ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Ipak iznenadjenje za mene znajuci kako su radili prethodnih godina, doduse hoce da se priblize navijacima u Ljubljani posle ove poslovno-tehnicke saradnje pa bi prodaja najboljeg domaceg u timu bila korak nazad vrlo verovatno.
- Гроф Тинторето
Ja sam mislio da si ti to onako ubacio, ali izgleda ti i dalje smatras da je bila cigla.Naka wrote: ↑Wed Jan 15, 2020. 12:13 pmUtvrdio onaj koji je i organizovao taj mec, koji je u startu vise liceo na giljotinu i reviju prostakluka nego na sportsku utakmicu... I dobro kazes, kada neko izadje 100 puta na Pink, Happy i Studio B i iznese jednu te istu pricu, ona postane istina...Гроф Тинторето wrote: ↑Tue Jan 14, 2020. 11:42 pmZar za navodnu ciglu nije utvrdjeno da su kokice u pitanju bile?
Da ne nastavljamo onda
Rece mi covek koga su ubedili da je FMP Zvezda...
Sta god da je bilo, a bezazleno nije, ono je najveca sramota klubske kosarke na ovim prostorima. Ravno sa onom mokracom i kradjom pehara...
Sta god da je bilo, a bezazleno nije, ono je najveca sramota klubske kosarke na ovim prostorima. Ravno sa onom mokracom i kradjom pehara...
- Гроф Тинторето
Dodjosmo od cigla 100% do sta god da je bilo.
Slobodno priznaj da nisi bio u pravu kada si pokusao da poturis ciglu kao 100 puta ponovljenu laz, niko ti nece rec reci.
Kao sto i ja slobodno mogu da kazem da mogu da navijam i za Fmp i za Zvezdu i niko mi nista ne moze osim da mi pljune pod prozor.
Slobodno priznaj da nisi bio u pravu kada si pokusao da poturis ciglu kao 100 puta ponovljenu laz, niko ti nece rec reci.
Kao sto i ja slobodno mogu da kazem da mogu da navijam i za Fmp i za Zvezdu i niko mi nista ne moze osim da mi pljune pod prozor.
Ovo boldovano se u nasem jeziku zove pleonazam... Bespotrebno pises dva puta FMP.Гроф Тинторето wrote: ↑Thu Jan 16, 2020. 5:48 pmKao sto i ja slobodno mogu da kazem da mogu da navijam i za Fmp i za Zvezdu i niko mi nista ne moze osim da mi pljune pod prozor.
A sto se tice cigle, pa jedno 50 medija je to napisalo. Sutra neki probali da opovrgnu. Mada ima jedna zalosnija stvar, a to je da taj koji to baca i gadja sportistu drugog tima nije odgovarao niti se ikad pomenuo u takvoj konotaciji...
- Гроф Тинторето
Ok, mogu da navijam za oba FMP-a. Meni nije frka da to kazem.
"Ciglu" necu vise da komentarisem, posto ce laz stvarno na kraju postati istina. A to ne zelimo, nadam se.
"Ciglu" necu vise da komentarisem, posto ce laz stvarno na kraju postati istina. A to ne zelimo, nadam se.
grofe otkud ova izjava za zamorcice ? 
Kako ce najperspektivniji trener Aba lige da popije otkaz zbog ove izjave
- Tajler Darden
Šta je izjavio?
Svi pričaju o tome, al nigde nisam našao izjavu.
Neverovatno šta je Zadar ispustio... Ovo ih može koštati. Ozbiljan fejl trenera.
Neverovatno šta je Zadar ispustio... Ovo ih može koštati. Ozbiljan fejl trenera.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Evo ti kod TegijaTajler Darden wrote: ↑Sun Jan 19, 2020. 7:07 pmŠta je izjavio?
- Гроф Тинторето