KK Partizan 2020/21
Moderator: Moderator
Re: KK Partizan 2020/21
Dobro nije bitno je li 250 ili 300 promasaj je svakako, kriminal je sto je potpisan na 2 god bolje da je 1+1 Uboli smo najgoreg centra od svih rivala i Zvijezda, Mornar,Cedevita i Buducnost su doveli boljeg, treba nam prvi centar ozbiljan a ne ova sprdacina od Mike ili da se Miletic vrati ako se nema para...
Uglavnom ovaj tim se mora malo prilagoditi novom treneru, ono sto smo vidjeli je da ocigledno ni on ne racuna na Angolu i Jankovica sto je na neki nacin i dobro... Nadam se da ce dovesti barem 2 igraca kakva on zeli i time makar malo olaksati sebi vodjenje ovog Partizana
Uglavnom ovaj tim se mora malo prilagoditi novom treneru, ono sto smo vidjeli je da ocigledno ni on ne racuna na Angolu i Jankovica sto je na neki nacin i dobro... Nadam se da ce dovesti barem 2 igraca kakva on zeli i time makar malo olaksati sebi vodjenje ovog Partizana
Veruj mi ne zna se ko je vise omasio sa centrom. Da li mi, Cedevita, Buducnost ili Zvezda.
Buducnost dovela penzosa, dobar napadacki, u odbrani kao da gledas slajdshow, to je ta brzina.
Olimpija ima centra koji je sa tehnikom na vi. Sirovina.
Komsije su tu opet najbolje prosle, ali Teri nije EL nivo, pa cak ni za ozbiljne EC ekipe.
Mi doveli mekusca, sa misicima za reklame.
Buducnost dovela penzosa, dobar napadacki, u odbrani kao da gledas slajdshow, to je ta brzina.
Olimpija ima centra koji je sa tehnikom na vi. Sirovina.
Komsije su tu opet najbolje prosle, ali Teri nije EL nivo, pa cak ni za ozbiljne EC ekipe.
Mi doveli mekusca, sa misicima za reklame.
Kao prvo, ugovor mu nije 250k, kako upuceniji kazu. Za 140k je maltene nemoguce dovesti boljeg.samig wrote: ↑Sun Nov 08, 2020. 8:24 pmKako nije Mika problem, on je doveden kao startni centar, plus ne igra za 200k vec za 250k.stefan wrote: ↑Sun Nov 08, 2020. 8:05 pmMika uopste ne bi bio toliki problem da Mozli u stvari nije u tolikom kanalu. A i za 140, pa i 200k ti ne mozes naci boljeg centra.
Znaci ipak problem treba traziti na drugoj strani, a to je naravno uprava na celu sa Ostojom. Mi na glavnoj poziciji, fakticki jedino gde smo trebali da se pojacamo odvojimo jebenih 140k. I to sa ustedom na mestu trenera nismo ni to u stvari izdvojili.
Sa druge strane razlika u pojacanjima kod cz u odnosu na proslu sezonu ode i na 2 milke... i to za sad.
Itekako moze za te pare da se dovede solidan centar, samo je skauting u nasem klubu vrlo los.
A i koji je to doprinos imao Mekadu prosle godine kao ''prvi'' centar? A opet smo bili prvi u svim takmicenjima. Problem ''Mika'' dolazi do izrazaja jer je Mozli u kanalu.
I naravno prvenstveni krivac je onaj koji je za 140k mislio (ili je ipak znao da ne moze) dovesti centra koji pravi razliku. Da, hoce to tako...
Ja iskreno nisam cuo da Mika ima dvogodisnji ugovor, i to 300k za 2 sezone.
Onda On ispade doveden kao prvi centar a ima slicnu platu kao Mozli i Jankovic.
Skauting je veoma bitan u kosarci, pogotovo ako nemas veliki budzet.
Ali izgleda da je nas Skauting los.
Onda On ispade doveden kao prvi centar a ima slicnu platu kao Mozli i Jankovic.
Skauting je veoma bitan u kosarci, pogotovo ako nemas veliki budzet.
Ali izgleda da je nas Skauting los.
- Irriducibili
U zadnjem prelaznom roku su dovedeni CMM, Dangubic i Mika, te produžen Gordic, to sve govori kako o skautingu, tako i o struci. Njega iz drugih razloga ne mogu da gledam očima, ali samo se od Dangubica dobilo očekivano. Uz neželjeni dodatak da ovoliko šuteva ni u Megi nije uzimao. Da su pogodjeni igrači, ovaj tim bi imao sasvim drugačiju fizionomiju
non mollare mai
-
Hiro Onoda
Nama skauting rade menadzeri u smislu da nam uvaljuju likove koje ne mogu da uvale nikome i to nam ih uvale da nam budu nosioci.
Da je od starta klub dat treneru poput Sasa, ne bi se verovatno doveo glavni problem plej, a ne bi se ni eksperimentisalo sa Mikom. Ali sta je tu je, gledalo se se ustedi, a na kraju doselekcija ce biti skuplja nego prvobitna zamisao.Irriducibili wrote: ↑Sun Nov 08, 2020. 11:41 pmU zadnjem prelaznom roku su dovedeni CMM, Dangubic i Mika, te produžen Gordic, to sve govori kako o skautingu, tako i o struci. Njega iz drugih razloga ne mogu da gledam očima, ali samo se od Dangubica dobilo očekivano. Uz neželjeni dodatak da ovoliko šuteva ni u Megi nije uzimao. Da su pogodjeni igrači, ovaj tim bi imao sasvim drugačiju fizionomiju
I da, Mika je potpisao na godinu plus godinu. Rastuci ugovor. Bila je prica da ima 250k dolara za godinu, ali tacna info je da ce inkasirati malo vise od 300k za te dve sezone.
Pa valjda ce mu dozvoliti barem malu korekciju bar 2 igraca da dovede i time prilagodi svoj sistem ili barem pokusa...Irriducibili wrote: ↑Sun Nov 08, 2020. 11:41 pmU zadnjem prelaznom roku su dovedeni CMM, Dangubic i Mika, te produžen Gordic, to sve govori kako o skautingu, tako i o struci. Njega iz drugih razloga ne mogu da gledam očima, ali samo se od Dangubica dobilo očekivano. Uz neželjeni dodatak da ovoliko šuteva ni u Megi nije uzimao. Da su pogodjeni igrači, ovaj tim bi imao sasvim drugačiju fizionomiju
- Tajler Darden
Filip Petrušev ubacio je od početka ABA lige 130 poena, naši igrači na pozicijama četiri i pet 169.
On jedan, a naših šest.
On jedan, a naših šest.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Da li je moguce mozda dovesti Petruseva sad kad je poznato da nece na draft? Naravno uz ispisnicu Mike.
- Tajler Darden
Nisam upućen baš, ali zaboravi na to. 
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Samo naglas razmisljam... Imao bi i Misko nekih interesa da ga posalje u KKP.
Ja da sam na mestu Petruseva u ovom momentu, ne bi prismrdeo Partizanu. On apsolutno nista ne dobija dolaskom u Partizan.
I ja mislim da ne bi dobio nista eventualnim dolazkom u Partizan,sa obzirom na njegove ciljeve i planove.Mozda bi dobio par ozbiljnijih utakmica,ali sigurno manju minutazu,sto njemu izuzetno ne odgovara.