Čekićar wrote: ↑Thu Jul 13, 2023. 6:41 pmRealno gledano Ponitka je kvalitetniji igrac od Papapetrua,svestraniji,talentovaniji ali je reputacija na strani Papapetrua.Irriducibili wrote: ↑Wed Jul 12, 2023. 7:42 pmI ja sam ga odavno priželjkivao, trebalo bi da bude ozbiljno pojačanje
Ali, poučen iskustvom sa Janisom, zadržacu dozu rezerve
Ogromna je razlika u ballhandlingu,Ponitka je igrac koji moze da igra na 1 i da kreira sto je Papapetruu nepoznat teren,kad god spusti loptu u dribling nekako je to drveno,robotizovan je..
Sa Ponitkom na 3 ce znaciti da svi nasi spoljni igraci mogu da vrte PnR kao u vremenima mocnog Panatinaikosa,seva sa svih strana kreacija![]()
Na low postu takodje izuzetno kvalitetan i kreativan,voli da doda,omiljen saigrac![]()
Jaramaz Jaramaz bice jeban Nesa gmaz
Malo nas je al zato nismo normalni
Papa kad krene da radi prednju promenu lopta mu se obavezno zaglavi negde, dal što ima velike listove jebem li ga. Meni je i dalje u glavi utakmica sa Fenerom tamo kad pred kraj dal na +1 za njih Papa radi prednju promenu i lopta mu beži, šutira preko ruke i promašuje sve al je Aleksa uhvatio skok i dobio 2 bacanja.