FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
dacolik

Re: FK Partizan

Post by dacolik » Fri Sep 20, 2019. 12:42 am

Dajte Pešuku na desnog beka, bar je brži od celavog

Hamato_YoSHi

Post by Hamato_YoSHi » Fri Sep 20, 2019. 1:01 am

Brižni-ponovo napada wrote:
Fri Sep 20, 2019. 12:23 am
Šta da kažem,šta da slažem sad,a da se ne rastužim...
...Nedelja i svi ste tu, sve podseca na srecu... :D Nastavak sve kaze... :drink:
私は1つの名前しか知りません

Sezione

Post by Sezione » Fri Sep 20, 2019. 1:22 am

Ne znam koji je vama djavo, ko da ste juce poceli da navijate za Partizan :D

Da nisu dobili crveni bilo bi ovo 1:3 rutiniranje samo takvo. Premija je sto smo usli u grupe.

Alal vera klincima koji su pogodili delegata, tako treba momci!

Otpisali ljudi prolaz dalje posle prvog kola gde je stanje na tabeli 3 1 1 0 :D

Da vas nema trebalo bi vas stvarno izmisliti, vecitim kukanjem navlacite losu karmu vec godinama, posle vam je strajnic kriv

Brižni-ponovo napada

Post by Brižni-ponovo napada » Fri Sep 20, 2019. 1:31 am

Hamato_YoSHi wrote:
Fri Sep 20, 2019. 1:01 am

...Nedelja i svi ste tu, sve podseca na srecu... :D Nastavak sve kaze... :drink:
Nedelja,
Ja Takuma,iznevjerit’ vas neću! :D
Pusti,pusti da te Mozli

Sezione

Post by Sezione » Fri Sep 20, 2019. 1:31 am

Asano do polusezone nece dati 5 golova ako ovako nastavi.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Sep 20, 2019. 2:39 am

Nadrealne scene na stadionu, nikada ovo nisam doživeo, a gotovo je izvesno i da nikada više necu. Još uvek mi zvoni u ušima cika razdragane dece, od koje su neka bila prvi put u Beogradu. Bilo ih je svih uzrasta, neka i jako mala, najmanji su zaspali u krilima starijih. Srce mi je puno, pobedili smo iako nismo

Moram da dodam, ko god da je odradio logistiku, uradio je fantastičan posao. Nisu bili u pitanju placeni sendvičari, putujuci cirkus koji ide po Srbiji, vec deca. Mnoga od njih do jutra nece stici kucama. Ništa im nije falilo, obilje vode, sokova i sendviča, našlo se i da se ponese za povratak. Svaka čast!
non mollare mai

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Sep 20, 2019. 3:21 am

Tommen wrote:
Fri Sep 20, 2019. 12:18 am
Sat i po posle meca...

Sapiram cadj u meni vinjakom...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Viduka

Post by Viduka » Fri Sep 20, 2019. 6:49 am

Irriducibili wrote:
Fri Sep 20, 2019. 2:39 am
Nadrealne scene na stadionu, nikada ovo nisam doživeo, a gotovo je izvesno i da nikada više necu. Još uvek mi zvoni u ušima cika razdragane dece, od koje su neka bila prvi put u Beogradu. Bilo ih je svih uzrasta, neka i jako mala, najmanji su zaspali u krilima starijih. Srce mi je puno, pobedili smo iako nismo

Moram da dodam, ko god da je odradio logistiku, uradio je fantastičan posao. Nisu bili u pitanju placeni sendvičari, putujuci cirkus koji ide po Srbiji, vec deca. Mnoga od njih do jutra nece stici kucama. Ništa im nije falilo, obilje vode, sokova i sendviča, našlo se i da se ponese za povratak. Svaka čast!
Na sledecu utakmicu ja nosim Keltski krst, da nas opet suspenduju, pa da klinci ponovo dodju i pokazu svima nama kako se bodri klub. Apsolutno se slazem sa tvojom konstatacijom "Pobedili smo iako nismo".

kizami88

Post by kizami88 » Fri Sep 20, 2019. 8:57 am

Nutz wrote:
Thu Sep 19, 2019. 11:02 pm
:cray: :cray:
Velika sansa. Strasno smo suplji nazad. Imam utisak i da bismo sa 3 igraca vise primili gol.

