KK Crvena zvezda
Moderator: Moderator
Re: KK Crvena zvezda
Inace kolike su plate Derika i Lorenca ako nije tajna?
Jel Lorenco toliko los pa ovako malo igra ili je nesto drugo u pitanju?
- Tajler Darden
Raspao se.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
VPJTS
Je l Boriša zaista nema mesta u 12?
Za Braune će biti potrebno vremena da se prilagode.
Za Braune će biti potrebno vremena da se prilagode.
Suvise je ocigledno da se gledala iskljucivo statistika. U rangu toga da odem na sajt G Lige i trazim najboljeg asistenta i kazem "uuu al kreira". Ne verujem da ce se uklopiti, mada me raduje sto je dobar defanzivno. Ovako nam ostaje plej koji ce cepati jedan na jedan i koji iz prodora, ako moze da probije svog igraca, mozda podeli loptu.
Kreativnost ove ekipe je ravna nuli.
Sto se tice pojacanja, ja sam se vise plasio kurcobolje Lorenca nego Dereka Brauna, jer covek dolazi i igra vec dugo godina u ligi u kojoj se igra neobavezna kosarka bez ikakog pritiska. Derek je izgleda nenadjebiv.
Fino je ovo veceras bilo. Dobra energija i odbrana.
Dve stvari...jedna pozitivna, jedna moze da brine.
Prvo, Dobric igra sve bolju odbranu 1 na 1. Skapirao je ono sto Nedovic nikada nije, a to je da sa takvom fizikom mora da bude bolji defanzivac. Fin napredak.
Drugo, moze da brine to sto Gist vec x sezona faktički igra jednu utakmicu nedeljno....tj samo EL, jer Grcko prvenstvo je na nivou treninga. Videcemo da li to moze da mu remeti ritam.
Da pohvalim Jovićevsku partiju Lorenza Browna. Odlican je bio na oba dela parketa.
Dve stvari...jedna pozitivna, jedna moze da brine.
Prvo, Dobric igra sve bolju odbranu 1 na 1. Skapirao je ono sto Nedovic nikada nije, a to je da sa takvom fizikom mora da bude bolji defanzivac. Fin napredak.
Drugo, moze da brine to sto Gist vec x sezona faktički igra jednu utakmicu nedeljno....tj samo EL, jer Grcko prvenstvo je na nivou treninga. Videcemo da li to moze da mu remeti ritam.
Da pohvalim Jovićevsku partiju Lorenza Browna. Odlican je bio na oba dela parketa.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
Zvezda odlična večeras, Lorenzo Brown doktorski: 18 poena, 10 asistencija, indeks 30...bez i jedne greške. Kakav floor general...
-
bogotac licno
Zvezda u 19 č. dočekuje Fenerbahče u okviru drugog kola regularnog dela Evrolige. Veseli je počeo da trenira sa ekipom i doputovao je u Beograd. Ukoliko ne bude igrao Veseli, Zvezda će imati blagu prednost pod košem ali svakako očekujem rutinsku pobedu Fenera.
Svi smo mi radosni, samo je Jan Veseli.
Smes u opkladu da ce biti kec?
Gist ce porobiti. Lorenco je kljuc, ako bude na nivou, CZ stize do pobede.
Gist ce porobiti. Lorenco je kljuc, ako bude na nivou, CZ stize do pobede.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
- Tajler Darden
Kladionica na drugoj temi, dečko.
Ne sme se Fenerbahče zezati i da krenu sa 0-2.
Ne sme se Fenerbahče zezati i da krenu sa 0-2.
VPJTS
VPJTS
Ako postoji dobar momenat za utakmicu sa Fenerom, onda je to ovaj.
Ceo pripremni period bez 70% sastava, moze da bude problem dok se kockice posloze.
Ne mislim da je Lorenzo kljuc kao kolega @CikaZika, vec je kljuc odbrana na Viliamsu gde vec sezonama u nazad nemamo cetvorku sa odbranom na postu.
Ceo pripremni period bez 70% sastava, moze da bude problem dok se kockice posloze.
Ne mislim da je Lorenzo kljuc kao kolega @CikaZika, vec je kljuc odbrana na Viliamsu gde vec sezonama u nazad nemamo cetvorku sa odbranom na postu.
Na Kosovu božur cveta, ne damo te zemljo sveta!
- Tajler Darden
Palimo live temu.
VPJTS
VPJTS
Nisam ocekivao ovako malo broj poena, iznenadjenje za mene je ova pobeda.