KK Partizan 2020/21

Arhiva.

Moderator: Moderator

Locked
MMM

Re: KK Partizan 2020/21

Post by MMM » Tue Nov 03, 2020. 11:36 am

Uprava se ne moze lako promeniti pogotovu sto su svi klubovi drzavni da je privatno bilo bi lakse, ali ajd da ostavimo temu privatizacije u sportu za neku drugu temu. Mada mozda je ne bi bilo los otvoriti ako ima zainteresovanih jos za pisanje u njoj :)

Kakvo je stanje sa virusom u Huventudu? Oni bi koliko znam trebali danas da dobiju rezultate testiranja i da krenu za Beograd ako je to moguce.

Cak iako ne bi igrali sa Huventudom moramo sto pre dovesti trenera da proba da slozi kockice i da malo se pomeri igra sa mrtve tacke.

FKCZ

Post by FKCZ » Tue Nov 03, 2020. 12:15 pm

Naka wrote:
Tue Nov 03, 2020. 11:28 am
Bolkonski wrote:
Tue Nov 03, 2020. 11:06 am

"... nego nikako da skontate koliko je taj čovek doneo u ovaj klub u zadnje tri godine..."

Nadrealno :lol: :rofl: :rofl:

A uzmi i procitaj interviju Duleta, pa ce ti se mozda i samo kazati, ako mi ne verujes. A ja znam, da je sam uneo u klub oko pola miliona eura, uz dovlacenja nekih njegovih sugradjana koji su ulozili veliki novac prosle sezone.
A evo iskreno, da mozes da biras koga bi ti stavio da bude predsednik kluba i koji bi to po tebi ljudi trebalo da vode klub? Daj da vidimo?

Da se uprava tako lako menja kao sto vi mislite. Ne postoji ta osoba koja ce ukloniti Todorica koji na konto kluba zivi zadnjih 20 godina i njemu slicnih, a posebno politickih parazita koji su tu samo zato sto ih nemaju gde.
Jel pola miliona evra naših para date za polovne džipove ili pola miliona evra naših para datih u njegovo "Globus" osiguranje?

Da je više ljudi u Srbiji kao forumaš Bolkonski...

Naka

Post by Naka » Tue Nov 03, 2020. 12:24 pm

I jos da dodam ovo, posto ti pricas samo ono sto si procitao na forumima ili utripovao.
Ostoja Mijailovic je u politici od 2000. godine kao clan DOSa odnosno ogranka/stranke Velje Ilica. Tu je bio do 2015. godine do kada je bio na mnogim bitnim funkcijama u gradu Cacak. Od te 2015. prelazi u SNS (koji konstantno pominjes). 2015. godine je bio u upravi FK a izbacen je jer je podrzao Bjekovica i zesto se suprostavio cuvarima kluba Vuceli, Vazuri, Nedicu.
2017. na insistiranje Iskrina i ljudi kojima je Partizan u srcu (ne partije) dosao je u klub Partizan.
A najzesce mi je jos kad "beogradjanin" kaze seljak iz Prisionice. Meni to zvuci kao da te boli sto je covek koji nije iz Beograda uspeo vise... Ja lokaciju, mesto rodjenja uopste i ne uzimam u razmatranje kada oformljujem sud o toj osobi, a tek ne kao argument u iskljucivosti kvaliteta neke osobe.

Naka

Post by Naka » Tue Nov 03, 2020. 12:32 pm

A vi ko da ste sa marsa pali... Pa celokupno stanje na Balkanu je takvo. Prosto to se odavno otelo kontroli i vise spasa nema. I niko ne prica o postenju, pogotovo sto se zna kako se za vreme Velje Cacak punio novcem i kako su nastajali uspesni privrednici i biznismeni. I ne pricam o postenju Ostoje, daleko od toga. Pricam o njegovim namerama u klubu. Covek je usao da pomogne i to je istina. Ulozio je svoj novac, kako je dosao do njega mozemo da pretpostavljamo, posto u Srbiji tesko mozes naci postenog milionera. Potrudio se da dovede jos nekoliko sugradjana koji su spasili klub od sudbine tvog kluba, za koji ti FKCZ navijas.

