FK Partizan

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
Nemanjic

Re: FK Partizan

Post by Nemanjic » Sat Sep 28, 2019. 6:23 pm

Bas pozitivni utisci kako o pocetku sezone tako i o danasnjoj utakmici.Posle svake tekme mi je utisak ta fizicka pripremljenost kao da je to ne znam sta,trebalo bi da je to normalno na ovom nivou,ali su nas nazalost prethodih sezona navikli na lose stanje,pa mi je mozda zbog toga to utisak...

Definitivno nam bas fali jedan desni bek i def.vezni,dok po meni imamo krila i vise nego sto treba.Zdjelar odlican vec neko vreme,Suma se nekako bas oslobodio i igra lako,Sadik dobar danas...

Jos jedan utisak mi je da ko god udje sa klupe donosi neki doprinos,tako je bilo i na derbiju,tako i danas.Lazar Pavlovic i ako mlad odmah je dao doprinos i generalno ovi nasi klinci pokazuju da se ne plase ukazane sanse.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Sun Sep 29, 2019. 8:26 am

Neki novi vetrovi duvaju iznad Humske ulice. Daleko kako je stanje bajno-krasno, ružičasto, samo je Savo Milošević svojim poimanjem fudbala i jednostavnosti koji želi primeniti na učenike nešto što daje nadu za odličnu sezonu. Vidi se da je tim napumpan samopouzdanjem posle dominacije nad komšijama. Trijumfi nad Javorom, pogotovo jučerašnjim na Čairu potvrda da je forma u svom zenitu. Ono što je Savo usadio momcima da nema nikada stajanja niti predaje kada stvari ne krenu željenim tokom. Ran gol Haskića neke prethodne generacije bi ubio, totalno razmontirao želju za preokretom, ali ne i sadašnje prvotimce. Već do poluvremena skor je okrenut na našu stranu. Posle toga sve bilo stvar rutine i lepršavosti. Slično ko u Kruševcu, rano smo anulirali vođstvo Radničkog i na vreme im stavili do znanja ko je baba u dvorištu.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Sun Sep 29, 2019. 3:28 pm

CikaZika wrote:
Sat Sep 28, 2019. 5:12 pm
Koji je ovo preokret od pocetka?

I samo jedan poraz u sezoni do sada! Najbolji tim u drzavi trenutno!
Od početka sezone u evropskim mečevima:

-Malatija poraz
-Molde pobeda i nerešen ishod
-Alkmar nerešeno

Domaće prvenstvo:

-Napredak nerešeno
-TSC nerešeno
-Radnički Niš pobeda.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Mon Sep 30, 2019. 1:19 pm

U cetvrtak sa Astanom u 5, a vec u subotu u 7 protiv Vozdovca...

Sta god bilo, protiv zmajeva izuzetno istroseni izlazimo...
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Nemanjic

Post by Nemanjic » Mon Sep 30, 2019. 2:40 pm

Neverovatno mi je da igramo utakmicu u subotu,verujem da ce to da se odlozi za nedelju,pa jbt niko u Evropi ne igra sa samo 48 sati odmora,praktikuje se da to bude bar tri dana.

Dragan Mance

Post by Dragan Mance » Mon Sep 30, 2019. 6:46 pm

Nema lepšeg osećaja već kada cigani plaču i kukumače na sva zvona jer su potučeni do nogu u večitom derbiju. Sada im svaka dlaka smeta i svuda će naći krivca ne bi li se oprali pred svojom sektom.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Sep 30, 2019. 7:37 pm

https://www.completesports.com/umar-net ... ssion=true
Sadiq Umar scored a brace as Partizan Belgrade fought back to thrash Radnicki Nis 4-1 at the Cair Stadium on Saturday.

Umar, who is loan at Partizan Belgrade from Italian club, AS Roma scored his side’s second and second goal in the encounter.

VPJTS

B13

Post by B13 » Mon Sep 30, 2019. 9:14 pm

Partizan u jeku sukoba sa Zvezdom obelodanio koliko tačno para je dobio u poslednjih osam godina!

Za 6 godina, od države smo dobili 4.5 miliona. Zbog kakve se crkvice oni ponižavaju...

Jadnici jadni.

Sezione

Post by Sezione » Mon Sep 30, 2019. 9:27 pm

Slazem se da je tesko blamiranje zahvaljivanje na ovom sitnisu ali opet je barem izaslo na videlo koliko smesno drzava nama daje. Usudio bih se da kazem da kad bi izasle ove cifre za czv da bi cifra bila oko 10 puta veca.

B13

Post by B13 » Mon Sep 30, 2019. 9:35 pm

Pa to se nikad ni nije dovodilo u pitanje. S tim što očigledno oni Gazprom ne računaju kao državnu firmu, i prave se ludi, iako je svima jasno koje su to šeme i kako su Rusi završili kao njihov generalni sponzor.

Čak i bez toga, mislim da su mnogo više dobili i kroz čiste državne sponzore, a da ne govorim o onim otpisivanjima dugova i tom kriminalu, kao npr sa agrobankom.

Takođe, ovaj tekst u telegrafu je užasan, i naslov veze nema sa sadržinom teksta, i bar meni je jasan cilj ovakvog stila izveštavanja.

Sezione

Post by Sezione » Mon Sep 30, 2019. 9:41 pm

Ni meni nije jasan cilj ali dozvolicu sebi da probam da pogodim. Mislim da neko poprilicno mocan ocigledno salje poruku jedinoj osobi koja je, kako od kluba, tako i od strane telegrafa, jedina pomenuta u tekstu imenom i prezimenom.

Nemanjic

Post by Nemanjic » Mon Sep 30, 2019. 11:21 pm

Ne znam,koliko god da ne verujem ljudima koji vode zvezdu,toliko ne verujem ni ovim nasima...msm vidi se i ovako,po igrackom kadru,po plateznoj moci,da daleko vise dobijaju sad zvanicno ili nezvanicno nije ni bitno...

Inace,bas me interesuje kojih startnih 11 ce Savo da izvede u cetvrtak,hoce li igrati zatvorenije sa parom Scekic-Zdjelar ili kao u Nisu sa Nathom.Ako se odluci za prvu opciju bice zanimljivo videti da li ce probati da uklopi nekako Sumu i Natha ili jedan ide na klupu.Sto se tice krila mislim da ce igrati Lazar i Bambi.Mislim da ce jedina promena za razliku od Nisa biti Asano-Markovic...Sta vi ocekujete?

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Mon Sep 30, 2019. 11:30 pm

Očekujem sličnu postavu kao u derbiju, sa izuzetkom krila, gde mislim da počinju Tošić i Asano.

Što se tiče večerašnje objave... Dakle, FKP je dobio manje para za osam godina, nego što je CZ nedavno oprošteno.

Čak mislim da je ovo najlicemernije zahvaljivanje ikada.

Živimo u eri kada je psihopati sa vrha vlasti jedina važna stvar u životu sport. Ništa drugo ga ne zanima.

VPJTS

CikaZika

Post by CikaZika » Tue Oct 01, 2019. 1:32 pm

Partizan kicmu pokazuje i van terena!
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!

Nemanjic

Post by Nemanjic » Wed Oct 02, 2019. 1:43 am

Kao sto sam i rekao,nelogicno je bilo da igramo odmah u subotu,mec protiv Vozdovca ipak u nedelju od 18-00.

Locked