KK Crvena zvezda

Sve o regionalnoj košarci.

Moderator: Moderator

Borca

Re: KK Crvena zvezda

Post by Borca » Wed Dec 30, 2020. 10:02 pm

Kao sto sam i spomenuo nisam gledao utakmicu u Laktasima ali izgleda kao da je veceras igrala neka druga ekipa u odnosu na taj duel (iako je samo Hall/Radanov promena u sastavu).

Sjajno prvo poluvreme sa preko 50% suta za 3 i odlicnom odbranom koju su pokazali svi koji su igrali, cak i Radanov koji je verovatno na iznenadjenje svih (pa i moje) imao dobru minutazu i ulogu veceras.

Treca cetvrtina zavrsena 9:9, a rezultat 1:0 bio dugo vremena na snazi, mislim da je to dovoljno reci za ovaj period igre.

U poslednjoj cetvrtini Zvezda je odrzavala nekih 8-11 poena prednosti (11 je bio i na poluvremenu) ali su i jedni i drugi bili losi u realizaciji, odbrana dobra na obe strane. U zadnjem delu cetvrtine je bilo opet dosta problema na presing Atinjana i uz nekoliko "kao kap" trojki Papapetrua PAO je dosao do izjednacenja, ali na kraju sigurnim izvodjenjem slobodnih bacanja Colom-a, O'Bryant-a i Davidovca Zvezda dolazi do pobede
74:71 (Nedovic 2 greske u zavrsnici, zadnji sut iako je dobio loptu nije uspeo da uputi ka kosu).

Asterix

Post by Asterix » Thu Jan 07, 2021. 8:29 pm

Odlicna Zvijezda djeluje da mogu dobit

MMM

Post by MMM » Fri Jan 08, 2021. 12:47 pm

"KK Crvena zvezda mts u cilju sprečavanja bilo kakvih daljih spekulacija i senzacionalizma, obaveštava javnost da je utakmici 18.kola Evrolige sa Fenrbahčeom prisustvovalo tačno 183 ljudi. U tu brojku 'gledalaca' spadaju članovi uprave KK Crvena zvezda: Skupštine, predsedništva, Upravnog odbora, članovi komisija i članovi sponzorskog pula kluba.

KK Crvena zvezda mts podseća da je kapacitet hale 'Aleksandar Nikolić' 8.000 mesta, a prostom računicom na broj prisutnih dolazimo do 'ispunjenosti' kapaciteta od 2,29 posto?

U skladu sa svim merama zaštite od Covid-19, kao i pred svaku utakmicu, svakome ko je ulazio u halu po spisku, merena je temperatura, i vršena je dezinfekcija ruku i nogu. Svi prisutni su posedovali maske, ili su im dodeljivane na ulasku u dvoranu.

Konačno, pojedine slike uz zlonamerne komentare koji pokušavaju da iskoriste 'slučaj' koga nema u nekakve političke svrhe, neka 'kite' svoje profile tim slikama i prestanu da prave slučajeve tamo gde ih nema.

KK Crvena zvezda mts neće se više oglašavati ovim povodom, i kao i do sada strogo će se pridržavati svih protokola u organizaciji evroligaških utakmica, a u skladu sa merama Republike Srbije.

KK Crvena zvezda koristi ovu priliku da još jednom u ime svih: uprave kluba, trenera i stručnog štaba, igrača i zaposlenih čestita Božićne praznike!

Mir Božiji – Hristos se rodi!"
Znaci 2,29% ispunjenosti dvorane je u skladu sa protokolom EL i u skladu sa merama u Srbiji.

Asterix

Post by Asterix » Fri Jan 08, 2021. 12:52 pm

Laz bilo je barem duplo vise ako ne i troduplo

Borca

Post by Borca » Fri Jan 08, 2021. 3:36 pm

Navijaca je bilo na jos utakmica (barem u EL), prosle nedelje protiv Panatinaikosa su se i cule lepo u prenosu reakcije na igru i razne situacije na terenu.
Samo nije niko okacio sliku na drustvene mreze prosle nedelje (ili ranije) pa nije krenula reakcija ranije.

Svako ko je gledao utakmice mogao je cuti da ima ljudi na tribini na kojoj je i kamera za prenos utakmice (posto je tribina preko puta iznad klupa za rezervne igrace prazna tj sa onim nekim reklamama ili cime vec) ili da misli da se toliko jako cuju sa klupe (i pored nje) Uskokovic, Simanic i ko je vec na istoj u tom trenutku.

Sto se jucerasnje utakmice tice nisam gledao posto sam bio u tazbini na veceri ali sam ocekivao laksu pobedu Fenerbahcea nego sto je bila. Vidim i da se Walden nesto povredio pa nije mogao da igra u zavrsnici utakmice pa je verovatno Colom igrao dok je mogao da stoji na nogama posto je pored Walden-a na klupi jedini bek koji moze nesto sa loptom.