Sto se tice vozila, najverovatnije je "usluga", mada sam ja od nekih inzenjera cuo da sam taj hardver i softver trazi gabaritno i realtivno udobno vozilo za nase terene.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Nov 03, 2020. 12:43 pm

Vidite kako možete lepo da diskutujete, a da se niko ne vređa. Bravo, momci.

To što Duško Vujošević priča afirmativno o Ostoji duži vremenski period, ne treba da znači da je u pravu. Vujošević im je svakako postao neko ko daje intervjue kada god se pojavi neki požar.

Što se mene tiče, on je tu stranački instaliran, a Partizan bi preživeo i bez njega. Verovatno bismo bili svedeni na borbu oko nekog četvrtog mesta, pošto je liga takva kakva je, a to mu dođe na isto.

Neka se on bori za svoju firmu, a iz Partizana neka ide.

Samo mi nije jasno kako bi se to Partizan ugasio da nije došao Ostoja? Sa Ostojom dug samo raste.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Nov 03, 2020. 12:51 pm

Kako bi opstao klub bez predsednika, žute banke i sa milionskim dugovima?
non mollare mai

FKCZ

Post by FKCZ » Tue Nov 03, 2020. 12:55 pm

Glavni problem je što su ljudi u Srbiji kukavice i onda su načelu klubova ljudi kakvi jesu. Da se par legendi od integriteta i socijalne inteligencije okupi i da pozovu navijače i simpatizere u podršku druga bi pesma bila. Ovako imamo stranačke borce u vidu Mrkela, Saše Pavlovića, Saše Ilića, Pantelića itd.
Kada se pogleda ko vodi srpske klubove, dobro je i da postoje. I to ne od sns-a nego i od žutih pa do danas danas.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Nov 03, 2020. 12:55 pm

Irriducibili wrote:
Tue Nov 03, 2020. 12:51 pm
Kako bi opstao klub bez predsednika, žute banke i sa milionskim dugovima?
Gle čuda, dve od tri stavke mogu da se štikliraju i danas. Jedina razlika je što imaš predsednika. Niti ima para, a dugovi još veći.

Sa pet puta jeftinijim timom, bili smo četvrti, sa još jeftinijim timom da je Pera ranije otišao, isto bismo bili na četvrtom mestu.

Koja bi razlika bila da je neko drugi postavljen za predsednika kluba? Partizan bi se ugasio da je imao 700k budžet?

VPJTS

Naka

Post by Naka » Tue Nov 03, 2020. 12:57 pm

Mi smo 2015. godine imali blokadu od mnogih kosarkasa. Sa takvim blokadama nama bi bio onemogucen rad, dovodjenje igraca, registracija istih, kolaps. Takodje, sa nama nije saradjivao nijedan poznati menadzer. Seti se igrackog kadra Partizana kada je Dule oteran iz kluba, dosta ce ti biti stvari jasnije. Tada su predlozi bili da se klub zamrzne, a da se prebaci PIB/M.B. iz nekog drugog kluba i da se krene od nule. Marfin banka vrsila pritisak. Nijedan pravnik nije zeleo da pokrene spor. Prosto, blizio se scenario FMP i to su mnogi zeleli. Sa Ostojom dug je generalno smanjen, a isplaceni su mnogi bivsi kosarkasi koji su potrazivali novac. Opet, ponavljam, ne kazem da je svetac, da je neko ko ne gresi, daleko od toga, ima mnogo propusta, ali ja trenutno bolje resenje ne vidim niti znam nekog ko bi zeleo KK Partizan i njegov vrh.

