KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Puter ruka, sjajan pregled igre, prvi korak nestvaran... Samo ga jebu radne navike
- Tajler Darden
Još jednom da vam svima poželim dobrodošlicu i izrazim zahvalnost što ste prihvatili pozive.
Do nekih smo došli lakše, do nekih teže, neki će se tek registrovati, neke ćemo tek zvati, ali najbitnije je da se opet okupljamo.
Zajednička odgovornost svih nas je da ovo mesto čuvamo čistim, koliko god je moguće. Naša, moderatorska, naravno veća.
Dosta ljudi se povlačilo iz raznoraznih razloga, ali čim smo opet svi tu, želja za pisanjem postoji.
Vremena nisu srećna, neće se ništa promeniti u neko skorije vreme. Ipak, Partizan je jedan i sačuvati ono nešto naše biće najveća pobeda.
Do nekih smo došli lakše, do nekih teže, neki će se tek registrovati, neke ćemo tek zvati, ali najbitnije je da se opet okupljamo.
Zajednička odgovornost svih nas je da ovo mesto čuvamo čistim, koliko god je moguće. Naša, moderatorska, naravno veća.
Dosta ljudi se povlačilo iz raznoraznih razloga, ali čim smo opet svi tu, želja za pisanjem postoji.
Vremena nisu srećna, neće se ništa promeniti u neko skorije vreme. Ipak, Partizan je jedan i sačuvati ono nešto naše biće najveća pobeda.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- White Mamba
201 sezonska danas prodata.
700 za 3, nije lose...ajmo dalje
Ovde vas sve vise i vise... Przenice...
Pozdrav braco , da potraje forum i da bude kvalitetan

Ja se nadam da ce se nastaviti prodaja sezonskih u ovom broju od bar 200 dnevno. 
Ps. Remi&Doda da dobiju wild card ako vec nisu.
Ps. Remi&Doda da dobiju wild card ako vec nisu.
Jon Bones
Sve preko 4k prodatih je uspeh realno.
Cene su takve kakve su ,ali mislim da je godišnja dobra investicija.
Cene su takve kakve su ,ali mislim da je godišnja dobra investicija.
Marketing je realno uzasan. Ljudi tamo nista ne rade, ako uopste ima neko ko je zaduzen za marketing. Na previse nacina se moze poboljsati broj prodatih sezonskih, ali zabole ih izgleda.
Realno gledano, ako rezultati budu bili dobri, broj prodatih sezonskih je nebitan, donji prsten ce uvek biti pun, narocito u EC. O drugom scenariju necu ni da pricam...
Realno gledano, ako rezultati budu bili dobri, broj prodatih sezonskih je nebitan, donji prsten ce uvek biti pun, narocito u EC. O drugom scenariju necu ni da pricam...
Marketing kao da ne postoji, posalji koju sezonsku Vanji, Sasi, Frenkiju Robinsonu, Radetu. Svi su oni aktivni na drustvenim mrezama, kao i mnogi drugi nasi.
Snimis neki kraci klip sa naracijom kao uvod u sezonu i prodaju karata, 20 dana skoro kasnije krenula prodaja u odnosu na proslu godinu i nista posebno nije spremno.
Jedini vid marketinga ce biti populizam, ako nabodu zvucno pojacanje u narednim danima.
Snimis neki kraci klip sa naracijom kao uvod u sezonu i prodaju karata, 20 dana skoro kasnije krenula prodaja u odnosu na proslu godinu i nista posebno nije spremno.
Jedini vid marketinga ce biti populizam, ako nabodu zvucno pojacanje u narednim danima.
Jon Bones
- MorningGlory
Dajte brata Yi Jianliana, kao odgovor na Asana :)