NFL
Moderator: Moderator
- Irriducibili
Re: NFL
Kakva ludnica u Viskonsinu
Neshvatljiva odluka domacih da uzmu šut za 3 poena
Tomica gazi i sa novim timom, dočekace starosnu penziju na terenu
Neshvatljiva odluka domacih da uzmu šut za 3 poena
Tomica gazi i sa novim timom, dočekace starosnu penziju na terenu
non mollare mai
- White Mamba
Brate..
Jos ne mogu da se opasuljim da je laflur uzo da sutne
Jos ne mogu da se opasuljim da je laflur uzo da sutne
- Irriducibili
Svi se krste, jedna od najglupljih odluka u istoriji. Pa s druge strane imaš najboljeg qb svih vremena, a ti očekuješ da mu uzmeš loptu u zadnja 2 minuta
Chiefsi se igraju, rutiniranje sa pola gasa. Nadao sam se da Billsi mogu da pruže malo jači otpor
Chiefsi se igraju, rutiniranje sa pola gasa. Nadao sam se da Billsi mogu da pruže malo jači otpor
non mollare mai
Brejdi odlican prvo poluvreme,ali drugo jedno od njegovih gorih koje sam gledao.Bas mi je drago da je prosao.
Ja bukvalno ne mogu da verujem da su uzeli da sutnu Pekersi onaj napad.Ne moze da se kaze ni da je ziheraski potez,potez jednostavno nema logike.
Zamislite situaciju Partizan - CZ,trenutna politicka situacija.Mi imamo onaj napad kao Pekersi i nas trener izabere da uzme sut u onoj situaciji.Pa ne bi ga oprao ni Dunav ni Sava,ko bi nas Grobare upedio da nije tacno da nismo smeli da pobedimo :-)
Ja bukvalno ne mogu da verujem da su uzeli da sutnu Pekersi onaj napad.Ne moze da se kaze ni da je ziheraski potez,potez jednostavno nema logike.
Zamislite situaciju Partizan - CZ,trenutna politicka situacija.Mi imamo onaj napad kao Pekersi i nas trener izabere da uzme sut u onoj situaciji.Pa ne bi ga oprao ni Dunav ni Sava,ko bi nas Grobare upedio da nije tacno da nismo smeli da pobedimo :-)
- Irriducibili
Da se upišem i na temi gde smo uglavnom samo.Mamba i ja, sve 4 utakmice potpuno lude, bilo je fenomenalno
non mollare mai
- Irriducibili
- Irriducibili
Kao što sam nagovestio, sport je takav da prepotencija često bude surovo kažnjena
non mollare mai
- Irriducibili
- Batica ubica
Ja sam mislio da će noga samo da se presavije, kad sam video da kreće i drugi put koleno me je zabolelo. A njemu je već na prvom ponavljanju krenulo koleno da kleca.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
- Irriducibili
- Batica ubica