dacolik

Post by dacolik » Tue Nov 03, 2020. 12:58 pm

FKCZ wrote:
Tue Nov 03, 2020. 12:55 pm
Glavni problem je što su ljudi u Srbiji kukavice i onda su načelu klubova ljudi kakvi jesu. Da se par legendi od integriteta i socijalne inteligencije okupi i da pozovu navijače i simpatizere u podršku druga bi pesma bila. Ovako imamo stranačke borce u vidu Mrkela, Saše Pavlovića, Saše Ilića, Pantelića itd.
Kada se pogleda ko vodi srpske klubove, dobro je i da postoje. I to ne od sns-a nego i od žutih pa do danas danas.
Sasa Pavlovic nikako ne moze u istu recenicu s tim ljudima. On stranacki borac... :wacko:

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Tue Nov 03, 2020. 1:01 pm

dacolik wrote:
Tue Nov 03, 2020. 12:58 pm
FKCZ wrote:
Sasa Pavlovic nikako ne moze u istu recenicu s tim ljudima. On stranacki borac... :wacko:
Saglasan. Saša Pavlović je veliki Grobar, sa kojim se ne moramo slagati, ali nije neko čija je socijalna inteligencija kao trojice nabrojanih.

VPJTS

Naka

Post by Naka » Tue Nov 03, 2020. 1:04 pm

FKCZ wrote:
Prvo koji navijaci? Oni sa severa i juga, sa sipke, oni cije su vodje ozloglaseni narko dileri, kriminalci? Ostali navijaci se ne pitaju nizasta niti smeju niti imaju mogucnosti. A i vecina njih krpi kraj sa krajem.
Takodje, kome se baca posteno zaradjen novac u rupe bez dna? Moze da da neko do 100k max ali i to za ceo zivot. I to moze da se skupi po 5 ljudi u klubu. Mislis da bi i Zvezda i Partizan mogli sa 1milion godisnje. Eno ti primer Cibone, potonula u svakom pogledu. E tako bi i mi mogli.
Kad se pogleda ko vodi drzavu zadnjih 40 godina onda ne cudi ni trenutno stanje u svakom segmentu. Ali to vise niko, ali niko ne moze popraviti.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Tue Nov 03, 2020. 1:13 pm

Tajler Darden wrote:
Gle čuda, dve od tri stavke mogu da se štikliraju i danas. Jedina razlika je što imaš predsednika. Niti ima para, a dugovi još veći.

Sa pet puta jeftinijim timom, bili smo četvrti, sa još jeftinijim timom da je Pera ranije otišao, isto bismo bili na četvrtom mestu.

Koja bi razlika bila da je neko drugi postavljen za predsednika kluba? Partizan bi se ugasio da je imao 700k budžet?
Koje su to stavke prisutne, da li si zaboravio stanje po Pekovicevom odlasku iz kluba?

Mesecima je mesto predsednika bilo upražnjeno, a omča se sve više stezala

Ni aktuelni nije postavljen, ubedjivali su ga (ne iz stranke) da dodje. Za svo ovo vreme nisam čuo predlog čoveka, koji bi bio voljan da bude predsednik KKP u ovoj državi, a koji bi omogucio klubu makar koliko Ostoja. Ako imate još boljeg, super, ja sam prvi za
non mollare mai

Naka

Post by Naka » Tue Nov 03, 2020. 1:25 pm

Danas bi trebao biti obavljen razgovor sa Filipovskim i uzivo. Nadam se da Filipovski nece popustiti i da ce traziti 3 igraca doselekcije.

dacolik

Post by dacolik » Tue Nov 03, 2020. 1:38 pm

Irriducibili wrote:
Tue Nov 03, 2020. 1:13 pm
Tajler Darden wrote:

Koje su to stavke prisutne, da li si zaboravio stanje po Pekovicevom odlasku iz kluba?

Mesecima je mesto predsednika bilo upražnjeno, a omča se sve više stezala

Ni aktuelni nije postavljen, ubedjivali su ga (ne iz stranke) da dodje. Za svo ovo vreme nisam čuo predlog čoveka, koji bi bio voljan da bude predsednik KKP u ovoj državi, a koji bi omogucio klubu makar koliko Ostoja. Ako imate još boljeg, super, ja sam prvi za
Tako ce i biti dok sns I Vucic budu tu.

Locked