KK Partizan 2019/20
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2019/20
Jebasmo Prokoma jako a cuti se koliko vidim
- Hamato_YoSHi
Zgazismo ih jako...mirise mi na dobro ovo sve...
Mislis na Zikino prezime?
Last edited by Hamato_YoSHi on Sun Sep 08, 2019. 9:22 pm, edited 1 time in total.
私は1つの名前しか知りません
- White Mamba
Napila se moderacija nije otvorila temu 
Meni se svidja ovo sto sam video..
Za koliko smo na koncu sposobni ne znam, ali zelja, trcanje, protok lopte
Gospodin Zanis
Gospodin Zanis
- Hamato_YoSHi
Da nastavim niz....fizika, snaga...bice vrh!White Mamba wrote: ↑Sun Sep 08, 2019. 9:18 pmNapila se moderacija nije otvorila temu
Gospodin Zanis![]()
私は1つの名前しか知りません
-
Dragan Mance
Gaudlok il Kilpatrik samo daj tog beka šutera pa da se tučemo sa svakim. Imamo odlično balansiran tim, svako može pogoditi spolja + fizikalije i meso konačno na našoj strani.
Mi smo fini ne pijemo svasta samo fina pica xD
Inace SportKlub prenosi meceve iz Kluža.
Jesmo preterali sinoc, dobro je jos forum tu.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
E kako smo mi Grobari neskromni gadjemo se sa Klipatrikom i Gaudlokom 
-
Dragan Mance
Došlo vreme da možemo maštati o takvim velikim imenima. Iza nas je vreme kada su nam BINGO bili dolasci Gordona, Robinsona, Braimija i sl...
- Hamato_YoSHi
Baš tako, konačno je došlo i to vreme...koliko je sve realno i koliko će potrajati, videćemo, ali bar nas pustite da maštamo... 
私は1つの名前しか知りません
- Misa Baksuz
Iako je rana faza pripremnog perioda već sada se vidi filozofija igre Partizana. Jaka obrana na lopti sa dosta "helpa" s prvog dodavanja, dosta preuzimanja(pogotovo sa Jankovicem i Mozlijem) i odlična kontrola defanzivnog skoka u kojem sudjeluju uvijek 3 ili 4 igrača. Pokušava se i sa dubokom presing obranom nakon pogođenog penala ali za sad su nas svaki put iskažnjavali na drugoj strani zbog nedostatka komunikacije.
Napad je još uvijek nedovoljno uigran što je i logično. Omjer rada na obrani i omjer rada na napadačkim postavkama u pripremnom periodu je otprilike 70:30 u korist obrane. Tako da će do početka lige i taj segment igre doći na svoje. Vidi se već sada tendencija brzog protoka lopte sa puno prebacivanja lopte s jedne na drugu stranu. Spejsing je već sada odličan. Za Trinkijerijev sistem igre je jako bitno da se dovede taj skorer na poziciju 2 koji bi uz Tomasa i Birču na četvorci otvarao veliki prostor za p'n'r igru 2 na 2. Lani toga nije bilo, forsirao se pik a obrana protivnika skupljena.
Ako se po jutru dan poznaje biće ovo obećavajuća sezona...
Napad je još uvijek nedovoljno uigran što je i logično. Omjer rada na obrani i omjer rada na napadačkim postavkama u pripremnom periodu je otprilike 70:30 u korist obrane. Tako da će do početka lige i taj segment igre doći na svoje. Vidi se već sada tendencija brzog protoka lopte sa puno prebacivanja lopte s jedne na drugu stranu. Spejsing je već sada odličan. Za Trinkijerijev sistem igre je jako bitno da se dovede taj skorer na poziciju 2 koji bi uz Tomasa i Birču na četvorci otvarao veliki prostor za p'n'r igru 2 na 2. Lani toga nije bilo, forsirao se pik a obrana protivnika skupljena.
to die by your side is such a heavenly way to die
Misa optimistican dobro zvuci. 
Slazem se, ozbiljno izgledamo. Koliko para, toliko muzike, a nije da nismo potrošili...
Slazem se, ozbiljno izgledamo. Koliko para, toliko muzike, a nije da nismo potrošili...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Sad je ostalo još jedno pojačanje da stigne, po svemu sudeći biće skupo i tu ako omašimo možemo sami sebi pucati u nogu.
Jedino što ovde obećava je da ćemo dobiti po nosu ponovo, kao i sad u ABA majstorici i KLS. Ekipa će smarati sve sa pikom, ali nema dovoljno opcija za saradnju po dubini (samo Tomas), i nema dovoljno kreacije sa PG. Centri limitirani. Preskupa igračka za ovo što smo dobiliMisa Baksuz wrote: ↑Mon Sep 09, 2019. 7:09 pmIako je rana faza pripremnog perioda već sada se vidi filozofija igre Partizana. Jaka obrana na lopti sa dosta "helpa" s prvog dodavanja, dosta preuzimanja(pogotovo sa Jankovicem i Mozlijem) i odlična kontrola defanzivnog skoka u kojem sudjeluju uvijek 3 ili 4 igrača. Pokušava se i sa dubokom presing obranom nakon pogođenog penala ali za sad su nas svaki put iskažnjavali na drugoj strani zbog nedostatka komunikacije.
Kada igramo u Rumuniji? Koji dan i u koliko sati?