Rok klacer presudio svom klubu
ABA liga
Moderator: Moderator
Re: ABA liga
Da li Zadar stvarno toliko lose stoji da ne mogu da plate Stipcevica,a dovode strance sumnjivog kvaliteta?
Informacija sa Avangarde da je Nidam iz Mornara pozitivan na koronu, nije igrao veceras (kao ni Vranjes i Bjelica, Mornar sa 9 igraca) u porazu u Francuskoj u EK.
Edit. Dopuna informacije sada sa Sportklub foruma, pored Nidama i Lazic pozitivan na koronu, ni on nije igrao veceras (Vranjes i Bjelica zbog drugih problema navodno nisu igrali).
Edit 2. Druga informacija kaze nije Lazic vec Vranjes pozitivan na koronu. Uglavnom izgleda 2 igraca pozitivna na koronu u Mornaru.
Edit. Dopuna informacije sada sa Sportklub foruma, pored Nidama i Lazic pozitivan na koronu, ni on nije igrao veceras (Vranjes i Bjelica zbog drugih problema navodno nisu igrali).
Edit 2. Druga informacija kaze nije Lazic vec Vranjes pozitivan na koronu. Uglavnom izgleda 2 igraca pozitivna na koronu u Mornaru.
Svaka cast Vladi Jovanovicu, dobro vodi Megu, samo neka gura napred. Veliki radnik i dobar covek, mada nisam ljubitelj njega na klupi, ali svaka cast.
Nije uvek lako, al' je uvek lepo!
Meni Mega deluje dosta ozbiljnije nego dok ih je vodio Miloje,mozda na to ima uticaj i trenutni sastav,ali svakako mi se ovo vise svidja.
- Irriducibili
Jesam li jedini koji smatra da su sudije danas prevagnule na Zvezdinu stranu?
Vlado je potpuno drugačiji tip trenera od Miloja, učio je posao uz jaku odbranu i ovaj tim Mege to može da sprovede. Pritom se to ne odražava na ofanzivni učinak projekata. Dobar posao radi, sazreo je
Vlado je potpuno drugačiji tip trenera od Miloja, učio je posao uz jaku odbranu i ovaj tim Mege to može da sprovede. Pritom se to ne odražava na ofanzivni učinak projekata. Dobar posao radi, sazreo je
non mollare mai
- Tajler Darden
Nisi. Zvezda je ovo preživela prvo na čist kvalitet, a potom i na dve sudijske odluke (nesportska i ono na Holu na kraju).Irriducibili wrote: ↑Sun Oct 25, 2020. 2:22 pmJesam li jedini koji smatra da su sudije danas prevagnule na Zvezdinu stranu?
Vladi svaka čast na tome što Mega izgleda kao takmičarska ekipa. Petrušev će kod njega eksplodirati, dok će Simonović dodatno napredovati, imajući u vidu kako Vlada radi sa visokim igračima.
Svaka čast i Tepi na partiji.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.
VPJTS
Informacija (neproverena) od brata Jovana Novaka da Jovan dolazi u Megu posle propalog transfera u Saragosu (morao bi valjda u karantin 14 dana u Spaniji pa Spanci nasli drugog igraca valjda).
Ubedljiva pobeda Cibone u Novom Mestu 63:80, trenutno je 5 klubova na skoru 1-3 (Zadar, FMP, Krka, Split i Cibona) uz Borac koji ima 1-2 i utakmicu manje, a Primorska naravno na 0-4 i cini se izvestan putnik u ABA2.
Spominjala se neka sema sa Mavsima....Ako im oni puste 2,3 amera iz G lige,opstace s pola gasa
Vukota Pavic iz Mornara pozitivan na kontroli za dopingovanje, klub ga suspendovao. Nadam se da ce nadlezne istitucije izvrsiti pravedu istragu i zabraniti eventualnim ucesnicima u ovome dalje bavljenje sportom u bilo kom obliku.
Sta fali covek malo da se osvezi
Odlozena jos jedna utakmica Buducnosti, posle proslonedeljnog planiranog gostovanja u Ljubljani odlozena je utakmica sa Igokeom u Podgorici (u subotu je trebala da se igra).
Nevolje u ABA liga raju. Raiffeisen Hrvatska zatvara racun lige jer nije liga dostavila odgovarajuca dokumenta.