KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Moderator: Moderator
-
Re: KK Partizan 2021/22 - Sve za ljubav, sve za Partizan...
Pored Zorana Savića, da li još neko radi skauting u klubu?
Ako je istina ono što sam čuo, ovo je jedan od glavnih problema. Kažu da će se stručni štab, sljedeće sezone, mnogo više baviti skautingom jer ono što su dobijali do sada nije bilo to što su željeli.Max Liberman wrote: ↑Fri Feb 09, 2024. 3:26 amPored Zorana Savića, da li još neko radi skauting u klubu?
Mada, prilično mi je nevjerovatno da to nisu radili i do sada.
- Batica ubica
Nije mi jasno koji je to rezon da na +2 i 25 sekundi do kraja još sa Kaminskim na terenu braniš poslednji napad umesto da praviš faul i da u najgorem slučaju igraš produžetke na svom terenu, a videli smo protiv Panatinaikosa i Monaka kako to izgleda. Pogotovo što je Kaminski bio na terenu, za 25 sekundi bi i KLS ekipa skontala da je on u igri i tražila bi mismeč bek vs Kaminski. I umesto 20 sekundi za poslednji napad imali smo 1.1 sekundu i to na -1.
Dalje, zašto Kaminski nije bio na terenu za poslednji napad? Šutirao je 4/6 za 3, u jednom trenutku je pogodio 4 trojke zaredom. Kao takav morao je da bude tu pa bar kao pretnja, pogotovo jer ima 213 cm i maltene ga je nemoguće izblokirati. Ako ništa izveli smo dobro bočni aut, po prvi put ove sezone u klaču.
Sa 2 pobede protiv Virtusa i Bajerna smo mogli da se pobijemo i za top 6, sad će biti baba za dedu deda za repu da uđemo i u top 10. Jedina pozitivna stvar je što su Valensija i Makabi samo na pobedu daleko. Olimpijakos koji je 7. je 3 pobede daleko a 7. pozicija garantuje domaći teren u potencijalna oba meča plej-ina. I osma pozicija je dobra jer potencijalno garantuje domaći teren u borbi za 8. mesto. Osmu poziciju drži Baskonija sa 2 pobede više od nas.
Edit: Tek sam vidim da je Želimir tražio da se napravi faul... Šta reći onda, poraz ide na igrače isključivo. Ako trener traži da se napravi faul a igrači ga ne naprave... Takođe spomenuo je situaciju iz predzadnjeg napada, Kaminski u mismeču protiv Edvardsa a PJ uvaljuje kosku Panteru... Tu je morao da se traži mismeč.
Dalje, zašto Kaminski nije bio na terenu za poslednji napad? Šutirao je 4/6 za 3, u jednom trenutku je pogodio 4 trojke zaredom. Kao takav morao je da bude tu pa bar kao pretnja, pogotovo jer ima 213 cm i maltene ga je nemoguće izblokirati. Ako ništa izveli smo dobro bočni aut, po prvi put ove sezone u klaču.
Sa 2 pobede protiv Virtusa i Bajerna smo mogli da se pobijemo i za top 6, sad će biti baba za dedu deda za repu da uđemo i u top 10. Jedina pozitivna stvar je što su Valensija i Makabi samo na pobedu daleko. Olimpijakos koji je 7. je 3 pobede daleko a 7. pozicija garantuje domaći teren u potencijalna oba meča plej-ina. I osma pozicija je dobra jer potencijalno garantuje domaći teren u borbi za 8. mesto. Osmu poziciju drži Baskonija sa 2 pobede više od nas.
Edit: Tek sam vidim da je Želimir tražio da se napravi faul... Šta reći onda, poraz ide na igrače isključivo. Ako trener traži da se napravi faul a igrači ga ne naprave... Takođe spomenuo je situaciju iz predzadnjeg napada, Kaminski u mismeču protiv Edvardsa a PJ uvaljuje kosku Panteru... Tu je morao da se traži mismeč.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
Ekipa je poljuljana, samopouzdanje nikad manje, govor tela katastrofalan. Naneli, Ledej i Panter se ponašaju kao da je klub lično njihov i da mogu da rade šta hoće, pogotovo kapiten koji ne sluša odluke trenera po ko zna koji put. Sećam se intervjua njegovog kada je govorio da su napravili hajp, taj hajp nije ni zbog njega ni ostalih igrača jer su ovde igrali daleko veći igrači. Dan pred Bajern on govori kako zna šta treba da urade za poziciju 6.
Pauza došla u dobrom trenutku, osvojen kup bi bio prekretnica.
Pauza došla u dobrom trenutku, osvojen kup bi bio prekretnica.
I šta je u glavama Alekse, Smajlija, Ponitke, njihova vrednost pada na kraju sezone a ako ih mi katujemo...dobro veče Evrokup.
Kosarka je sport koji vrhunski mogu da igraju samo inteligentni igraci a takvi su u debeloj manjini u ovom nakaradnom rosteru koji je Zeljko sklopio.
Slusam ga na konferenciju i covjek ne moze da se nacudi kako lopta nije spustena Kaminskom i kako se mismec situacije ne koriste a sklopio je ekipu u kojoj postoji samo 1 igrac koji umije da da takav pas centru, PJ Dozier.
