimo. Neka ovo bude uvertira za četvrtak i možda ključ nekih promena u ekipi za treće kolo kvalifikacija za LE, ako Savo oseti da je to dobro. Uživajmo u fudbalu!

Dovla_

Post by Dovla_ » Sun Aug 04, 2019. 4:02 pm

Ja recimo mislim da Ožegovića treba da se rešimo što pre.

Užasno iritantan lik na terenu i van njega...Pre bih trpeo promašaje Sadika sledeća 3 meseca nego golove ovog.

CikaZika

Post by CikaZika » Sun Aug 04, 2019. 4:56 pm

Veceras izuzetno vazan mec, da se nastavi niz pobeda, nazalost pred praznim tribinama.

Ocekujem veceras ili Stevanovica ili Lutovca, mada ne znam sta je sa Lutovcem i sto ga nije bilo ni na klupi u cetvrtak, umesto Ivanovica, ostalo manje vise isto.

Nisam gledao mozda su i izasli sastavi.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Џејси

Post by Џејси » Sun Aug 04, 2019. 4:59 pm

Izaslo je nesto nezvanicno na Mocartu, Lutovac i Stevanovic treba da budu u prvih 11.

Locked