KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Tajler Darden

Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...

Post by Tajler Darden » Sat Jul 22, 2023. 4:07 pm

Koliko je ovo sramotno saopštenje. Sam sebe je Šojić iz Prislonice prevazišao.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

Milorad

Post by Milorad » Sat Jul 22, 2023. 4:18 pm

Jedini cilj treba da bude privatizacija kluba, nikad mi titula El i ove jadne Abe nećemo videti dok nam naređuje navijač protivničkog kluba...

Čekićar

Post by Čekićar » Sat Jul 22, 2023. 4:21 pm

Milorad wrote:
Sat Jul 22, 2023. 4:18 pm
Jedini cilj treba da bude privatizacija kluba, nikad mi titula El i ove jadne Abe nećemo videti dok nam naređuje navijač protivničkog kluba...
Jedina ispravna prica,ne samo zbog toga vec generalno...

Nije normalno da drzava kao Srbija,sa toliko problema,ovoliko ulaze u sport....Neki milijarder koji voli kosarku ako ce da ulaze neka ulaze...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sat Jul 22, 2023. 4:39 pm

Ima svega, država (to sam ja), crkva (imam i svog patrijarha), ali izgleda i astronomske ponude

Videcemo epilog
non mollare mai

Sezione

Post by Sezione » Sat Jul 22, 2023. 4:44 pm

Vidim ja da ce na kraju princ od monaka/djordjo armani/narkopulos biti vecinski krivci

Tajler, bice bolje

White Mamba

Post by White Mamba » Sat Jul 22, 2023. 4:50 pm

Irriducibili wrote:
Sat Jul 22, 2023. 4:39 pm
Ima svega, država (to sam ja), crkva (imam i svog patrijarha), ali izgleda i astronomske ponude

Videcemo epilog
Epilog je ne u kkp ostalo je nebitno

Sez, kokainopulos vrv

Milorad

Post by Milorad » Sat Jul 22, 2023. 5:02 pm

Zanimljiv story Zorana Savića na instagramu

pfkdijabeticari

Post by pfkdijabeticari » Sat Jul 22, 2023. 6:13 pm

Челе дај сад реци за оног пг, да не бијем главу више

bata mare

Post by bata mare » Sun Jul 23, 2023. 1:23 am

Ako budem kročio u Arenu, kročiću samo da bih vređao malog Aleka.

Čekićar

Post by Čekićar » Sun Jul 23, 2023. 10:12 am

pfkdijabeticari wrote:
Sat Jul 22, 2023. 6:13 pm
Челе дај сад реци за оног пг, да не бијем главу више
Eric Bledsoe

Razmisljajuci o tome kako nadoknaditi odlazak Dantea pao mi je Bledsoe na pamet kao neko ko ima slicne karakteristike.
U trenutku dolaska u KKP vazili bi za kamenjara koji moze da pogodi,osnovna snaga tranzicija,jak prvi korak,dobri na prodorima.
Neke razlike su sto je Dante bolji atletski a Bledsoe jaci fizicki...Ozbiljna razlika u cm u korist Dantea,Bledsoe daleko bolji defanzivac..
Glavna slicnost je svakako tu...ali verovatno je masno placen Bledsoe u Kini tako da je ta prica plod moje maste...

Vezano za slucaj Mirotic,s jedne strane predugo smo cekali dok je trziste sve siromasnije i siromasnije a sa druge strane mozda i sreca u nesreci sto nismo potpisali nekog ko bez Mirotica ne bi imao toliko smisla,moglo se desiti da potpisemo nekog slabijeg kvaliteta ocekivajuci napredak kroz sezonu,mogli smo vrlo lako biti jos u vecim govnima..

Mozda bih razmislio o Mikiju kao nekom ko moze da pokrije i 4 i 5,ima range sto znaci da moze i unutra a i spolja...+ C preko bare sto je uvek macka u dzaku pa ako se fula da imamo polivalentne igrace koji mogu da zakrpe vise pozicija...

