KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
- Tajler Darden
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Koliko je ovo sramotno saopštenje. Sam sebe je Šojić iz Prislonice prevazišao.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Jedini cilj treba da bude privatizacija kluba, nikad mi titula El i ove jadne Abe nećemo videti dok nam naređuje navijač protivničkog kluba...
Jedina ispravna prica,ne samo zbog toga vec generalno...
Nije normalno da drzava kao Srbija,sa toliko problema,ovoliko ulaze u sport....Neki milijarder koji voli kosarku ako ce da ulaze neka ulaze...
- Irriducibili
Ima svega, država (to sam ja), crkva (imam i svog patrijarha), ali izgleda i astronomske ponude
Videcemo epilog
Videcemo epilog
non mollare mai
Vidim ja da ce na kraju princ od monaka/djordjo armani/narkopulos biti vecinski krivci
Tajler, bice bolje
Tajler, bice bolje
- White Mamba
Epilog je ne u kkp ostalo je nebitnoIrriducibili wrote: ↑Sat Jul 22, 2023. 4:39 pmIma svega, država (to sam ja), crkva (imam i svog patrijarha), ali izgleda i astronomske ponude
Videcemo epilog
Sez, kokainopulos vrv
Zanimljiv story Zorana Savića na instagramu
- pfkdijabeticari
Челе дај сад реци за оног пг, да не бијем главу више
Ako budem kročio u Arenu, kročiću samo da bih vređao malog Aleka.
Eric Bledsoepfkdijabeticari wrote: ↑Sat Jul 22, 2023. 6:13 pmЧеле дај сад реци за оног пг, да не бијем главу више
Razmisljajuci o tome kako nadoknaditi odlazak Dantea pao mi je Bledsoe na pamet kao neko ko ima slicne karakteristike.
U trenutku dolaska u KKP vazili bi za kamenjara koji moze da pogodi,osnovna snaga tranzicija,jak prvi korak,dobri na prodorima.
Neke razlike su sto je Dante bolji atletski a Bledsoe jaci fizicki...Ozbiljna razlika u cm u korist Dantea,Bledsoe daleko bolji defanzivac..
Glavna slicnost je svakako tu...ali verovatno je masno placen Bledsoe u Kini tako da je ta prica plod moje maste...
Vezano za slucaj Mirotic,s jedne strane predugo smo cekali dok je trziste sve siromasnije i siromasnije a sa druge strane mozda i sreca u nesreci sto nismo potpisali nekog ko bez Mirotica ne bi imao toliko smisla,moglo se desiti da potpisemo nekog slabijeg kvaliteta ocekivajuci napredak kroz sezonu,mogli smo vrlo lako biti jos u vecim govnima..
Mozda bih razmislio o Mikiju kao nekom ko moze da pokrije i 4 i 5,ima range sto znaci da moze i unutra a i spolja...+ C preko bare sto je uvek macka u dzaku pa ako se fula da imamo polivalentne igrace koji mogu da zakrpe vise pozicija...
I posto ko god da dodje posle nesupele akcije sa MIroticem nece biti to to...zato bih u ovim okolnostima isao po najludjeg tipa u EL,Mike Jamesa,samo ta glava moze da okrene sve ovo ako se pretvori u rasnog ploditelja uz Zoca
I uz njega jos jednog jakog igraca spolja jer smo na 4 i 5 poduvali karu,trziste je prejadno,ostaje da se bunari sa evroneiskusnim sto je uvek mac sa 2 ostrice,dovodio je Zoc u Fener visoke sa brutalnom reputacijom pa su nestajali u EL...
Takodje verujem da i Smajli moze u toku sezone preuzeti ulogu prvog C ako se okliznemo na trzistu...
- Irriducibili
James je igrač pod ugovorom, tako da su sve ovo spekulacije, ali moram reci da istovetno razmišljam, sa svom kockom koju nosi, vrv jedini igrač u Evropi koji bi mogao kompenzovati Miroticevu svinjariju
Verujem da bi on utekao odande udarajuci se nogama u dupe, kao i da bi trener to jedva dočekao, e sad ostaje pitanje, da li je gazda kupovinom nove igračke, sklon da se odrekne stare
Mnogo smo vremena izgubili imajuci u planu jednu koncepciju tima, sada sve moramo da menjamo u hodu. Baš težak zadatak na praznom tržištu. Sve i da uspemo da ubedimo neke NBA igrače, proci ce dobar deo sezone dok bi se oni privikli na Evropu. Ne može ni njih biti previše
Sve u svemu, izuzetno težak zadatak, ali moramo verovati Žocu
non mollare mai
- Batica ubica
Šteta jer bi Mirotić bio ozbiljan potpis, ozbiljnu napadačku silu bi imali i još jednog čoveka unutra koji može da raširi i pogodi.
Ako ništa, novci koje bi dali Mirotiću možemo da iskoristimo za pleja i za centra, a da se zakrpimo nekom rezervnom četvorkom da Ledej ne pegla po 35' svaku.
Što se tiče razloga, meni miriše najviše na veću ponudu negde. Da je neko uleteo sa većom lovom i da smo mi ispušili. Uostalom videćemo po tome gde će da ode.
Ako ništa, novci koje bi dali Mirotiću možemo da iskoristimo za pleja i za centra, a da se zakrpimo nekom rezervnom četvorkom da Ledej ne pegla po 35' svaku.
Što se tiče razloga, meni miriše najviše na veću ponudu negde. Da je neko uleteo sa većom lovom i da smo mi ispušili. Uostalom videćemo po tome gde će da ode.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Frank Kaminsky
Dobra napadačka opcija, pick and pop sa njim stalno, dobar i u reketu ofanzivno. Njegove defanzivne sposobnosti su nešto slabije ali vredi rizikovati.
Plus ima srpske korene, pasoš u najavi
Dobra napadačka opcija, pick and pop sa njim stalno, dobar i u reketu ofanzivno. Njegove defanzivne sposobnosti su nešto slabije ali vredi rizikovati.
Plus ima srpske korene, pasoš u najavi
- Batica ubica
Kako javlja Maksbet, potpis Kalatesa je samo pitanje vremena.
https://www.maxbetsport.rs/partizanu-je ... ka-451538/
https://www.maxbetsport.rs/partizanu-je ... ka-451538/
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Izgleda da smo dali rec celafutu po prethodnim koncepcijskim uslovima a veliki klub svoju rec postuje.
Pare od Mirotica preusmeriti na nekog suvog trpaca, podrzavam kolege iznad i prizivam Jamesa ludu grobarsku lobanju
Kalates onda ima smisla, znate moj stav o igracima bez suta i njemu licno ali ne mozemo da se pravimo ludi i ponasamo se kao da dolazi Bane Ratkovica, ako nam je on zamena za Exuma, onda motaj kablove
Kalates, ludi Mike, Kaminsky i Noah Vonleh i legitimno napadamo top 4 i prednost domaceg terena, ispod ovog kvaliteta sve mozemo da obesimo macku o rep jer nismo napravili pomak nikakav u odnosu na kvartet trio intermezzo by Dule Pacov
Exum, stene, Apolon, Lesor.
Pare od Mirotica preusmeriti na nekog suvog trpaca, podrzavam kolege iznad i prizivam Jamesa ludu grobarsku lobanju
Kalates, ludi Mike, Kaminsky i Noah Vonleh i legitimno napadamo top 4 i prednost domaceg terena, ispod ovog kvaliteta sve mozemo da obesimo macku o rep jer nismo napravili pomak nikakav u odnosu na kvartet trio intermezzo by Dule Pacov