Po statistici vidim Lazic najbolji kod Fenerbahce-a, a De Colo kod Zvezde.

MMM

Post by MMM » Fri Jan 08, 2021. 3:50 pm

Stvar je da EL dozvoljava prisustvo publike ako lokalni tj.drzavni propisi to dozvole a koliko me secanje sluzi kod nas je zabranjeno prisustvo publike ne samo u sportu vec i u ustanovama kulture. Sada se postavlja pitanje zasto ako ih je bilo 138 prema saopstenju taj broj nije prijavljen EL vec stoji da je 0 pristutnih u hali.

Asterix

Post by Asterix » Fri Jan 08, 2021. 5:21 pm

Borca wrote:
Fri Jan 08, 2021. 3:36 pm
Navijaca je bilo na jos utakmica (barem u EL), prosle nedelje protiv Panatinaikosa su se i cule lepo u prenosu reakcije na igru i razne situacije na terenu.
Samo nije niko okacio sliku na drustvene mreze prosle nedelje (ili ranije) pa nije krenula reakcija ranije.

Svako ko je gledao utakmice mogao je cuti da ima ljudi na tribini na kojoj je i kamera za prenos utakmice (posto je tribina preko puta iznad klupa za rezervne igrace prazna tj sa onim nekim reklamama ili cime vec) ili da misli da se toliko jako cuju sa klupe (i pored nje) Uskokovic, Simanic i ko je vec na istoj u tom trenutku.

Sto se jucerasnje utakmice tice nisam gledao posto sam bio u tazbini na veceri ali sam ocekivao laksu pobedu Fenerbahcea nego sto je bila. Vidim i da se Walden nesto povredio pa nije mogao da igra u zavrsnici utakmice pa je verovatno Colom igrao dok je mogao da stoji na nogama posto je pored Walden-a na klupi jedini bek koji moze nesto sa loptom.

Po statistici vidim Lazic najbolji kod Fenerbahce-a, a De Colo kod Zvezde.
Fener je ove sezoznee ozbiljan raspad mislim da ce zavrsiti debelo ispod 8 na nekom 10. Mjestu ide mu na ruku raspored ima par malo laksih meceva a onda slijede nove blamaze

Borca

Post by Borca » Fri Jan 08, 2021. 7:13 pm

Izgleda neko dolazi, negovestavaju "insajderi" na nekoliko foruma.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jan 08, 2021. 11:10 pm

Kad se Noko priključuje?
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

FKCZ

Post by FKCZ » Fri Jan 08, 2021. 11:13 pm

Igrao je protiv Zadra malo.

Tajler Darden

Post by Tajler Darden » Fri Jan 08, 2021. 11:21 pm

Nisam ispratio to. Hvala.

Inače, ova Radonjićeva izjava oko publike stvarno vređa inteligenciju.

Lazić je uspeo da 49 puta u EL mečevima ima negativan indeks. Protiv Reala igra za jubilej.

Radanov ima poslednju priliku da postane ono što može.
Kad ja pođoh na stadion, na stadion JNA,
ja ponesoh crno-belu, crno-belu zastavu.

VPJTS

FKCZ

Post by FKCZ » Sat Jan 09, 2021. 12:21 am

Radanov može dosta, Lazić ni u Fiba EC. Jasno i očigledno.

Asterix

Post by Asterix » Sat Jan 09, 2021. 12:27 am

FKCZ wrote:
Sat Jan 09, 2021. 12:21 am
Radanov može dosta, Lazić ni u Fiba EC. Jasno i očigledno.
Radaov je odlicno iskoristio priliku, ali i mali Uskokovic je dobro krenuo bice interesantno kada se vrate Hol i Lojd kako ce ubaciti tih 50 minuta pretpostavljam Lojd 30, Hol ili novi plej 20.. .Jos je tu Volden koji ima 25+ minuta+ Kino Kolon koji mora barem 20 imati
a imas jos na spoljne Davidovac,Dobric,Lazic,Radanov,Simonovic vidjecemo kako ce se to ispeglat mislim an poziciju od 1 do 3 to je 120 minuta a prakticno ti je 95 popunjeno a na 25 svi ovi koji su ostali bice tesko Radonji da sacuva ekipu od nezadovoljstva za sada je to oki zato jer su trojica odsustvovala vj se vracaju Hol i Lojd u utorak a pretpostavljam da Volden mozda nece igrati ili ako bude igrao na sta ce to sve da lici pogotvov sto ce 3 od ovih 5 biti skroz zakucani za klupu...

FKCZ

Post by FKCZ » Sat Jan 09, 2021. 3:19 am

Ja mislim da će Hol biti šilbovan čim se dogovori plej ili dok mu ne pronađu klub.
Mislim da će Uskoković malo igrati dok ne popravi odbranu.

Post Reply