Košarkaška liga Srbije
Moderator: Moderator
Re: Košarkaška liga Srbije
Sada u vesti na B92 stoji da je poceo sezonu u Izraelu ali je valjda skoro dobio otkaz.
Nije u pitanju Patrik Jang na koga mi mislimo,vec neki drugi igrac,bek visok 183
Kup Srbije 2021
Mega-Mladost
vs
FMP-Vojvodina
Partizan-Borac
vs
Zvezda-Radnicki
Mega-Mladost
vs
FMP-Vojvodina
Partizan-Borac
vs
Zvezda-Radnicki
- Batica ubica
Au jebem ti život ne mogu da verujem... Skoro je bio kod Jao Mileta u podkastu, imao je psihičkih problema zadnjih godina čak je bio i u ludnici. Dosta se bio ugojio, baš je pričao o tome kako želi da smrša i da dovede kilažu u red. Iz tog podkasta se videlo koliko voli košarku i koliko je razume, kakvu memoriju je imao. I delovao je onako kao pozitivan tip.Borca wrote: ↑Sat May 10, 2025. 11:02 amTuzna vest, preminuo Dragan Labovic
https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti ... bovic/vest
Koliko sam skontao imao je problem sa alkoholom, od toga je sve krenulo. Zdravlje je najveće bogatstvo, ako ga čovek izgubi džabe sve ostalo. 38 godina tek, baš tužno.
Nisam čiko, nisam čiko ja!
- Irriducibili
Ceo život Dragana Labovica je bio tužna priča, tako se i završio. Veliki talenat, ali sa nerešivim problemima u glavi. Poslednja, sada obrisana, objava na instagramu mu je bila o napacenoj duši i užasnom detinjstvu koje je imao. Posvetio se na kraju lokalnom klubu i radu s decom, možda bi se tu pronašao. Nije mu se dalo
Neka mu je laka crna zemlja!
Neka mu je laka crna zemlja!
non mollare mai