Jesam ja jedini koji misli da je Asano zasluzio napusavanje za onu sebicnost?
Nisi jedini. Umalo tv nisam razbio. Pritisak mi bio na 200

kizami88

Post by kizami88 » Fri Sep 20, 2019. 8:58 am

Dovla_ wrote:
Thu Sep 19, 2019. 10:59 pm
Lutovca pod hitno osposobiti za beka a Ćelavog na klupu.

Za ono napušavanje Asana je zaslužio i van konkurencije da bude.
Dobro je i prosao.
Ja bi mu i samar udario.
3x u situaciji da asistira, on pokusava sam da zavrsi. Umislio da je neka zvezda. Mozes misliti.

Dovla_

Post by Dovla_ » Fri Sep 20, 2019. 10:12 am

Pa ok ali je Ćelavi poslednji koji treba da sprovodi pravdu nije ga provozao po strani samo ko nije pitao.Direktan krivac što nismo pobedili.Prvo od sebe da krene

CikaZika

Post by CikaZika » Fri Sep 20, 2019. 1:02 pm

Ali, takodje zbog tog Celavog smo tu gde jesmo.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

White Mamba

Post by White Mamba » Fri Sep 20, 2019. 1:20 pm

Jbt sad gledam snimak, Celavi je stao kod prvog gola..
Po principu "nece valjda da prodje lopta"

Pera

Post by Pera » Fri Sep 20, 2019. 4:04 pm

Ovo za keltski krst sam i ja pomislio, samo da nas ne isteraju iz le inače bi se ap bio da deca opet napune stadion, jebeš više i frakcije i zavađene, a boga mi i trio vvv.
Ljubav prema klubu ne može da prestane, dok živim klicaću tebi, volim te PARTIZANE

Batica ubica

Post by Batica ubica » Fri Sep 20, 2019. 4:43 pm

Prošlo je dosta od utakmice, slegli su se utisci pa da iznesem i ja viđenje utakmice :D
Po meni velika greška stručnog štaba, izašli smo previše visoko protiv brže i napadački potentnije ekipe. Pogledajte situaciju kod prvog gola, zadnji vezni stoje na 60m od našeg gola a Pavlović i Ostojić jedno 30m iza njih. Ostaju na brisanom prostoru. E sad reakcija Pavlovića koji bespotrebno udvaja igrača i ne brani prostor je praktično otvorila gol šansu, mora se priznati da je Pavlović ipak limitiran igrač i da ima nizak igrački IQ. Reakcija kod drugog gola je pokazala limite Miletića, čovek mu pobegao na pola terena, pa potom neuspela ofsajd zamka
i gol na 2:1 za nas sa igračem više. Nismo delovali kao ozbiljan tim.
Bilo je pozitivnih stvari, a najpozitivnija je Natho. Desetka kakvu nismo imali od Zvoneta Vukića, odlična tehnika, pregled igre, čitanje igre, donošenje odluka, svuda je na terenu. Ma pravi plejmejker, dirigent.
Šćekić i Zdjelar u defanzivnom bloku standardno dobri, zatvarali prostor i kupili lopte. AZ na postavljenu odbranu nije nijednom prošao kroz sredinu, sve je bilo presečeno.
Sadik se solidno koristio danas, igrao je dosta leđima (kao martinela), odlagao lopte, iznudio penal. Ostaje stara boljka prijem, dodir više i završnica. Mada u situaciji pre drugog gola je lepo ušao u šut i lepo je gađao ali stativa se isprečila. Neka mu se vrati u nedelju.
Asano dobro napadao dubinu i otprilike to je to od njega, promašio 2 čiste šanse.
Tošić upropastio slobodnjak, ispao par puta u odbrani i nije mi jasna njegova uloga u ekipi.
Ako želimo nešto više u Evropi ovakve partije ne smeju da se ponavljaju, delovali smo kao Malatija protiv nas u prvom meču.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Locked