KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Locked
Naka

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Naka » Thu Dec 09, 2021. 3:15 pm

Iskreno idalje puno srljanja, lose organizacije. Mec smo dobili zahvaljunuci potezu Zeljka i ubacivanju Koprivice, koji je na isprebijanog Halilovica dosao kao nokaut. Izdominiravsi u skoku, dobili smo utakmicu.

Mur bespotreban. Onu njegovu rolu mogu komotno sa podele na Glasa i Trifunovica (nista izgubiti necemo).

Ono sto mene jos uvek nervira, defanzivna igra Smajlija. Da li zbog sporih nogu, losije peecepcije, cesto na iskakanju protivnicima daje visak sudarajuci se sa nasim bekom ili preuzimanje u kome obavezno primimo kos. Meni je to pokazatelj, da on ne zna da igra centra i da se na tom segmentu mora dosta raditi.

Zagorac sinoc kriminalan. Neupotebljiv. Dangubic vrlo bitan sraf u ekipi.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Thu Dec 09, 2021. 3:41 pm

Smajli je bolje branio pik iskakanjem nego preuzimanjem, verovatno je zato i došlo do promene odbrane pika.
Panter konačno posle dosta utakmica. I dalje mu treba plejmejker pored njega da ga rastereti.
Slažem se sa Nakom oko Dangubića, odlična odbrana sinoć i sasvim solidna uloga u napadu. Nadam se da će u nekom narednom periodu da se iskristališe situacija na poziciji 3 i da će bar jedan igrač dobiti nogu u dupe, jer Zagorac, Trifunović i Kuruc ne mogu da raspodele minutažu.
Mur mi deluje kao Angola kod Šćepanovića, Željko kao da ga je nasledio a ne kao da ga je doveo.
Koprivica je stvarno jako brzo napredovao, mimo svih očekivanja. Mislim da ni on sam i ljudi u stručnom štabu nisu očekivali ovako brz napredak.
Solidna utakmica Madara u odnosu na to kako je prethodne igrao.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Vasilij Zajcev

Post by Vasilij Zajcev » Thu Dec 09, 2021. 5:08 pm

odgledah mec tek danas na odlozeno i uspesno izbegavajuci vesti sta je bilo. yep, definitivno najbolji ove sezone, pogotovu drugo poluvreme, tj. poslednja cetvrtina. daj bobe da je pocetak uzlaznog trenda..

videh i neki zonski full court press, to nam je novo. posle koga ulazimo u match up, dosta ih je to pojebalo

ostaje da udjemo u kontinuitet ovakve igre..

sta je Kurucova povreda, zna li neko? ja se sve nadam da on u ovakvom sistemu moze da eksplodira

Irriducibili

Post by Irriducibili » Fri Dec 10, 2021. 11:19 pm

Vasilij Zajcev wrote:
Thu Dec 09, 2021. 5:08 pm
ostaje da udjemo u kontinuitet ovakve igre..
To ce biti ključni problem. Naš sinocni rival je dobra ekipa, fenomenalno je iskautirana, bačen akcenat da se uguši Cummings, ali su bili nekompletni, igrali su praktično sa samo jednim i to ne baš klasičnim centrom. I dalje se nadam da se i mi smatramo nekompletiranim timom, inače nece valjati

Večeras su dodatno pomerene granice, dečkic 2006. je ušao u EL utakmici za PAO i postigao koš lepim zakucavanjem. Još jedan pokušaj razbijanja iluzija onima kojima se konstantno prividjaju "klinci" u KKP
non mollare mai

Houdini

Post by Houdini » Sat Dec 11, 2021. 8:00 am

Samo 1 koš? Sramota, odmah PAO da dovede iskusnog stranca, koji bi sigurno lepše zakucao ako ništa :D

Na stranu što ne vidim kakve veze ima momak iz PAO sa KKP..

Off topic, pogledao sam nažalost samo poslednju četvrtinu i lepo je to izgledalo.. Veliki broj asistencija vrlo pozitivna stvar.. Balša baš dobro odigrao ovo što sam gledao.

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Dec 11, 2021. 5:18 pm

Dečko ima 15 godina, ne znam o kom strancu pričaš, njih je vec prepun tim na pozicijama košarkaša, a ne perspektivnog deteta. Koga, btw, uzgajaju za sebe, a ne da bi ga prodali drugom i bili presrecni zbog toga. To je izvitopereni način razmišljanja pojedinih navijača KKP, a ti si savršen uzorak takvih

Iz tog razloga si u pravu da taj klinac nema veze sa KKP, ni sa trgovcima sa stočne pijace, koji su igrom slučaja i navijači Partizana. Zato ima veze sa tim što pomenuta kategorija, šest godina starije mladice naziva "klincima", kojima je potrebno neidentifikovano vreme da im valjda poraste brada i da se razviju. Uzgred, Haaland i Vlahovic su godište tih "klinaca", čeka li njih neko da se razviju, ili su vec sada najtraženiji na svetu? Jokubaitis takodje ali on je vec smešten

O utakmicama KKP cemo kad ih budeš gledao u celosti
non mollare mai

Naka

Post by Naka » Sat Dec 11, 2021. 8:58 pm

Poraz koji pokazuje da ova ekipa ne napreduje jos uvek vec samo oscilira i zavisi od Pantera.