Sinocnju utakmicu ne vrijedi puno analizirati jer je zbir svega onoga sto gledamo cijele sezone ali evo cisto da ostane jedna situacija u kojoj je sramotni Zach Leday ukopao ekipu jos jednom.
https://files.fm/f/7te4ng9e7t
Slusam ga na konferenciju i covjek ne moze da se nacudi kako lopta nije spustena Kaminskom i kako se mismec situacije ne koriste a sklopio je ekipu u kojoj postoji samo 1 igrac koji umije da da takav pas centru, PJ Dozier.
Sinocnju utakmicu ne vrijedi puno analizirati jer je zbir svega onoga sto gledamo cijele sezone ali evo cisto da ostane jedna situacija u kojoj je sramotni Zach Leday ukopao ekipu jos jednom.
https://files.fm/f/7te4ng9e7t
- Tajler Darden
Šta se čeka sa teranjem Ponitke?
Neka se klošarčina od 1,5ppg u proseku širi negde drugde, a ne da se kači sa publikom.
Mada bi slepac i tu promašio pesnicom nekoga, ko zicere što ne ume da da.
Neka se klošarčina od 1,5ppg u proseku širi negde drugde, a ne da se kači sa publikom.
Mada bi slepac i tu promašio pesnicom nekoga, ko zicere što ne ume da da.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
- Irriducibili
Mogu samo da se nadam iz više razloga (koji baš i nemaju direktne veze s košarkom) da ce Želimir ostati, te da ce konačno odustati od tvrdoglave želje za eksperimentalnom košarkom. Što bi otprilike značilo da naredne sezone prvo pojurimo kvalitetnog pleja, pa da oko njega sklapamo ekipu
PJ nije plej, koliko god na silu želeli da ga napravimo, osim njega su svi sinoc uočili da Kaminski ima patuljka kraj sebe. Podseca me na dane kada je DV uzaludno pokušavao da Vanja postane Bogdan. I da, insistiranjem na nastavku visokog iskakanja, Kaminski nece postati brži. Voleo bi sigurno i on, ali nije moguce. Svi to eksploatišu, ali mi nastavljamo da udaramo glavom u zid
PJ nije plej, koliko god na silu želeli da ga napravimo, osim njega su svi sinoc uočili da Kaminski ima patuljka kraj sebe. Podseca me na dane kada je DV uzaludno pokušavao da Vanja postane Bogdan. I da, insistiranjem na nastavku visokog iskakanja, Kaminski nece postati brži. Voleo bi sigurno i on, ali nije moguce. Svi to eksploatišu, ali mi nastavljamo da udaramo glavom u zid
non mollare mai
- Batica ubica
Vidi majku mu kako protivnik u ABA može da se spusti na 52 poena odjednom. VIdi kako može da se igra odbrana do zadnjeg minuta i to na stoka razlike. Samo što smo kasno shvatili neke stvari, prvo mesto je već otišlo.
Pre kontakta sa Miroticem, imali smo usmeni pristanak Slukasa, pa je iskrs'o Mirota, pa u nedostatku novca za obojicu, odlucilo se da se okrenemo Miroticu.Irriducibili wrote: ↑Fri Feb 09, 2024. 8:13 pmMogu samo da se nadam iz više razloga (koji baš i nemaju direktne veze s košarkom) da ce Želimir ostati, te da ce konačno odustati od tvrdoglave želje za eksperimentalnom košarkom. Što bi otprilike značilo da naredne sezone prvo pojurimo kvalitetnog pleja, pa da oko njega sklapamo ekipu
Takodje, pre dolaska Smita, Zeljko je pricao i sa Pengosom, koji je tada vec doneo odluku da ce u Valensiju.
Tako da, nije da se nije trazio klasicni plej, vec eto, nije bilo u ponudi nesto za sta je Zeljko smatrao da ce biti dovoljno dobro.
Inace, konacno dobra partija u ABA i koncentracija, fokus od pocetka do kraja.
Raduje budjenje Ponjitke.
Bice zanimljivo koga ce Zeljko od stranaca odabrati za Kup. Verujem da su PJ, Naneli i Zek sigurni, pa da ce se odlucivati izmedju Kabokla i Kaminskog. Kapiram da su Smit i Ponjitka sigurno out. Mada Nebojsa ce sigurno nekome od svojih zavrsiti pasos (ako ima neko uopste pravo od njihovih), pa bi bilo steta da mi ne zavrsimo nekome.
Hvala Bogu pa je Pengos odabrao Valensiju, toliko skup igrač a za takve pare donosi ništa, a kad donese bude jednom u 2 meseca jer je više povredjen nego što igra.
I zar nije neko ovde pisao kako Željko ne može da smisli igrače kao što su Pengos?
I zar nije neko ovde pisao kako Željko ne može da smisli igrače kao što su Pengos?
- Irriducibili
I tako vec trecu sezonu nema ničeg na tržištu, dok Smith valjda zadovoljava kriterijum "dovoljno dobro"
non mollare mai
- Batica ubica
Ovi dresovi za kup izgledaju top, ja ovakve dresove priželjkujem već godinama. Nadam se da će ostati i posle kupa.
- Tajler Darden
Pusti dresove. Daj da osvojimo kup, a pre toga zaigramo košarku.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
VPJTS
VPJTS
Smit je bio ''daj sta god'', jer se nije znalo koliko je Aleksa out, a i Panter je bio povredjen dok su se jurili Jogi i Smit...Irriducibili wrote: ↑Tue Feb 13, 2024. 2:15 pmI tako vec trecu sezonu nema ničeg na tržištu, dok Smith valjda zadovoljava kriterijum "dovoljno dobro"