KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
CikaZika

Re: KK Partizan 2020/21

Post by CikaZika » Sat Oct 31, 2020. 4:50 pm

Irriducibili wrote:
Sat Oct 31, 2020. 4:40 pm
Nije nikakva misterija, Šcepanovic ga je hteo. Pa zar vam nije dovoljna njegova minutaža i hardenovska sloboda uzimanja šuteva, ako vec meni ne verujete?
Je li se glasalo na UO za dovodjenje Dangubica?
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Oct 31, 2020. 5:01 pm

Glasanje na UO? :lol:

UO je ikebana, pitaju se u skladu sa tim koliko novca daju
non mollare mai

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Oct 31, 2020. 5:12 pm

Pitam samo. Nisam ja rekao da su oni neki izbor, nego samo da li se govorilo o tome.

Naka

Post by Naka » Sat Oct 31, 2020. 6:11 pm

@bolkonski
Pa hrkljus je igra i nikakva uvreda, Djikic je sprdnja i vredjanje necijeg imena. I to si uradio u vise navrata u jednom postu, osim ako nisi iz Bosne (tada mogu da te razumem jer oni muku muce za Dz i Dj i Č i Ć)...

A ovo za HoF je ludnica... Da si ikada, ali ikada, trenirao neki sport profi znao bi koliko je bitan kondicioni trener, trener koji pripremi igrace za sve zahteve glavnog trenera (a da telo moze da izdrzi, a da igrac ne dozivi povredu). Sto se tice Bajerna, sezona je tek pocela, rezultati ce se menjati kako sezona bude odmicala, a videcemo kako ce sve to izgledati i koliko ce se Trinkijeri zadrzati. Trinkijeriju ide u korist sto nema drugih utakmica osim EL (jednom nedeljno) pa je u mogucnosti da se usmeri samo na tu utakmici.
Mi smo prosle godine utakmice dobijali na snagu (vecina utakmica se jurila iz debelog minusa) i nimalo na neku lepotu igre. Bukvalno smo fizicki urnisali protivnike. Cela saga o NBA je stvorena na neverovatno fizicki pripremljenim igracima koji mogu da jednu protivnika.

I ono sto je kljuc svega, ti u svakom postu zelis da se raspravlja, da omalovazavas, da se svadjas sa forumasima (bili ili ne oni clanovi ovog foruma). Nivo komunikacije ruzan i za to si opominjan par puta (mada mislim da ti ne kapiras sta znaci komunicirati na nekom normalnom nivou). Razumem ja zelju da u ovom drustvu sve bude posteno, da nam ne klub najbolji u evropi, ali....

A sto se tice ove dvojice koju sada pominjes, mozes sa napises za njih sta hoces (ali da nije neumesno), samo ponavljam bez pominjanja sns, sps, ds, dss i drugih politickih pojmova koje koristis konstantnk. Kao i pojmova botovi.

I da dodam ovo, Trinkijeriju je omoguceno ono sto nije nijednom treneru na ovim prostorima u zadnjih 10 godina (ogroman novac, velika sloboda).

balkanski spijun

Post by balkanski spijun » Sat Oct 31, 2020. 6:14 pm

Tommen wrote:
Sat Oct 31, 2020. 3:09 pm
Scepanovic je hteo Miku, Dangubica, produzetak Gordica...uprava je kriva sto nije obezbedila vise novca svakako, ali i ovo sto smo imali je baceno
Mislim na sportski sektor,ako vec Ostoja ne zna.

Trener pocetnik,tesko da napravi nesto a ovim timom.

Ako se pogleda unazad,skoro svi treneri su imali odredjene igrace koji su posedovali ekstra kvalitet,a pojedini I menyore us sebe.

Nas tim nema ex.pojedince.Gomila prosecnih igraca.Da bi vodio takav tim,moras da budes ne trener,vec veliki znalac.U timu gde nemas takve pojedinci Ili igraca,lako dolazi do abarhije,uleces u zamku.Nastaje anarhija,nezafivoljstvo,ono sto kazemo,kurcobolja.
Mi smo sad u tom momentu.

Scepa jeste kriv,ali istu odgovirnost snosi sportski direktor I ljudi oko njega Mislim da se on prihatio posla ali nije imao podrsku ostalih.

Setite se kad je VJ preuzeo tim.Dovidili su mu sve igrace,koje je pozeleo.Najskuplji tim.Zasto?
Mislite da bi napravio rezultati.Nusam siguran.

Vise mi je muka od podguznih muva,koji obitavaju u klubu,ispracaju trenere,primaju plate,jave se ponekad da daju podrsku predsedniku I nikad nisu odgovorni ni za sta.Jesu,itekako.

balkanski spijun

Post by balkanski spijun » Sat Oct 31, 2020. 6:33 pm

Pominjete Zeljka I njegovo pocetak.Ok,ali koje igrace je imao.Najbolji bekovski par u Evropi,uz pojedince koji su bili u sluzbj tima.Sta znace ex kvalitet pojedinaca,videlo se vec sledece sezone.
Ex igraci vuku tim,preuzimaju odgovornost,oni su alfa tima.
Zato su bila potrebna 2 ex igraca,da se zna ko je vodja tima,ko preuzima odgovornost.
Nama svi igraju sve,svi su suteri,niko ne gradi,daju se lopta u ruke protivniku itd.Bezidejno,malodusno.

