E, vidiš ovako... Struka ne služi politici, već isključivo narodu i prva je i jedina linija odbrane. Struka bez politike u ovoj zemlji ne može da opstane i ti to znaš. Preko leđa struke ne treba da vode borbu ni vlast, ni opozicija.
U zemlji prepunoj ljudi koji su politički frustrirani, tako se između dve vatre sada nalaze lekari i zdravstveno osoblje, pa se recimo pljuje Kisić Tepavčević ili sada Tiodorović. I to se lako rešava... Ako se ne daj Bože nekome nešto desi, neka ih brane vođe čopora i jedne i druge pošasti.
Čovek je rekao mnogo drugih stvari i u onom izlaganju videlo se koliko mu je stalo da se sve ovo prevaziđe. Pozvao je na jedinstvo, pozvao je opet građane da poslušaju savete struke, da im olakšaju koliko je do njih. Nije bio ni poziv koliko vapaj.
Nakon Dejana Stankovića, Ane Ivanović i Novak Đoković pomaže u borbi protiv ove pošasti.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
ovaj snimak najbolje opisuje koliko i kako se rukovodi tim kzš. on ne razume ljude koji su otišli na odmor a do skora ih dr. Nestorović (o kome sam čuo aposlutno sve najbolje do famozne kzš) šalje u najveće žarište u Evropi, a pre Njujorka i u svetu. ali tad je trebalo jbg predstaviti da je to najobičniji virus koji ni po koju cenu neće odložiti izbore (još se Vučić iživljavao na novinarki n1 kad ga je to pitala)
ne sumnjam da trenutno daju sve od sebe da se spreči, ali svako skidanje odgovornosti sa glavnokomandujućeg i prebacivanje ne nedisciplinovan narod, gastabajtere ili šta je već sledeće zaslužuje kritiku...
psiho ne shvata da mu je trenutno jedna od najbitnijih stvar poverenje u zdravstvene institucije (i u druge institucije naravno, ali trenutno je ovo pripritetno) te da ovakvim rukovodjenjem javnim nastupima struke samo prosipa ono što oni uspeju da korektno odrade....
У Републици Србији је до 15 часова 27. марта 2020. године регистровано укупно 528 потврђених случајева COVID 19.
Од последњег извештаја до 15 часова 27. марта 2020. године тестирани су узорци 259 особa од којих je 71 позитивнo и 188 негативнo на нови корона вирус. Од потврђеног 71 случаја, њих 48 је хоспитализовано.
До 15 часова 27. марта 2020. године, у националној референтној лабораторији Института Торлак тестирано је укупно 1715 особа које су испуњавале критеријуме дефиниције случаја.
Znaš kako, kad čovek zasmejava predsednika, pričajuci o najsmešnijem virusu u istoriji i šaljuci ljude u šoping u Milanu, to ukazuje da struka nije na prvom mestu
Kad se gospodja posipa pepelom, demantujuci samu sebe jer je rekla šta nije smela da kaže, to nije lapsuZ, vec ukazuje da struka nije na prvom mestu
Kad Tiodorovic relativizuje svinjarije kolege i predsednika, to ukazuje da struka nije na prvom mestu
Struka se stavila u službu režima, ne znam sa kojim motivom, mogu samo da pretpostavim. Pravnici cute na kršenje Ustava, lekari lažu ne bi li amnestirali režim, a čitav niz ljudi to opravdava. Upravo imamo ono što i zaslužujemo, mazohizam čitave nacije
У Републици Србији је до 15 часова 28. марта 2020. године регистровано укупно 659 потврђених случајева COVID 19.
Од последњег извештаја до 15 часова тестирани су узорци 371 особе од којих je 131 позитивнo и 240 негативнo на нови корона вирус.
До 15 часова, 28. марта 2020.године, у националној референтној лабораторији Института Торлак тестирано је укупно 2086 особа које су испуњавале критеријуме дефиниције случаја.