ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Za sta nam je trebao Von, da igra basket sa Tegijem i Pejnersom ili za trening?
„Partizan je dobar, toliko dobar da ne moramo mrzeti druge.“ – Duško Radović
- Irriducibili
Vaughn je EL nivo..
Angola nisam siguran ni da je EC nivo...
Angola nisam siguran ni da je EC nivo...
Ne mozes dovoditi igrace za narednu sezonu u februaru, kada ne znas ni koje takmicenje ces igrati, ni ko ostaje od trenutnog sastava ni da li ce biti isti trener naredne sezone.
Kakve veze imaju Von i Angola? Angola je tu jer ima pravo igranja u Aba, Von moze da igra trenutno samo basket ispred zgrade u nasem dresu.
Kakve veze imaju Von i Angola? Angola je tu jer ima pravo igranja u Aba, Von moze da igra trenutno samo basket ispred zgrade u nasem dresu.
- Tajler Darden
Koliko znam nijedno.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
- Irriducibili
Mogli smo ga dovesti u prelaznom roku, mogli smo dogovoriti saradnju za narednu sezonu, nije to ništa neuobičajeno, ali ništa od toga nismo uradili. Očigledno nije po ukusu struke, a videcemo ko je dobro procenio
non mollare mai
Tokom prelaznog roka nam nije bio potreban igrac na njegovoj poziciji, a ludost je dovoditi igraca za sledecu sezonu u ovom trenutku.
-
Hiro Onoda
Mi smo ovoga Angolu doveli za sledecu sezonu a ne za ovu.
Potpisao je ugovor do kraja sezone.
Doveli tipa za 3 kola ABA lige i PO...placas obestecenje za igraca koji nece odigrati ni 10 utakmica a vidimo kako je tezak period adaptacije po Mekaduu,decko ispada u odbrani za sve pare zato ga i hladi Andrea...Samo da fuzija nije krajnji cilj...
Plus ABA liga ne donosi nista,takmicenje u rangu KLS-a...Da ima pravo nastupa u EC razumeo bih potez...bez obzira sto mislim da je igrac kita banana
Plus ABA liga ne donosi nista,takmicenje u rangu KLS-a...Da ima pravo nastupa u EC razumeo bih potez...bez obzira sto mislim da je igrac kita banana
Bukvalno sam za svaki potez do sada mogao da nađem bar zrno razumevanja.
Za angolu, bogami, ne...
Za angolu, bogami, ne...
-
Hiro Onoda
- Irriducibili
Ko uopšte očekuje od tebe da razumeš da nemamo dovoljno spoljnih igrača i da bi nas neka naredna povreda potpuno onesposobila? Donacija neprijateljskoj Albaniji je i iz tvog dzepa placena, dovodjwnje Angole nije. Svi klubovi dovode igrače, a samo pojedini navijači Partizana kukaju zbog toga
non mollare mai
Evo ga opet...
Nemam bas nista protiv dovodjenja igraca, potreban nam je kao hleb nasusni, samo mislim da angola nije taj.
Nemam bas nista protiv dovodjenja igraca, potreban nam je kao hleb nasusni, samo mislim da angola nije taj.