Scepi sve najbolje,a bitangama u klubu,ave najgore.

balkanski spijun

Post by balkanski spijun » Sat Oct 31, 2020. 6:49 pm

Naka wrote:
Sat Oct 31, 2020. 6:11 pm
@bolkonski
Pa hrkljus je igra i nikakva uvreda, Djikic je sprdnja i vredjanje necijeg imena. I to si uradio u vise navrata u jednom postu, osim ako nisi iz Bosne (tada mogu da te razumem jer oni muku muce za Dz i Dj i Č i Ć)...

A ovo za HoF je ludnica... Da si ikada, ali ikada, trenirao neki sport profi znao bi koliko je bitan kondicioni trener, trener koji pripremi igrace za sve zahteve glavnog trenera (a da telo moze da izdrzi, a da igrac ne dozivi povredu). Sto se tice Bajerna, sezona je tek pocela, rezultati ce se menjati kako sezona bude odmicala, a videcemo kako ce sve to izgledati i koliko ce se Trinkijeri zadrzati. Trinkijeriju ide u korist sto nema drugih utakmica osim EL (jednom nedeljno) pa je u mogucnosti da se usmeri samo na tu utakmici.
Mi smo prosle godine utakmice dobijali na snagu (vecina utakmica se jurila iz debelog minusa) i nimalo na neku lepotu igre. Bukvalno smo fizicki urnisali protivnike. Cela saga o NBA je stvorena na neverovatno fizicki pripremljenim igracima koji mogu da jednu protivnika.

I ono sto je kljuc svega, ti u svakom postu zelis da se raspravlja, da omalovazavas, da se svadjas sa forumasima (bili ili ne oni clanovi ovog foruma). Nivo komunikacije ruzan i za to si opominjan par puta (mada mislim da ti ne kapiras sta znaci komunicirati na nekom normalnom nivou). Razumem ja zelju da u ovom drustvu sve bude posteno, da nam ne klub najbolji u evropi, ali....

A sto se tice ove dvojice koju sada pominjes, mozes sa napises za njih sta hoces (ali da nije neumesno), samo ponavljam bez pominjanja sns, sps, ds, dss i drugih politickih pojmova koje koristis konstantnk. Kao i pojmova botovi.

I da dodam ovo, Trinkijeriju je omoguceno ono sto nije nijednom treneru na ovim prostorima u zadnjih 10 godina (ogroman novac, velika sloboda).
Jeste fizika bila na zavidnom nivou,ali AT je to maestralno vodio,rotirao.Jedno bez drugog ne moze.
Imao je propuste kid dividjenja odredjenoj igraca,a koji trener ih nema.Pored toga igrali smo I posle odlaska Duleta prvi put smo imali situaciji da tim raste.Tacno podeljene uloge,nema lakih poena,tranzicija,kretnja,brzi protok lopte,pored svih hendikepa tima.

drmisa

Post by drmisa » Sat Oct 31, 2020. 6:51 pm

Koja su zaduzenja Loncara?

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Oct 31, 2020. 6:51 pm

balkanski spijun wrote:
Sat Oct 31, 2020. 6:14 pm
Vise mi je muka od podguznih muva,koji obitavaju u klubu,ispracaju trenere,primaju plate,jave se ponekad da daju podrsku predsedniku I nikad nisu odgovorni ni za sta.Jesu,itekako.
Apsolutno.

Problem najveci unutar kluba je to. I to niko nece dugo ocito uspeti da resi, jer su ovo postala javna preduzeća po modelima koja su postojala, ali sad ih vise nema.

Naka

Post by Naka » Sat Oct 31, 2020. 7:04 pm

Balkanski,
Mi smo prvi put imali 15 igraca koje mozemo da rotiramo, a da igra ne trpi. Na svakoj poziciji 3 igraca.

I ne sporim da ih je Trinkijeri dobro poslozio, posebno defanzivno (ofanzivno smo delovali na momente jalovo, lose, bez cilja). Ali kazem ne bi mu tim nikada toliko rastao, da su igraci ispadali iz stroja svako malo zbog nekih povreda.

A koliko je kondicini i ta priprema kljucna, ona sezona 2014. cini mi se najbolje pokazuje. Ocajna pripremljenost, a ogormni zahtevi trenera doveli su do neverovatno velikog broja teskih povreda.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sat Oct 31, 2020. 7:05 pm

Naravno da su odgovorni.

Ćutanje i klimanje glavom takođe je činjenje.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

MMM

Post by MMM » Sat Oct 31, 2020. 10:08 pm

2 / 3 u ABA ligi, drugi poraz u produzetku.

CikaZika

Post by CikaZika » Sat Oct 31, 2020. 10:10 pm

Scepi zameram sto neke nije tukao, zreli za batine.

dacolik

Post by dacolik » Sat Oct 31, 2020. 10:13 pm

Ko je kupio klub Velickovicu?

White Mamba

Post by White Mamba » Sat Oct 31, 2020. 10:14 pm

Skup Andrea jbg, skup
E gamadi mutava..
Erik Mika 6 TO, kljucnu loptu izgubio, odbrana misaona imenica..
Ovde treba motka, i top trener, ne Dzile

Locked