I posto ko god da dodje posle nesupele akcije sa MIroticem nece biti to to...zato bih u ovim okolnostima isao po najludjeg tipa u EL,Mike Jamesa,samo ta glava moze da okrene sve ovo ako se pretvori u rasnog ploditelja uz Zoca :D
I uz njega jos jednog jakog igraca spolja jer smo na 4 i 5 poduvali karu,trziste je prejadno,ostaje da se bunari sa evroneiskusnim sto je uvek mac sa 2 ostrice,dovodio je Zoc u Fener visoke sa brutalnom reputacijom pa su nestajali u EL...
Takodje verujem da i Smajli moze u toku sezone preuzeti ulogu prvog C ako se okliznemo na trzistu...

Irriducibili

Post by Irriducibili » Sun Jul 23, 2023. 2:58 pm

Čekićar wrote:
Sun Jul 23, 2023. 10:12 am
I posto ko god da dodje posle nesupele akcije sa MIroticem nece biti to to...zato bih u ovim okolnostima isao po najludjeg tipa u EL,Mike Jamesa,samo ta glava moze da okrene sve ovo ako se pretvori u rasnog ploditelja uz Zoca :D
James je igrač pod ugovorom, tako da su sve ovo spekulacije, ali moram reci da istovetno razmišljam, sa svom kockom koju nosi, vrv jedini igrač u Evropi koji bi mogao kompenzovati Miroticevu svinjariju

Verujem da bi on utekao odande udarajuci se nogama u dupe, kao i da bi trener to jedva dočekao, e sad ostaje pitanje, da li je gazda kupovinom nove igračke, sklon da se odrekne stare

Mnogo smo vremena izgubili imajuci u planu jednu koncepciju tima, sada sve moramo da menjamo u hodu. Baš težak zadatak na praznom tržištu. Sve i da uspemo da ubedimo neke NBA igrače, proci ce dobar deo sezone dok bi se oni privikli na Evropu. Ne može ni njih biti previše

Sve u svemu, izuzetno težak zadatak, ali moramo verovati Žocu
non mollare mai

Batica ubica

Post by Batica ubica » Sun Jul 23, 2023. 3:57 pm

Šteta jer bi Mirotić bio ozbiljan potpis, ozbiljnu napadačku silu bi imali i još jednog čoveka unutra koji može da raširi i pogodi.
Ako ništa, novci koje bi dali Mirotiću možemo da iskoristimo za pleja i za centra, a da se zakrpimo nekom rezervnom četvorkom da Ledej ne pegla po 35' svaku.

Što se tiče razloga, meni miriše najviše na veću ponudu negde. Da je neko uleteo sa većom lovom i da smo mi ispušili. Uostalom videćemo po tome gde će da ode.
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Milorad

Post by Milorad » Sun Jul 23, 2023. 4:37 pm

Frank Kaminsky
Dobra napadačka opcija, pick and pop sa njim stalno, dobar i u reketu ofanzivno. Njegove defanzivne sposobnosti su nešto slabije ali vredi rizikovati.
Plus ima srpske korene, pasoš u najavi😂

Batica ubica

Post by Batica ubica » Mon Jul 24, 2023. 10:04 am

Kako javlja Maksbet, potpis Kalatesa je samo pitanje vremena.

https://www.maxbetsport.rs/partizanu-je ... ka-451538/
Nisam čiko, nisam čiko ja!

Tommen
Site Admin

Post by Tommen » Mon Jul 24, 2023. 11:18 am

Izgleda da smo dali rec celafutu po prethodnim koncepcijskim uslovima a veliki klub svoju rec postuje.

Pare od Mirotica preusmeriti na nekog suvog trpaca, podrzavam kolege iznad i prizivam Jamesa ludu grobarsku lobanju :D Kalates onda ima smisla, znate moj stav o igracima bez suta i njemu licno ali ne mozemo da se pravimo ludi i ponasamo se kao da dolazi Bane Ratkovica, ako nam je on zamena za Exuma, onda motaj kablove :D

Kalates, ludi Mike, Kaminsky i Noah Vonleh i legitimno napadamo top 4 i prednost domaceg terena, ispod ovog kvaliteta sve mozemo da obesimo macku o rep jer nismo napravili pomak nikakav u odnosu na kvartet trio intermezzo by Dule Pacov :D Exum, stene, Apolon, Lesor.

Locked