Mur???????? Za koje on novce igra i sta uopste on igra?
Zagorac iz utakmice u utakmicu sve vise pogubljen. Niti zna sta igra u napadu, niti ima kakve koristi u odbrani.
Samjilagic ne sme da preuzima, NE SME.

samig

Post by samig » Sat Dec 11, 2021. 9:02 pm

Ocajna nasa utakmica bas ocajna kao i sami odnos prema igri.

Mozes da izgubis ali na ovaj nacin kuci da izgubis ne smes.

Smajlagic mislima jos uvek u Americi gde ga boli ona stvar da igra i rotira u odbrani.

Sreca pa ne moze da se nadje slican domaci ili bolji igrac od Zagorca koji igra za sicu od 200k+.

Kelsier

Post by Kelsier » Sat Dec 11, 2021. 9:19 pm

Većina igrača imala je loš dan, pa sa njima i Rade. Ali, šta je razlika između Radeta i ostalih igrača? Da, on je kapiten.
Možeš igrati loše, da te ne ide, promašivati, ali ne možeš ne biti kapiten. Ko treba da razdrma ekipu, ko treba da podvikne, da bude primjer ako ne on?
Ne možeš se kriti i biti beskrvan jbmu miša.

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sat Dec 11, 2021. 9:28 pm

96 primljenih poena kući, nešto što ne sme apsolutno nikad da se desi, nezavisno od protivnika. Previše poena su nam ubacili na nepostavljenu odbranu. Odbrana na Pulenu loša, imao je dosta otvorenih pogleda. Upravo zbog ovakvih situacija ja kažem da nam trebaju još 2 centra od toga 1 andersajz koji može da preuzme, dolaziće slični protivnici kroz sezonu a mi nećemo imati kako da odgovorimo. Koprivica ne može da preuzme iz pika, može da iskoči i da brani u dropu, Smajli koji i nije centar može samo da iskoči ali igrač kao Pulen se ne brani ni na jedan od ta dva načina.
Izgubili smo utakmicu gde smo šutirali odličnih 44% za 3...
Madarova verovatno najbolja utakmica otkako je kod nas, mada je i on brljao u napadu.
Apropo ovoga što je Kelsier napisao, Zagorac se opasno šiba sa Marinkovićem za titulu za najgoreg kapitena Partizana u novijoj istoriji.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

dacolik

Post by dacolik » Sat Dec 11, 2021. 10:17 pm

Popunjeni smo na svim pozicijama.

Hiro Onoda

Post by Hiro Onoda » Sun Dec 12, 2021. 1:05 am

Posle najboljeg meca ove odigrali smo ubedljivo najgluplji.

Houdini

Post by Houdini » Sun Dec 12, 2021. 11:07 am

@Irri
Bez trunke ironije, ja sam potpuno saglasan sa tobom.. Tim bi trebalo da se sastoji od baze domaćih igrača raznih uloga, kvalitetnih stranaca koji su tu godinama, i onda talentovana deca koja se spremaju za razne uloge i koja nisu tu na prodaju..

E sad da poluironišem.. Taj PAO ima oko 15ak milliona budžeta i A licencu.. Znači stabilnost je tu.. A to ne treba da obezbedi teren, već predsednik.. Ako ne može da obezbedi taj minimum neka lepo da ostavku.. Kaže numem i kao pravi Grobar ja ću da se povučem i posvetim stranci..

Poluironija mode off

A do tada jedini način da imamo tim koji je iznad budžeta je da preležimo dečje bolesti i kad nismo konkurenti 8 godina, ne vidim razlog da se stavlja all in ove sezone, kad imaš i u ABA i EL znatno kvalitetnije timove od nas..

A ako Ostoja može da reši kontinuirano jak budžet, onda je ok dovesti još 3 igrača, stranca na ugovore od 2+ godina, ja sam prvi za.. Ali pošto je jedina dobra stvar u njegovom mandatu ta što se javio na telefon kad je Željko zvao, nisam optimista..

Što se meča tiče, pogledao sam prvo poluvreme, monstrum u kući mi nije dao više, ali raduje Madar.. Odbrana nije bila na nivou, ali Cedevita je jednostavno divlja, ali napadački potenta ekipa, koju kad krene šut teško je igrati sa njima.. U serijama na više dobijenih se to rutinira, ali na jedan meč sve je moguće..

Još smo mi daleko od cilja, biće mnogo uspona i padova..

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Dec 12, 2021. 6:07 pm

PAO da je imao 15 miliona budzet, Želimir bi do danas bio gradjanin Atine. Generalno mi je potpuno nejasno to tvoje konstantno potenciranje problematičnog budzeta, kao da ti se Ostoja lično poverava. Po mom sudu, Želimir svakako ne bi preuzeo klub koji nema ozbiljna i obezebedjena sredstva

Pošto opet nisi odgledao utakmicu (ovaj put vidim opravdano), samo cu ti pojasniti da Cedevita sinoc nije bila divlja ekipa, naprotiv imali smo demonstraciju kako kvalitetan plej menja sve. Yogi je s lakocom probijao Aleksuuuuu i ostale iz prve linije, pravio višak i otvorene šuteve za tri poena, koje je Pullen naravno rutinirao. Toliko o njima, mi cemo naravno nastaviti revolucionarnu košarku bez plejmejkera
non mollare mai

boki111

Post by boki111 » Sun Dec 12, 2021. 8:13 pm

Ne bih rekao bas da su probijali Aleksu i bekove.
Pre ce biti da su probijali visoke.

Locked